Til de business ladies der drømmer om at hjælpe flere UDEN at skulle brænde sit lys i begge ender:

Sådan skaber du

 

 

der er så magnetiske, at kunderne
ikke kan vente med at købe


(også selvom du er helt ny, ukendt og ikke har mange følgere)

KØB ADGANG NU

"Mia gjorde det komplekse nemmere at forstå og handle på"

 

"Mia har et specielt talent for at gøre komplekse ting, som lanceringer, forretnings- og marketingsstrategier meget nemme at forstå og handle på. Meget få business mentors har den egenskab at være så autentiske, nærværende, varme og stadig resultatorienterede som Mia. Mia er hele pakken og jeg kan på det varmeste anbefale hendes mentoring."

– Savannah Nomonde Sommer, Healer & Clairvoyant
(Tidligere kunde hos Mia Poulsen)

Hvad hvis du kunne skabe et forvandlende forløb, der hjalp hundredevis af mennesker?


Og hvad hvis du kunne være sikker på, at folk ville købe, allerede FØR du lagde bare en eneste times arbejde i at udvikle forløbet?

Og hvad nu hvis jeg sagde, at du kunne sælge dette forløb igen og igen? 

(Og spare dig selv for mange timers arbejde, når du lancerer forløbet fremover)

Det er præcis det, jeg lærer dig på Forvandlende Forløb!

Klubben af os der drømmer om – og insisterer på – at skabe en lettere og sjovere hverdag.  En hverdag hvor der er mere tid til det, vi elsker. Hvor livet flyder og er ukompliceret.

Vi er mange, der deler den vision. (Mig selv inklusive.)

Men spørgsmålet er bare:

Er det realistisk?

Der findes mange guruer, der forsøger at sælge os drømmen om, at et online vidensprodukt er vejen frem til passiv indkomst og evig lykke. 

Men kan det virkelig passe?

Og er det noget alle kan gøre?

Og endnu vigtigere: Er det noget DU kan gøre?

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. 

Og hvis du tænker sådan. Så har du ret. 

 

Det ER for godt til at være sandt. 

I hvert fald hvis du starter det "forkerte" sted.

 

Det er naturligt at stille sig selv spørgsmålet "hvordan hjælper jeg flere, tjener mere og arbejder mindre"

Der findes rigtig mange godhjertede terapeuter, behandlere og vidensformidlere, der brænder deres lys i begge ender, når fordi de lever af 1:1 kunder.

De vil gerne hjælpe flere. Men de ender med at hjælpe ingen (eller meget få), fordi det simpelthen bliver for opslidende at få hele den online maskine op at stå der skal til for at sælge sin viden online.

De lægger deres kræfter der, hvor de får mindst ud af den energi de investerer i projektet. Og det er super ærgerligt.  Både for dem. Men især også for de kunder, de ikke når ud til, som venter på at blive hjulpet.

Måske har du allerede forsøgt dig med online produkter før og føler, at du har løbet panden mod en mur. 


Eller også er du slet ikke kommet i gang endnu, fordi du føler dig overvældet – og mangler troen på, at det kan lykkes for
dig.

 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så skal du vide, at det er helt normalt; både at løbe panden mod en mur og at blive overvældet i opstartsfasen.

Det er en del af processen.

Du skal vide, at du aldrig kan fejle, men altid kan lære.

En forretning er en levende organisme, som hele tiden skal justeres og tilpasses. 

Så når forretningen går i stå, er det tegn på, at det er tid til at justere, fordi du har brug for en anden tilgang for at nå din drøm.


Det er ikke et tegn på, at du skal give op. Det er et tegn på, at du har brug for hjælp til at knække dine næste business-koder, så du kan komme videre.

Lad mig tage dig i hånden – og vise dig, trin for trin, hvordan du bygger et forløb, der er SÅ magnetisk, at kunderne ikke kan vente med at købe  

 

(også selvom du er helt ny, ukendt, og aldrig har solgt noget online før)

"Jeg har følt mig holdt i hånden, og har fået hjælp, når jeg har siddet fast."

 

“I forløbet er jeg nået dybere i mig selv og min målgruppe. Min målgruppe kan meget bedre mærke mig og hvad jeg kan hjælpe dem med. Jeg har følt mig holdt i hånden, og har fået hjælp, når jeg har siddet fast. Der har været en løsning til hver udfordring, og endda bedre end forventet. Jeg har været positivt overrasket over hvor dybt forløbet har været."

– Dorte Liiv Vilsgaard, Krops- og psykoterapeut
Tidligere deltager på Forvandlende Forløb (beta)

Et trin-for-trin forløb, der lærer dig at skabe
og sælge magnetiske forløb, der skaber reelle og positive forandringer for dine kunder

 • Få min A-til-Å køreplan for, hvordan du skaber et forvandlende forløb, og hvordan du rent faktisk markedsfører det på en måde, der får kunderne til at købe (og blive glade for deres køb!)
   
