Til dig der drømmer om at hjælpe flere UDEN at skulle brænde dit lys i begge ender:

 

Skab, sælg & evergreen et transformativt high-end gruppeforløb og 10x dit impact, omsætning og frihed.


(uanset om du er helt ny, ukendt og ikke har mange følgere eller en erfaren business kvinde)

DØRENE ER LUKKET

"Mia gjorde det komplekse nemmere at forstå og handle på"

 

"Mia har et specielt talent for at gøre komplekse ting, som lanceringer, forretnings- og marketingsstrategier meget nemme at forstå og handle på. Meget få business mentors har den egenskab at være så autentiske, nærværende, varme og stadig resultatorienterede som Mia. Mia er hele pakken og jeg kan på det varmeste anbefale hendes mentoring."

– Savannah Nomonde Sommer, Healer & Clairvoyant
(Tidligere kunde hos Mia Poulsen)

Hvad hvis du kunne skabe et forvandlende forløb, der hjalp hundredevis af mennesker?


Og hvad hvis du kunne være sikker på, at folk ville købe, allerede FØR du lagde bare en eneste times arbejde i at udvikle forløbet?

Og hvad nu hvis jeg sagde, at du kunne sælge dette forløb igen og igen? (Og spare dig selv for mange timers arbejde, når du lancerer forløbet fremover)

Det er præcis det, jeg lærer dig på Forvandlende Forløb!

Klubben af os der drømmer om – og insisterer på – at skabe en lettere og sjovere hverdag. En hverdag hvor der er mere tid til det, vi elsker. Hvor livet flyder og er ukompliceret.

Og hvor vi samtidig bidrager med det vi er her for!

Men spørgsmålet er bare:

Hvordan kan det se ud?

Skal man gå vejen med online kurser, hvor der ikke er noget loft på salg og pladser?

Eller high-end 1:1 forløb med eksklusiv adgang til dig?

Eller gruppeforløb med begrænsede pladser og gruppeundervisning af dig?

Jeg tror, at når du er her, så har du snust til alle mulighederne.

Måske har du også prøvet nogle af dem af, bare for at finde ud af, at det var lidt mere kompliceret end som så.

Og måske endte du med at få meget lidt salg, give for meget af dig selv, være for meget på eller arbejde for meget med at skulle lancere igen og igen.

Det kan blive et utroligt knoklende game, at ville bygge og skalere en forretning.

I hvert fald hvis du gør det på den ‘forkerte’ måde.

Der findes rigtig mange godhjertede coaches, mentors, terapeuter og vidensformidlere, der brænder deres lys i begge ender, når de kaster sig ud i online-verdenen.

De vil gerne hjælpe flere. Men de ender med at hjælpe ingen (eller meget få), fordi det simpelthen bliver for opslidende at få hele den online maskine op at stå.

De lægger deres kræfter der, hvor de får mindst ud af den energi de investerer i projektet. Og det er super ærgerligt. 

Både for dem. Men især også for de kunder, de ikke når ud til, som venter på at blive hjulpet.

Måske har du allerede forsøgt dig med online produkter før og føler, at du har løbet panden mod en mur. Og kigger efter en ny måde at gøre tingene på.


Eller også er du slet ikke kommet i gang endnu, fordi du føler dig overvældet – og mangler troen på, at det kan lykkes for dig.

 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så skal du vide, at det er helt normalt; både at løbe panden mod en mur og at blive overvældet.

Det er en del af processen.

Du skal vide, at du aldrig kan fejle, men altid kan lære.

En forretning er en levende organisme, som hele tiden skal justeres og tilpasses. 

Så når forretningen går i stå, er det tegn på, at det er tid til at justere, fordi du har brug for en anden tilgang for at nå din drøm.

Det er ikke et tegn på, at du skal give op. Det er et tegn på, at du har brug for hjælp til at knække dine næste business-koder, så du kan komme videre.

Lad mig tage dig i hånden og vise dig, trin for trin, hvordan du bygger et transformativt hybrid forløb, der kan skaleres som et online produkt og leveres som et high-end gruppeforløb

 

(uanset om du er helt ny, ukendt, og aldrig har solgt noget online før eller er en erfaren business-kvinde)

"Jeg har følt mig holdt i hånden, og har fået hjælp, når jeg har siddet fast."

