Soulful Business Type

The Flow Maker - 5 essentielle olier

essentielle olier soulful business type the flow maker Mar 02, 2021

Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Flow Maker (Vand)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


SOM "THE FLOW MAKER" ER DINE DOMINERENDE ORGANGER NYRENE OG BLÆREN

Nyrerne: Nyrernes opgave er at kontrollere vandet i kroppen. Vi består af mere en 80% vand, så deres funktion er meget vigtig. Når der er en god balance flyder væsken i vores krop ubesværet, og det samme gør vores følelser.

Det er også i nyren, at vores essens hører til. Når vi har god kontakt, så er større og mindre transitioner i livet nemmere og mere elegante.

Nyrernes følelse er frygt i den uharmoniske version, og mental klarhed og opmærksomhed i den harmoniske version.

Blæren: Blæren er forbundet med vedholdenhed og viljestyrke. Når den er stærk, har man en god og sund vilje, og man kan holde sig selv. 

Når blæreenergien er svag, mangler man mod og kan ikke bevæge sig igennem den frygt, man oplever i sine følelser (uanset om det man frygter, er en ægte risiko eller ej)5 TERAPEUTISKE ESSENTIELLE OLIER, DER NATURLIGT STYRKER OG HARMONISERER DIN TYPE

Cedar Wood: Støtter dine nyrere og skaber mental klarhed. Den støtter følelsen af tryghed, samt følelsen af at du aldrig er alene.

Copaiba: Støtter nyrerne og hele nervesystemet. Den hjælper med at forløse traumer, stress og angst.

Wintergreen: Støtter blæren i at slippe frygttilstand og egoets konstante behov for kontrol og ‘hvad nu hvis’-mindset.

Clary Sage: Olien for intuition og klarsyn. Den beroligere også nyrerne og hjælper dig med at se klart i enhver situation, så du nemt kan tage de handlinger, der er nødvendige for at skabe flow.

Fennel: Støtter nyrer og blære, så du forvandler manglende handlekraft og ansvar pga. frygt-lammelser til attunement i kroppen og i din kerne, og til lyst til at tage et balanceret ansvar igen.SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

LÆR HVORDAN SKABER DU EN SOULFUL BUSINES DU KAN LEVE (GODT) AF

(Få de 3 sandheder business-guruerne ikke taler om,
men som er fundamentet for succes i business)
LÆR DET I MIN MINICLASS SERIE HER