Soulful Business Type

The Visionary Leader - 5 essentielle olier

essentielle olier soulful business type the visionary leader Mar 03, 2021

Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Visionary Leader (Træ)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


 

SOM "THE VISIONARY LEADER" ER DINE DOMINERENDE ORGANGER LEVEREN OG GALDEBLÆREN

Leverens egenskab er bl.a. at være ‘generalen’, der hjælper med at vise vejen, mens galdeblæren træffer beslutningerne og udfører handlingerne.

Når de to ikke er oppe og køre, enten fordi de er i overgear eller blokerede, så kan din types ubalancerede egenskaber vise sig.5 TERAPEUTISKE ESSENTIELLE OLIER, DER NATURLIGT STYRKER OG HARMONISERER DIN TYPE

Serenity: Dette er en olieblanding, som skaber dyb ro og overgivelse, kontakt til kroppen og dens behov. Den smelter stress og pres, hvilket er godt for din type.

Lemon: Denne olie styrker leveren og dens rensningsproces og hjælper med at give dig et skarpt fokus og prioritere, hvad du skal handle på.

Bergamot: Denne olie styrker generelt leveren. Emotionelt skruer den op for selvomsorg og selvaccept, samt følelsen af at være nok og gøre nok.

Lime: Denne olie styrket galdeblæren og dermed din handlekraft. Den skaber en følelse af leg og livsglæde, så den tunghed og anspændthed, som din type kan have tendens til at have, forsvinder og bliver erstattet af højt humør og en legende lethed. 

Frankincense: Denne olie styrker leveren. Olien er meget groundende og står emotionelt for kontakt til din indre sandhed. Den er genial til at hjælpe os med at få ro på og navigere indefra.
 SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

LÆR HVORDAN SKABER DU EN SOULFUL BUSINES DU KAN LEVE (GODT) AF

(Få de 3 sandheder business-guruerne ikke taler om,
men som er fundamentet for succes i business)
LÆR DET I MIN MINICLASS SERIE HER