 

“I forløbet er jeg nået dybere i mig selv og min målgruppe. Min målgruppe kan meget bedre mærke mig og hvad jeg kan hjælpe dem med. Jeg har følt mig holdt i hånden, og har fået hjælp, når jeg har siddet fast. Der har været en løsning til hver udfordring, og endda bedre end forventet. Jeg har været positivt overrasket over hvor dybt forløbet har været."

– Dorte Liiv Vilsgaard, Krops- og psykoterapeut
Tidligere deltager på Forvandlende Forløb (beta)

Et trin-for-trin guidet selvstudie, der lærer dig at skabe
og sælge transformerende hybride gruppeforløb, der 10x dit impact, omsætning og frihed

✔️ Få mit A-Å køreplan for, hvordan du skaber et forvandlende forløb, der er 100% skalerbart og kun behøver 3-5 timer arbejde om ugen fra dig i vedligehold og undervisning

✔️ Lær at validere dit forløb, så du ved, det sælger – allerede inden du har lavet det

✔️ Få min next level automatiserede salgsstrategi, som gør at du kan slippe dine periodiske lanceringer og skabe et stabilt og højt cash flow ind i din forretning med en evergreen salgskanal

✔️ Opgradér dit forløb med de 4 elementer et hybridt 'high end' gruppeforløb skal indeholde for at give dine kunder resultater – uden du skal være på for at levere dem 

✔️ Træd ind i et Empress mindset, og lær hvor du skal kigge hen og justere, så du ikke giver op inden dine store gennembrud 

DØRENE ER LUKKET

"Nu kan jeg holde fri – og stadig tjene penge!"

 

"Jeg har fået mere en 1.000 nye potientielle kunder på min emailliste. Jeg har fået automatiseret en stor del af mit arbejde, så jeg har kunne holde fri og stadig tjene penge!"

– Smilla Lynggaard, Familierådgiver og forfatter 
(Tidligere kunde hos Mia Poulsen)

Her er rejsen, der venter dig forude:

Fase 1: Design dit forløb

Skab et forløb, du ved kan sælges som varmt brød

 

Sådan designer du et Forvandlende Forløb, din kunde vil elske at købe (før du overhovedet har brugt en time af din tid på at lave det)

 

Den allerstørste omvej jeg ser folk tage, når de skal sælge online produkter, er, at de får en idé og begynder at lave deres forløb med det samme – UDEN at vide, om der rent faktisk er nogen, der er interesseret i at købe det.

Men er der en måde, at sikre sig, at folk er interesseret i at købe, før man rent faktisk har udviklet produktet og sat det til salg?

Ja, det er der. Og det lærer du at gøre på modul 1. 

 • Lær, hvordan du identificerer din drømmekunder på forhånd, så du kan få dem på krogen (for loven om tiltrækning virker kun, hvis du ved, hvem du vil tiltrække)
 • Få min gennemtestede metode til at finde ud af, hvad dine drømmekunder vil have fra dig, inkl. min trin-for-trin-manual, der viser dig præcis, hvordan du gør det til et forløb
 • Træd ind i dit fremtidige, succesfulde ubegrænsede ‘jeg’, så du kan tune ind i en million-idé, og handle fra alignment i stedet for at handle fra frygt og begrænsninger

Outline og produktion

 

Sådan designer du dit forløb, så det skaber en ægte og dybdegående forandring for dine deltagere og kører smooth fra din side

Der er mange ting, man skal tænke over og have styr på, når man designer et forvandlende forløb, som skal være så lidt afhængigt af dig som muligt (hello frihed 🤩):

Hvor mange moduler skal mit forløb have? I hvilken rækkefølge skal de komme? 

Hvad skal mit forløb indeholde ud over min viden?  Og hvad kan jeg skære fra (som faktisk gør forløbet mere effektivt)? 

Skal jeg lave videoer, lydfiler eller tekst-materiale? Hvor skal det være selvkørende og hvor skal jeg være på? Og hvilken teknologi skal jeg vælge til at sælge og levere forløbet? 

Alle disse spørgsmål får du styr på i modul 3. Og du får selvfølgelig også lette og praktiske guides til, hvordan alt skal sættes op og produceres rent teknisk.