 • Lær at spotte hvor tingene går galt, og hvad du skal gøre for at komme tilbage på rette spor – samt hvordan du skruer op for det, der allerede virker
KØB ADGANG NU

"Nu kan jeg holde fri – og stadig tjene penge!"

 

"Jeg har fået mere en 1.000 nye potientielle kunder på min emailliste. Jeg har fået automatiseret en stor del af mit arbejde, så jeg har kunne holde fri og stadig tjene penge!"

– Smilla Lynggaard, Familierådgiver og forfatter 
(Tidligere kunde hos Mia Poulsen)

Her er rejsen, der venter dig forude:

FUNDAMENTET


Sådan skaber du et forløb, din kunde vil elske at købe

(før du overhovedet har brugt en time af din tid på at lave det)

Den allerstørste omvej jeg ser folk tage, når de skal sælge online produkter, er, at de får en idé og begynder at lave deres forløb med det samme – UDEN at vide, om der rent faktisk er nogen, der er interesseret i at købe det.

Men er der en måde, at sikre sig, at folk er interesseret i at købe, før man rent faktisk har udviklet produktet og sat det til salg?

Ja, det er der. Og det lærer du at gøre på modul 1. 

 • Lær, hvordan du identificerer din drømmekunder på forhånd, så du kan få dem på krogen (for loven om tiltrækning virker kun, hvis du er knivskarp på, hvem du vil tiltrække)
 • Få min gennemtestede metode til at finde ud af, hvad dine ideelle kunder vil have fra dig, inkl. min trin-for-trin-manual, der viser dig præcis, hvordan du gør
 • Træd ind i dit fremtidige, succesfulde ‘jeg’, så du kan handle fra alignment i stedet for at handle fra frygt og begrænsende overbevisninger 
GIV MIG ADGANG

DIT SIGNATUR SYSTEM


Sammensæt dit forløb på en måde, der gør det unikt, tiltrækkende og samtidig matcher præcis det, som din drømmekunde efterspørger

Mange nye digitale iværksætterinder tror, at den eneste måde de kan differentiere sig på, er ved at skrue prisen ned i forhold til deres ‘konkurrenter’. Og selvom det rigtigt nok ER et af parametrene, så er det langt fra det eneste. 

Udover pris, er der mange andre ting, der afgør, om et menneske vælger at købe hos dig eller hos din ‘konkurrent’.

F.eks. din unikke baggrund, din personlighed, dit temperament, forløbets format, forløbets struktur og så videre, og så videre. Alt dette kommer du til at mestre på modul 2.

 • Lær, hvordan du pakker dit forløb ind på en måde, der får kunderne til at sige ‘JA’, fordi det er indlysende, hvordan forløbet kan hjælpe dem, og hvilken forandring det kan skabe for dem
 • Skil dig ud fra andre udbydere, der tilbyder lignende forløb, ved at tilføje den magiske og magnetiske ingrediens, som kun DU kan bidrage med
 • Lær, hvordan du finder du ud af, hvad dine drømmekunder i virkeligheden vil have fra dig, så du kan designe dit forløb efter deres behov – og tale til deres hjerter gennem din markedsføring
GIV MIG ADGANG NU

OUTLINE OG PRODUKTION


Sådan designer du dit forløb, så det skaber en ægte og dybdegående forandring for dine deltagere

 

Der er mange ting, man skal tænke over og have styr på, når man designer et forvandlende forløb:

Hvor mange moduler skal mit forløb have? I hvilken rækkefølge skal de komme? Hvad mit forløb skal indeholde? Og hvad kan jeg skære fra (uden at skuffe deltagerne)? Skal jeg lave videoer, lydfiler eller tekst-materiale? Hvad skal forløbet koste? Og hvilken teknologi skal jeg vælge til at sælge og levere forløbet?

Alt dette får du styr på i modul 3. Og du får selvfølgelig også lette og praktiske guides til, hvordan alt skal sættes op og produceres rent teknisk.

