DE 6 SUCCESKODER

med Business og Transformationsmentor Mia Poulsen

 

Et 6 ugers energi- & mindset-forløb der aktiverer dit næste niveau

 

👉 Giv slip på frygt, stuckness og begrænsende overbevisninger

👉 Bliv ustoppelig på din iværksætter-rejse

👉 Byg en succesfuld business, der understøtter en "mere-end-nok" livsstil

Jeg er klar til at knække koderne til succes >>

Tror du, at massiv succes kun er forbeholdt dem, der er dygtige nok, kloge nok, eller er hårdtarbejdende nok?

Succes er noget der kommer til dem som: 

 

1: Mestre deres energi 

OG 

2: Handler intentionelt på deres drømme 

 

I dag er dagen, hvor du bliver en del af klubben.

Du behøver ikke være lavet at noget “særligt stof” eller knokle røven ud af bukserne for at udleve dit bidrag og skabe en succesfuld business, der virkelig gør en forskel.

Du behøver ikke engang opgive dine ambitioner om at være en nærværende mor, have overskud til dig selv eller bare nyde livet på fuld skrald.

Jeg har fulgt mit kald og bygget min millionforretning, samtidig med at jeg har passet 4 børn, hvoraf det ene har en alvorlig hjerneskade og derfor har særlige behov. 

Det ER muligt at mestre din energi og være en aktiv skaber af et liv, hvor du har hele pakken. 

Også selvom du føler, du har et stykke vej endnu.

Det kræver dog, at du begynder at fokusere på det, der virkelig vil rykke dig: 

Din bevidsthed.

Din essens.

Din skaberkraft.

Når først du mestrer din dyrebare energi og giver slip på din frygt og dine begrænsende overbevisninger, kan du handle massivt fra din sjæl og udrette STORE ting … på relativt kort tid. 

Det starter med, at du bliver intentionel med dine tanker, dine valg og dine handlinger – og ikke lader dit ego løbe afsted med dig. (For det er grunden til vi som mennesker, kommer til at sidde fast alt for længe og ender med at føle os stuck.) 

Ægte empowerment kommer indefra. 

Det handler om ikke at holde dig selv tilbage mere og at skabe fra dit højere selv og ikke gentage selvsabotage. Og på den måde tage et skridt ad gangen mod dine drømme: 

Tanke for tanke. Beslutning for beslutning. Handling for handling. 

Men hvis du altid handler fra dine indre blokeringer, kommer du altid til at skabe et liv, der er mindre end det, du i virkeligheden ønsker og fortjener. 

 

Lad os lave om på det.

Kom med på de 6 succeskoder

Tid til et temperaturtjek 🌡️

Handler du fra mangel-energi?

Hånden op, hvis du genkender dig selv i det her:

 

◻️ Du bruger lang tid på at støvsuge de sociale medier for inspiration og skæve til andre profiler, der ser ud til at have fuldstændig styr på deres business … men alligevel føler du aldrig, at du kommer ud over rampen, når det kommer til at lave dit eget indhold.

 

◻️ Du har en tendens til at bruge (alt for) mange penge på kurser og videreuddannelse, fordi du inderst inde ikke stoler på din egen visdom og derfor altid føler, at du mangler mere viden for at kunne få succes med din forretning. Men i takt med at du lærer mere og mere, bliver du også mere og mere overvældet over alle dine muligheder og alt det du ‘burde’ gøre.

 

◻️ Du kender begrebet ‘Shiny Object Syndrome’, som du kender din egen baghave. Du er typen der nemt får 80 idéer, der peger i 47 forskellige retninger. Men du har svært ved at tage en endelig beslutning og gå ALL IN på det. Så du ender ofte med at sætte gang i en masse projekter, selvom du sjældent kommer helt i mål med nogen af dem.

 

◻️ Du har siddet fast på det samme indtjeningsniveau i, hvad der føles som aaaaaaalt for lang tid. Du ville ønske, du kunne hæve dine priser eller skalere din forretning op, men du føler ikke, at du har fortjent det endnu. (Og selvom du gjorde det, tror du ikke, at nogen ville købe.)