 • Lær hvordan du designer en signatur proces som er unik for det du gør
 • Lær, hvordan du skal strukturerer og opbygger dit kursusmateriale, så det skaber den forandring, du har lovet dine deltagere men frigiver tid for dig
 • Lær at skrive emails, der får deltagerne til rent faktisk at trykke play på dine videoer, lave øvelserne og/eller møde op på dine LIVE-kald)
 • Få svar på hvilke online platforme og systemer, der vil passe til din forretningsmodel, og lær trin-for-trin, hvordan du sætter det op rent teknisk (inkl. en bonus om lavpraktiske guides til at skyde og redigere videoer, lydfiler, osv.)

 

Fase 2: De første 10 salg

(Ideelt til dig, som aldrig har solgt dine forløb før, så du sikrer et velfungerende forløb INDEN du går i 'ekspansion mode')

Autentisk Positionering

 

Sammensæt dit forløb på en måde, der gør det unikt, tiltrækkende og samtidig matcher præcis det, som din drømmekunde efterspørger

 

Mange nye online iværksætterinder tror, at den eneste måde de kan differentiere sig på, er ved at skrue prisen ned i forhold til deres ‘konkurrenter’. Og selvom det rigtigt nok ER et af parametrene, så er det langt fra det eneste. 

Udover pris, er der mange andre ting, der afgør, om et menneske vælger at købe hos dig eller hos din ‘konkurrent’.

F.eks. din unikke baggrund, din personlighed, dit temperament, forløbets format, forløbets struktur og så videre, og så videre. Alt dette kommer du til at mestre på modul 3.

 • Lær, hvordan du pakker dit forløb ind på en måde, der får kunderne til at sige ‘JA’, fordi det er indlysende, hvordan forløbet kan hjælpe dem, og hvilken forandring det kan skabe for dem
 • Skil dig ud fra andre udbydere, der tilbyder lignende forløb, ved at tilføje den magiske og magnetiske ingrediens, som kun DU kan bidrage med
 • Lær, hvordan du finder du ud af, hvad dine drømmekunder i virkeligheden vil have fra dig, så du kan designe dit forløb efter deres behov – og tale til deres hjerter gennem din markedsføring

Valider dit Forløb med en Beta-lancering*

 

Sådan lancerer du dit forløb (før du er klar), så du kan co-create sammen med dine drømmekunder og gøre forløbet endnu bedre til næste gang

 

Før du lægger kræfter i at færdigproducere og finpudse dit forløb og din markedsføring, skal du sikre dig, at dit materiale giver mening for dine drømmekunder – og rent faktisk skaber den forvandling, du har til hensigt at skabe. 

Det gør vi ved at gennemteste stoffet gennem en beta-lancering. Beta er græsk for bogstavet B og svarer til andet stadie i udviklingen af et produkt. Altså stadiet hvor vi udvikler en prototype*. 

På beta-stadiet lærer vi mange værdifulde ting. F.eks. om vores antagelser holder stik, om vores budskab ræsonnerer, om vores indhold skal justeres, og om der overhovedet er et marked for vores forløb.

 • Få min skudsikre mini-lanceringsplan, så du kan få (betalende!) deltagere  med på dit beta-forløb – uden at skulle rulle den store marketingløber ud
 • Brug mine letudfyldelige skabeloner til annoncer (hvis du vil bruge betalte annoncer), emails og opslag til de sociale medier, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken og få stress over, hvad du skal skrive
 • Få opskriften på, hvordan du hurtigt får sammensat en kort, men effektiv, salgsside til dit beta-forløb
 • Bonussen: Lær at lave annoncer til din Beta-lancering på Facebook & Instagram (god til dig der er helt ukendt og ingen følgere har)

*hvis du allerede har et forløb som sælger, kan du rykke direkte til fase 3 og ekspandere med et evergreen-system

 

Fase 3: Ekspansion & Evergreen

(er du en erfaren forløbsudvikler, kan det her være det her, der skal til, for at få din arbejdstid bragt markant ned og give plads til et større flow)

Evergreen Systemet

 

Sådan går du fra aktivt at lancere en eller flere gange om året 👉 til kontinuerligt at sælge 3-5 pladser på dit forløb hver måned (på autopilot)

 

Her i modulet lærer du mit system til at gøre dit forløb til et evergreen forløb, så du principielt kan sælge det hver dag, hvis du ville – og på autopilot.