 • Lær, hvordan du skal strukturere og opbygge dit kursus, så det skaber den forandring, du har lovet dine deltagere (og som får deltagerne til at tale godt om dit forløb til hele deres omgangskreds)
 • Lær at skrive magnetiske forløbs- og modulbeskrivelser (inkl. skabeloner til emails, der får deltagerne til rent faktisk at trykke play på dine videoer, lave øvelserne og/eller møde op på dine LIVE-kald)
 • Få svar på hvilke online platforme og systemer, der vil passe til din forretningsmodel, og lær trin-for-trin, hvordan du sætter det op rent teknisk (inkl. lavpraktiske guides til at skyde og redigere videoer, lydfiler, osv.)
GIV MIG ADGANG NU

TRIBE OG RELATIONER

 

Sådan bygger du din tribe: Din fanskare af sjælfulde følgere, der er interesseret i at købe fra dig og sprede ordet om dig

 

Når mine kunder kommer til mig i frustration over at de ikke har mere flow i deres forretning, er det ofte lige præcis her, at skoen klemmer:

De har ikke bygget en fanskare af drømmekunder, der er interesseret i netop det, de har på hylderne.

Hvis du ikke tager andet med dig end dette modul, er du stadig rigtig godt stillet – i hvert fald når det kommer til at sælge dine forvandlende forløb. For hvis du gerne vil have et stabilt kunde- og penge-flow i din forretning, er dette en at de mest effektive strategier du kan bruge.

 • Lær, hvordan du bygger din følgerskare på sociale medier og opbygger din emailliste med drømmekunder, som du på forhånd ved, er interesseret i dit kommende forløb
 • Lær at skabe en værdifuld lead magnet (også kaldet freebie), som du kan bruge til at tiltrække dine drømmekunder (og lær, hvordan du sørger for, at de rent faktisk får din freebie brugt, så de føler, at de har fået noget ud af den)
 • Lær, hvordan du trin for trin sætter annoncer op i Facebook som automatisk (og økonomisk!) bygger din tribe, så du får frigjort tid til at forberede dit kommende forløb i ro og mag – og fra din højeste vibration
GIV MIG ADGANG NU

BETA LANCERING

 

Sådan lancerer du dit forløb (før du er klar) så du kan co-create sammen med dine drømmekunder og gøre forløbet endnu bedre til næste gang

 

Før du lægger kræfter i at færdigproducere og finpudse dit forløb og din markedsføring, skal du sikre dig, at dit materiale giver mening for dine drømmekunder – og rent faktisk skaber den forvandling, du har til hensigt at skabe.

Det gør vi ved at gennemteste stoffet gennem en beta-lancering. Beta er græsk for bogstavet B og svarer til andet stadie i udviklingen af et produkt (efter idéudviklingen). Altså stadiet hvor vi udvikler en prototype. 

På beta-stadiet lærer vi mange værdifulde ting. F.eks. om vores antagelser holder stik, om vores budskab ræsonnerer, om vores indhold skal justeres, og om der overhovedet er et marked for vores forløb.

 • Få min skudsikre mini-lanceringsplan, så du kan få (betalende!) deltagere med på dit beta-forløb – uden at skulle rulle den store marketingløber ud
 • Brug mine letudfyldelige skabeloner til annoncer, emails og opslag til de sociale medier, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken og få stress over, hvad du skal skrive
 • Få opskriften på, hvordan du hurtigt får sammensat en kort, men effektiv, salgsside til dit beta-forløb

EVALUERING OG JUSTERING


Lær, hvordan du analyserer dine resultater, så du kan justere og gøre både dit forløb og din markedsføring bedre gang for gangNår tingene ikke går som planlagt, er det nemt at tage det personligt, og tro, at det er os den er galt med. Men sandheden er, at vi aldrig fejler. Vi får bare feedback, som vi skal lære af og justere efter. 

Men hvad hvis man ikke forstår den feedback, som man får? Ja, så er det både svært at lære, svært at justere og svært at opnå den succes og de resultater, man ønsker sig.

Derfor hiver jeg dig med ind bag kulisserne, så du kan blive din egen lanceringsekspert. Forstå endelig hvor i din salgstragt tingene går galt, når du ikke får de resultater, du har håbet på.

 • Kom med ind i mit maskinrum og lær, hvordan jeg analyserer og evaluerer på mine egne lanceringer, så jeg ved, hvad jeg skal gøre anderledes næste gang – og lær, hvordan du gør mig kunsten efter
 • Lær at forstå, at du aldrig begår fejl, men blot får feedback til læring – og lær så, hvordan du kan forstå den feedback, så du kan gøre dit forløb og din markedsføring endnu bedre, så du ikke længere er afhængig af eksperter
GIV MIG ADGANG NU

Du får de selvsamme strategier, som jeg selv har brugt til at bygge min egen millionforretning – og som jeg altid lærer mine eksklusive 1:1 kunder som noget af det første, når de booker forløb med mig.

"Nu handler jeg i stedet for at lave overspringshandlinger"

 

"Mia får mig til at handle hurtigt og effektivt på en masse ting, som jeg tidligere enten ville springe over, udsætte eller bruge alt for lang tid på.

