Soulful Business Type

The Nurturer - 5 essentielle olier

essentielle olier soulful business type the nurturer Mar 02, 2021

 


Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Nurturer (Jord)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


SOM "THE NURTURER" ER DINE DOMINERENDE MERIDIANER

Mave-meridianMaven er hvor alle indtryk lander og bliver mixet. Når den er i balance, er det nemt at mixe det hele og køre den rigtige næring/information videre i sit system. Når maven er ude af balance, er det svært at omsætte det man indtager, og man bliver tung og træt.

Milt-meridian: Milten transformerer og transporterer energi rundt i kroppen. Den sørger for der er et godt flow af livsenergi. Når den er ude af balance føler man sig ofte tung, stagneret og ude af stand til at bevæge sig i livet.

 

HER ER 5 ESSENTIELLE OLIER (PLANTEEKSTRAKTER) SOM STØTTER DIG SOM “THE NURTURER”

Vetiver: Olien er grounder og centrerer. Den hjælper dig med at blive nærværende og connected og bevidst om dine egne følelser.

Ginger: Olien støtter med at du får sat handling på dine ønsker i stedet for at stagnere og overtænke. Den tænder for din indre power og hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og vælge dig.

Coriander: Hjælper dig med at leve i integritet med dig selv og tage dig af egne behov, før du tager dig af andres.

Frankincense: Olien for sandhed. Den hjælper dig med at komme i dyb ro og være tro mod dig selv, så du kan stå i din sandhed og hjælpe derfra.

Myrrh: Hjælper dig med at få kontakt med en følelse af støtte, tillid og tryghed og hjælper dig med at føle dig fuldt næret.SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

Byg en high-impact online millionforretning og træd ind i din version af soulful succes.

Et 6 måneders implementerings- og mentorforløb, hvor du lærer at bygge dit eget online business-imperium, trin for trin.

(UDEN at du skal sætte dit liv på pause, mens du gør det!)

LÆS MERE OM RISING STAR HER