 • Lær, hvordan du laver en simpel, men effektiv, halv-automatiseret Masterclass(serie), som sælger dit forløb uden du behøver at lancere aktivt
 • Lær mine små hacks til at optimere dit forløb, så du kan lukke kunder ind i det hele tiden
 • Lær, hvordan du trin for trin sætter annoncer op i Facebook & Instagram, så du får nye potentielle kunder ind i din evergreen salgskanal hver dag
 • Lær, hvordan du UDEN at bruge annoncekroner kan markedsføre og sælge dit forløb

 

Fase 4: Optimering

Evaluering, optimering og justering

 

Lær, hvordan du analyserer dine resultater, så du kan justere og gøre både dit forløb, din markedsføring og dit salg bedre gang for gang.

 

Når tingene ikke går som planlagt, er det nemt at tage det personligt, og tro, at det er os den er galt med eller vores forløb ikke kan sælges. Men sandheden er, at vi aldrig fejler. Vi får bare feedback, som vi skal lære af og justere efter. 

En kæmpe del af at få succes med at lave og sælge et online forløb, er ikke at give op og blive ved med at justere.

Men hvad hvis man ikke forstår den feedback, som man får? Ja, så er det både svært at lære, svært at justere og svært at opnå den succes og de resultater, man ønsker sig.

Derfor hiver jeg dig med ind bag kulisserne, så du kan blive din egen lanceringsekspert. Forstå endelig, hvor tingene kan optimeres og justeres.

 • Kom med ind i mit maskinrum og lær, hvordan jeg analyserer og evaluerer på mine egne lanceringer, så jeg ved, hvad jeg skal gøre anderledes næste gang – og lær, hvordan du gør mig kunsten efter
 • Lær at evaluere alle skridt fra forløb, til markedsføring til salget - uanset om du er i validerings-fasen eller i evergreen-fasen.
 • Lær at forstå, at du aldrig begår fejl, men blot får feedback til læring – og lær så, hvordan du kan forstå den feedback, så du kan gøre dit forløb og din markedsføring endnu bedre, så du ikke kommer til at smide barnet ud med badevandet, når realiteten er, at det der står imellem dig og succes med dit forløb, ofte er justeringer.
DØRENE ER LUKKET

Du får de selvsamme strategier, som jeg har brugt til at lave mit hybride high-end forløb Rising Star, som igennem årene har solgt for mere end 2.000.000 kr.

En ting er at vide. Noget andet er at gøre.

 

Alt den viden jeg giver dig i dette selvstudie-forløb er fantastisk at have. Men det bliver ikke omsat til handlinger og resultater, hvis dit mindset spænder ben for din succes. Og det sker desværre ofte. 

Jeg kender til alle de mentale blokeringer, udfordringer og usikkerheder, der dukker op på vejen, når man skal skabe et forvandlende forløb og sælge det. Dem skal vi selvfølgelig også tale om, så du ikke ender med at blive handlingslammet og ikke gå vejen.

DØRENE ER LUKKET

"Nu handler jeg i stedet for at lave overspringshandlinger"

 

"Mia får mig til at handle hurtigt og effektivt på en masse ting, som jeg tidligere enten ville springe over, udsætte eller bruge alt for lang tid på.

Jeg elsker Mias evne til at formidle selv komplicerede tekniske løsninger på en ny, nem og let måde."

Evely Joelle, Holistisk Kropsterapeut & Numerolog
(tidligere kunde)

Rejsen stopper ikke her! 

Du får også adgang til en bonuspakke, som gør det mere simpelt at designe, skabe, sælge og evergreene et forvandlende forløb

Masterclass: Sådan leder du grupper effektivt 

(værdi 2.500 kr + moms)

Forstå hvordan du rykker folk i en gruppe og møder op i et kærligt, men stærkt lederskab, så du ikke kommer til at dræne dig selv fordi du kommer til at servicere hver enkelt som var det et 1:1 forløb med mange deltagere.