 

◻️ “Hvad nu hvis …” er en sætning, der tit popper op i dine tanker. Du bruger rigtig meget tid på at gruble over, om du følger den rigtige strategi, investerer dine penge i de rigtige ting, eller om du kommer til at fornærme nogen med dét, du sætter i verden. Du har svært ved at vurdere om det, du mærker, er rigtigt.

 

◻️ Du har svært ved at rose dig selv og tvivler inderst inde på, om du er god nok og om du egentlig har gjort dig fortjent til at tjene penge på at lave det, du elsker. Når du begynder at drømme stort, kommer der altid en overvældende sværm af negative tanker, som sætter en stopper for dine planer, før du overhovedet er kommet i ordenligt i gang. 

 

◻️ Når det er tid til at skrive kampagnemails, sælge på et webinar eller sige din pris højt til en potentiel kunde, løber det dig koldt ned af ryggen og du går i baglås. Bagefter skammer du dig selv og bruger det som bevis på, at “ingen gider at købe fra dig.”

 

◻️ Du føler dig ofte lammet af sammenlignitis, imposter syndrome, analysis paralysis og kronisk forvirring – og bruger sikkert længere tid på at tænke over, hvad du skal gøre, om du mon gør det rigtigt, og hvad andre mon vil tænke, end rent faktisk at arbejde på din business.

Forestil dig bare hvis …

 • hvert gram i din krop tror på, at du kan opnå alt, hvad dit hjerte sætter sig for og du er 100 % støttet (uanset hvor skræmmende stort det så end er!) 
 • du endelig når dit næste omsætningsmål, fordi du ved, at dit bidrag er så utroligt værdifuldt – og dine sjælekunder ved det også. 
 • du ikke længere skal bekymre dig og knokle 24/7, men endelig kan slappe af i dit arbejde, fordi du tror på at din succes er 100% uundgåelig. 
 • du stråler med en urokkelig selvtillid, som ingen og intet kan slukke. 
 • du møder konsekvent op for din virksomhed, din familie og dig selv, samtidig med at du tjener flere, end du nogensinde har drømt om, fordi du ikke længere er konstant i tvivl og holder dig selv tilbage.
 • du endelig manifesterer det liv og den forretning, der giver dig den frihed og ro du længes efter.
 • du kan mærke din essens skinne igennem alt hvad du laver og succes er pludselig en sjov leg og ikke en hård kamp

De 6 succeskoder

med Business og Transformationsmentor Mia Poulsen

På dette 6 ugers energi- og mindset-forløb bliver du udrustet med de 6 succeskoder, der aktiverer den, du er, og giver dig en abundant energi, så du kan handle fra dit indre genius og ikke fra dine blokeringer og begrænsninger.

Du lærer at give slip på frygt, stuckness og begrænsende overbevisninger, så du kan bygge en succesfuld business, som understøtter det liv, du drømmer om.

Undervisningen er håndgribelig og simpel – og alligevel powerfuld og dyb transformativ.

***

Mange business-kurser og -forløb udruster dig med quick fix-løsninger og smarte strategier, der får dig til at føle dig helt høj (… for en stund.) For selv den bedste strategi falder flad, hvis du ikke har styr på det helt fundamentale: 

 

Din essens og energi.

 

På de 6 succeskoder går vi virkelig i dybden. 

 

❌ Det her bliver IKKE et af de forløb, hvor hovedessensen er, at du skal stille dig foran spejlet og gentage pæne affirmationer, som du alligevel ikke tror på.

❌ Vi kommer IKKE til at sætte et plaster med positiv psykologi hen over dybdegående traumer og sår. 

❌ Og selvom min coachingstil er kærlig, så kommer jeg IKKE til at stryge dig med hårene på vores coachingkald. Du fortjener at blive udfordret, så du virkelig kan rykke dig.

 

Vi dykker dybt ned i din essens og i dine indre begrænsninger, hvor jeg hjælper dig med at få løst op for alt det, der blokerer dig fra at tjene mere, stråle mere, bidrage mere, leve mere. Alt det, som i sidste ende holder dig fra at nå til dit næste niveau.

På det her forløb møder jeg op for dig, og jeg forventer også at du møder op for dig selv.

