Soulful Business Type

The Nurturer - 5 essentielle olier

essentielle olier soulful business type the nurturer Mar 01, 2021

 


Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Nurturer (Jord)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


SOM "THE NURTURER" ER DINE DOMINERENDE ORGANGER MAVEN OG MILTEN

Mave: Maven er, hvor alle indtryk lander og bliver mixet. Når den er i balance, er det nemt at mixe det hele og køre den rigtige næring/information videre i systemet. Når maven er ude af balance, er det svært at omsætte det, man indtager, og man bliver tung og træt.


Milt:
Milten transformerer og transporterer energi rundt i kroppen. Den sørger for, at der er et godt flow af livsenergi. Når den er ude af balance, føler man sig ofte tung, stagneret og ude af stand til at bevæge sig i livet.5 TERAPEUTISKE ESSENTIELLE OLIER, DER NATURLIGT STRKER OG HARMONISERER DIN TYPE

Her er 5 terapeutiske essentielle olier (planteekstrakter), som styrker maven og milten, og dig som ‘The Nurturer’:

Vetiver: Denne olie grounder og centrerer. Den hjælper dig med at være nærværende, connected og bevidst om dine egne følelser.

Ginger: Denne olie sætter gang i maven, og støtter med at du får sat handling på dine ønsker – i stedet for at stagnere og overtænke. Den tænder for din indre power og hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og vælge dig.

Coriander: Hjælper dig med at leve i integritet med dig selv og tage dig af egne behov, før du tager dig af andres.

Frankincense: Olien for sandhed. Den hjælper dig med at komme i dyb ro og være tro mod dig selv, så du kan stå i din sandhed og hjælpe derfra.

Myrrh: Hjælper dig med at få kontakt med en følelse af støtte, tillid og tryghed og hjælper dig med at føle dig fuldt næret.SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

LÆR HVORDAN SKABER DU EN SOULFUL BUSINES DU KAN LEVE (GODT) AF

(Få de 3 sandheder business-guruerne ikke taler om,
men som er fundamentet for succes i business)
LÆR DET I MIN MINICLASS SERIE HER