 • Lær at lede en gruppe igennem en forandring
 • Lær at skabe kærlig og positive rammer og grænser
 • Lær at empower individet i gruppen uden at skulle se hver enkelt
 • Lær det energiarbejde der går ind i empowerment og får dig til at gå ud af coaching og mentoring med energi
 • Lær at værne om dig og din energi som det højste og største aktiv du har (fordi det er præcis det det er), selvom du skal lede store grupper

Masterclass: Indre motivation og ydre drive

(værdi 2.500 kr + moms)

Ydre motivation og viljestyrke er ikke en energi de fleste kan køre på i længere perioder uden at brænde ud og miste pusten, når de ønsker vækst i deres forretning.  

Her i masterclassen deler jeg mindsettet bag at skabe indre motivation og et ydre bæredygtigt drive, der stammer fra optimisme og  forventningsglæde og ikke frygt og mangel. 

 • Lær hvordan du skifte knokleri ud med inspireret handling
 • Lær hvordan du lader dig selv op på 10 sekunder, og skaber en livsstil hvor du kan være i overskud, selvom du vækster og strækker dig ud af din komfortzone på et dagligt plan
 • Lær at åbne op for mere intuitiv guidance, så du ikke forcerer og i stedet bevæger sig effortless med dine timings
 • Lær at skifte pres og burde ud med positive valg og empowerment

Tech opsætninger der passer til forløbet  

(995 kr + moms)

Få simple og ligetil tech guides til:

 • Opsætning af salgssider
 • Opsætning af tilmeldingssider
 • Opsætning af Masterclass´s
 • Opsætning af forløb
 • Optagelse af videoer til forløb
 • Opsætning af PDF´er
 • Opsætning af præsentationer
 • Redigering af videoer

Instagram & Facebook annoncer - evergreen & beta-launch edition  

(værdi 995 kr + moms)

Lær at lave Instagram & Facebook annoncer til både en beta-lancering & et evergreen system.

 • Lær at sætte din Facebook op til at kunne annoncere
 • Lær at lave 2 simple annoncer til en beta-lancering
 • Lær at lave 1 simpel annonce til et evergreen system
 • Lær at analysere dine tal
 • 3 genveje til højt-præsterende annoncer

Skabeloner og eksempler

(værdi 2.000 kr + moms)

Få min skabeloner og eksempler til markedsføring og salgsdelen af forløbet, så du hurtigere og nemmere kan lave din egne.

Du får skabeloner og eksempler til:

 • Salgssider
 • Masterclass flows
 • Opslag på sociale medier

CHAT GPT 

(værdi 500 kr + moms)

Lær at bruge Chat GPT (ai) til at skrive dele af dit markedsføringsmateriale, så du får professionelle salgs og markedsføringstekster uden at skulle hyre en copywriter.

Jeg bruger selv CHAT GPT til at få  ideer til posts, emails og salgsmateriale.

Du får en guide til hvordan du kommer godt igang og ideer til, hvad du kan søge på, så du kan få hurtig inspiration og ideer.

 

HUMAN DESIGN X BUSINESS 

(værdi 995 kr + moms)

I dette online-kursus giver jeg dig indblik i, hvordan du med viden om dit design i hånden, kan begynde at skabe et større flow og mere nemhed i din forretning, ved at leve i tråd med dit design.  

At kende sig selv er en levende proces der nok aldrig helt slutter. Men det smukke er, at jo mere vi åbner op og dykker ned i vores essens, jo nemmere bliver det at være os, og jo nemmere bliver det at lede en succesfuld forretning.

Human Design er et system, der meget præcis kan fortælle dig, hvordan dit energi system ser ud. Det er en oversættelse af din Aura, dit energifelt eller der hvor din sjæl møder det fysiske.

 

DØRENE ER LUKKET

"Jeg ved, at jeg ikke bliver efterladt med tingene selv"

 

“Mia tager fat i problemerne, der hvor de er. Om det er helt lavteknisk eller mig der flimrer rundt i en bregrænsende overbevisning. Hun efterlader mig ikke hængende et sted, hvor jeg tænker: “Nej, hvordan kommer jeg videre herfra?!”

Hun udfordrer ens tanker, men respekterer også, når der er noget, man ikke er klar til.