For selvom jeg guider dig hele vejen, er du den eneste, der kan skabe den forandring inde i dig, som der virkelig skal til.

Knæk de 6 koder til succes

Her er rejseplanen for dette 6-ugers eventyr, hvor du aktiverer din essens og lærer hemmeligheden til sjælfuld succes og flow.

→ Pre-work workshop:

Forstå din essens og aktiver din intuition igennem Human Design.

→ Aktivering af succeskode 1: Skaberkraft 

Vi er medskabere af vores univers. Men hvad bruger du i grunden din tid på at skabe? Og skaber du det, du ønsker?  

→ Aktivering af succeskode 2: Handlekraft

Hvordan gør jeg det, jeg sætter mig for? For at skabe succes, skal der handling bag. Det er den anden, vigtige, halvdel af manifestation. 

→ Aktivering af succeskode 3: Tillid

Opnå urokkelig tillid til at livet altid er med dig og ikke imod dig. Enten vinder du eller også så lærer du. Efter dette modul er der intet der kan vælte dig. 

→ Aktivering af succeskode 4: Soulful Power 

Lær at mestre dine følelser og træd ind i din egen power. Sig farvel til indre drama, forvirring, bekymringer, undertrykte følelser og ubevidst offermentalitet.  

→ Aktivering af succeskode 5: Ultimativ flow

Giv slip på din knokler og træd ind i din indre Empress. Hun er koden til det ultimative flow i livet og business. 

→ Aktivering af succeskode 6: Selvsikkerhed 

Selvsikkerhed er ikke noget man har. Det er en muskel man kan træne. Lær at tro og stole 100% på dig selv. Bliv urokkelig og urørlig. Du er den, du altid har længes efter. 

 

PLUS! Du får min signatur-transformationsproces & relevante energiværktøjer med, som du kan bruge til at forløse selv tunge blokeringer og begrænsninger. 

 

Undervisningen er håndgribelig og simpel – og alligevel powerfuld og dyb transformativ.

Jeg er klar til at aktivere min egen succes

Efter disse 6 transformative uger har du forstået, at:

Du er den

Du kan skabe præcis, det du vil

Du har styrken til at gå den vej dit hjerte kalder på

Tilmeld dig De 6 Succeskoder 

Og mestr energien til sjælefuld succes!

Du får:

 • Workshop: Forstå din essens og aktiver din intuition igennem Human Design (værdi 2.995 kr)
 • 6 aktiveringer af de 6 succeskoder (værdi 9.995 kr)
 • Energi-værktøjer og ritualer du kan bruge i dit dag-til-dag liv og der støtter dig i at gå vejen og tage massiv action, så du kan udleve din essens – uanset hvilke udfordringer, der kommer op i dit liv eller business (værdi 1.995 kr)
 • BONUS: SHIFTS: En samling af powerfulde EnergiSHIFTS som ændre din energi på få minutter fra stuck til powerfuld skaber (værdi 1.795 kr)
 • Al materiale til evigt eje, så du kan fortsætte din aktivering (priceless)


Total værdi: mere end 16.780 kr + moms

 

Kom i gang i dag for kun:

For 6 månedlige betalinger á kun

1.000 kr. + moms

Tilmeld med ratebetaling

For én samlet betaling á kun 

5.000 kr. + moms

Tilmeld med én samlet betaling

Tiden hvor succes kommer med en pris er forbi

Succes handler ikke længere om at knokle, forcere eller presse på, indtil man opnår de ydre resultater, man ønsker sig. Men om at mestre det universielle og den indre energi, der altid er til rådighed for os alle.

Succes handler om at forstå, hvor powerfuld du er, og hvor simpelt det er at transformere de overbevisninger og energi-blokeringer, der står i vejen for, at du oplever balanceret succes i dit eget liv.

Alt bliver født inde i dig. Både det du elsker, og det du ikke gør.

Men med en dyb forståelse af dig selv, kan du vælge at aktivere dine feminine krafter og træde ind i et effortless flow.

Er du klar til at træde ind i dit next level ‘jeg’ og skabe feminin succes?

Ja – Jeg er klar til feminin succes!