BOOK ET MATCH CALL

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe en (multi)millionforretning som både servicerer verdenen, dine kunder og ikke mindst dig og din familie!

Det er min største mission af guide og empower iværksættere som dig til at opnå ægte succes. Den slags som både kan ses på bundlinjen og kan mærkes i hjertet.

Book en afklarende samtale direkte i kalenderen herunder og du mødes med en fra mit team, hvor vi matcher dig ind til, hvordan vi kan støtte dig bedst muligt på din rejse.

“Nu er både min mand og jeg ansat i virksomheden”

Da jeg startede forløbet hos Mia, havde jeg ikke min forretningen endnu. Jeg var startet fra scratch og laver noget helt andet end jeg har gjort før, så jeg havde ikke et netværk eller lister at trække på. Til min første workshop var der 50 tilmeldte og her 7 måneder senere, er både min mand og jeg fuldtidsansat i virksomheden. 

– Lotte Lova
Passions Mentor og Inspirator

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

 


 

“Mit højeste selv har taget teten”


Da jeg tilmeldte mig The Soulful Empress, var jeg udfordret i at finde tid til mig og min business. Og samtidig stressede jeg over, at jeg ikke havde kunder nok i kalenderen.

I dag står jeg et HELT andet sted. Der er balance overalt. Jeg elsker mit familieliv og mit arbejdsliv! 

Jeg er fuldt booket med de mest fantastiske kunder. Min omsætning er gået fra 10.000-20.000 kr./md til 60.000-70.000 kr. Og generelt har jeg fået et total abundant mindset. Jeg har kæmpe planer for fremtiden! 

Mit højeste selv har taget teten, og vi skal sammen ud og bidrage endnu STØRRE.

 

– Marie Fogh Boegh,
Personlig Branding Fotograf

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

 


 

“Vi har tredoblet vores overskud”

“Efter samarbejdet med Mia har vi fået 50% flere deltagere på vores uddannelse, vi har fordoblet vores omsætning og tredoblede vores overskud, hvilket er meget konkrete resultater.”

- Rose Maimonide
Uddannelsesleder

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)