Jeg kan stole på, at Mia ved hvad hun taler om. Det betyder at jeg kun skal lytte til én stemme og jeg får ro til at arbejde – og det betyder at der kommer resultater.”

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(tidligere kunde)

Forvandlende Forløb er mere end blot
endnu et ‘sådan bygger du et kursus
og sælger det’-forløb

 

Dette selvstudie-forløb handler i høj grad om at:

 • Bygge et solidt og strategisk funderet element for salget af dine produkter, så du kan skabe ét forløb som kun kræver 5 timers vedligehold om ugen
 • Gå fra kun at sælge i lanceringeperioder til at sælge hver eneste uge på autopilot, så du får et højt og konsistent cashflow. 
 • Træd ind i din indre empress og lær at blive din egen ekspert og cheerleader, så kan finde svarene inde i dig selv  – i stedet for at være afhængig af, hvad andre siger, mener, og gør (den her er en seriøs game changer)
 • Rydde op i din værktøjskasse af komplekse strategier ( som du slet ikke har brug for) og omsætte dem til enkle systemer, der passer til dig – og som rent faktisk giver dig resultater
DØRENE ER LUKKET

 

Forvandlende Forløb tager gætteriet ud at skabe transformative online forløb, som du kan sælge igen og igen og dermed leve godt af uden knokleri!

For så kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget: 

At hjælpe (endnu flere af) de mennesker, der har brug for dine unikke gaver og talenter ❤️

Stadig i tvivl om FORVANDLENDE FORLØB er noget for dig?

 

Du skal helt klart med på Forvandlende Forløb, hvis du kan identificere dig med bare ét af disse statements:

 • Du er ny i online-verdenen og vil gerne have en køreplan for, hvordan du kan lave et profitabelt produkt, så du får hurtigere økonomisk resultater, i stedet for at prøve dig frem på egen hånd og risikere, at det tager meget lang tid, før du får resultater.
 • Du har før taget andre ‘lav et online kursus’-kurser, men har konkluderet at du enten tjener for lidt eller måske er du slet ikke kommet igennem dem. Og nu er du klar til at investere i en metode som er rentabel efter første salg, så du får et mere solidt økonomisk fundament i din forretning.
 • Du føler egentlig, at du har godt styr på alle teknikkerne og det strategiske, men du har svært ved at komme ud over rampen, fordi din frygt og dine begrænsende overbevisninger står i vejen.
 • Du har anerkendt at maskulin strategi og 'hustle' kun er den ene del af ligningen, og vil gerne have kærlig, men ærlig, guidance til at skabe et forløb du kan leve virkelig godt af og kun behøver arbejde 5 timer om ugen for at vedligeholde.
 • Du har allerede et ret fantastisk forløb, men mangler guidance og strategier (og momentum) til at gøre det til et succesfuldt evegreen-forløb du kan sælge igen og igen uden den helt store indsats og  lanceringer med svingende resultater.
DØRENE ER LUKKET

 

Hvis du til gengæld har det sådan her, er du IKKE klar til Forvandlende Forløb:

 

 • Du kun er interesseret i hurtige resultater, og derfor er du ikke villig til at gøre det grundlæggende arbejde, der skal til for at skabe en virkelig profitabel forretning. Også selvom det tager tid og arbejde.
 • Du vil helst holde fast i den quick-fix-drøm, du er blevet indoktrineret til at tro, fordi det føles nemmere end at tage vedholdende og bæredygtig action. 
 • Du tror, at online business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke – og er ikke åben for at arbejde med dig selv, dit lederskab af dig selv og dit mindset.
 • Du ræsonnerer ikke med, at du er skaberen af dit liv og at det, der er dine manglende brikker i puslespillet består af færdigheder, mindset, tro på dig selv og at gå vejen et skridt ad gangen.
 • Du er ikke villig til at stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske aspekter, markedsføringen og andre vigtige færdigheder til at skabe og sælge et forvandlende forløb – eller du er heller ikke villig til at uddelegere det som absolut ikke er noget for dig (fx. tekniske opsætninger)

Er du klar til at gøre en kæmpe forskel
for flere og 10 x dit salg og frihed?

Kom med og lær, hvordan du skaber

 

 

Du kan sælge igen og igen og igen, så det 10x dit impact, omsætning & frihed

DØRENE ER LUKKET