Jeg elsker Mias evne til at formidle selv komplicerede tekniske løsninger på en ny, nem og let måde."

Evely Joelle, Holistisk Kropsterapeut & Numerolog
(tidligere kunde)

KOM MED PÅ FORVANDLENDE FORLØB

 

  

Det er altså ikke ret mange forløb, du skal sælge,
før den investering er tjent hjem igen, 

og igen, og igen

Én samlet betaling 5.000 kr. + moms
Eller 5 rater á 1.000 kr. + moms

Tilmeld mig nu >>

"Jeg ved, at jeg ikke bliver efterladt med tingene selv"

 

“Mia tager fat i problemerne, der hvor de er. Om det er helt lavteknisk eller mig der flimrer rundt i en bregrænsende overbevisning. Hun efterlader mig ikke hængende et sted, hvor jeg tænker: “Nej, hvordan kommer jeg videre herfra?!”

Hun udfordrer ens tanker, men respekterer også, når der er noget, man ikke er klar til.

Jeg kan stole på, at Mia ved hvad hun taler om. Det betyder at jeg kun skal lytte til én stemme og jeg får ro til at arbejde – og det betyder at der kommer resultater.”

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(tidligere kunde)

Forvandlende Forløb er mere end blot
endnu et ‘sådan bygger du et kursus
og sælger det’-forløb

 

Dette forløb handler i høj grad om at:

 • Bygge et solidt og strategisk  fundament for salget af dine forløb
 • Lære at blive din egen ekspert og cheerleader, så kan finde svarene inde i dig selv  – i stedet for at være afhængig af, hvad andre siger, mener, og gør
 • Rydde op i din værktøjskasse af komplekse strategier (som du slet ikke har brug for) og omsætte dem til enkle systemer, der passer til dig – og som rent faktisk giver dig resultater
GIV MIG ADGANG NU


Forvandlende Forløb tager gætteriet ud at skabe magnetiske forløb, som du kan leve godt af.

Så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: 

At hjælpe de mennesker, der har brug for dine unikke gaver og talenter ❤️

Stadig i tvivl om FORVANDLENDE FORLØB er noget for dig?

 

Du skal helt klart med på Forvandlende Forløb, hvis du kan identificere dig med bare ét af disse statements:

 

 • Du er helt ny til online-verdenen og ved næsten ikke, hvor du skal starte og slutte. Du har brug for en A--til-Å køreplan for, hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, og hvordan du skal gøre det
 • Du har før taget andre ‘lav et online kursus’-kurser, men har ikke haft succes og tvivler derfor på, om du overhovedet kan finde ud af at være selvstændig. (Hvis det er dig, så bare rolig: Det er ikke dig, den er galt med. Der er bare nogle vigtige mikro-steps, du ikke er blevet præsenteret for)
 • Du føler egentlig, at du har godt styr på alle teknikkerne og det strategiske, men du har svært ved at komme ud over rampen, fordi din frygt og dine begrænsende overbevisninger står i vejen
 • Du har anerkendt at maskulin strategi og hustle kun er den ene del af ligningen, og du har brug for at integrere feminint mindset-arbejde i din hverdag, så du kan arbejde mere intelligent og i alignment med dine livsværdier

 • Du er frustreret over din situation og mangler guidance til at se igennem dine egne blokeringer, spotte ‘hvor det går galt’ i din salgstragt, så du kan finde din egen unikke vej til succes
GIV MIG ADGANG NU

 

Hvis du til gengæld har det sådan her, er du IKKE klar til Forvandlende Forløb:

 

 • Du kun er interesseret i at tjene (hurtige) penge, og derfor er du ikke villig til at gøre det grundlæggende arbejde, der skal til for at skabe ægte forvandlinger, der giver oprigtigt glade kunder og som derigennem giver dig et positivt og bæredygtigt økonomisk flow
   
 • Du vil helst holde fast i den quick-fix-drøm, du er blevet indoktrineret til at tro på, fordi det føles nemmere end at tage massiv action. Du er ikke interesseret i at blive udfordret på dit mindset og din opfattelse af verden
   
 • Du tror, at online business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke – og er ikke åben for den spirituelle verden eller at arbejde med dit mindset
   
 • Du ræsonnerer ikke med, at du er skaberen af dit liv og at det, der holder dig fra dine drømme er dine egne blokeringer og blind spots
   
 • Du er ikke villig til at stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske aspekter af at skabe og sælge et forvandlende forløb – og du er heller ikke villig til at betale det, som det koster at hyre nogen, der kan gøre det for dig

Er du klar til at gøre en forskel
for flere?

Kom med og lær, hvordan du skaber

 

 

der er så magnetiske, at kunderne
ikke kan vente med at købe

JA TAK, GIV MIG ADGANG NU