Sådan tiltrækker du (nye) købeklare sjælekunder til din forretning, igen og igen, uden at skulle knokle for det

 

Få adgang for kun 1.995 kr.

"Nu tjener jeg penge og får folk på mit nyhedsbrev, også selvom jeg tager på ferie. Mine freebies kører med FB-annoncer 24/7.”

 

– Smilla Lynggaard, Familierådgiver og forfatter 

Lær, hvordan du opbygger et konsekvent flow af købeklare kunder til din forretning


Uden at bruge salgskneb, som ikke føles autentiske.

Og uden at bruge lang tid på synlighed-taktikker som dræner dig.

 

Kære sjælfulde iværksætterinde

Vidste du, at du ikke behøver at arbejde hårdt for at opbygge en følgerskare af købeklare fans til din forretning?

Vidste du, at de bedste kunder er dem, du tiltrækker helt magnetisk – blot ved at være dig og lade dem komme til dig af sig selv?

Og vidste du, at det kun er nødvendigt at så frøet én gang – så du bagefter kan høste frugterne igen og igen?

Det gjorde jeg heller ikke. Eller ... jeg troede i hvert fald ikke på, at det var muligt. 

Indtil nogen fortalte mig om det. Og viste mig hvordan.

Ligesom jeg nu fortæller dig det, og viser dig hvordan.

Jeg har bygget min millionforretning på denne simple magnetiske strategi. En forretning, der tillader mig at være hele mig i min business. 

Mor til 4. Hustru. Veninde. Wellness lover. Essential oil obsessed. Og Business Leader – med stort B og stort L.

Hør her:
 

Du behøver ikke, at poste flere gange om ugen på sociale medier

 

Du behøver ikke ringe kold kanvas eller snige dig ind i folks privatbeskeder

 

Du behøver ikke komme i medierne eller udgive en ekspertbog for at blive set

Du kan tiltrække dine sjælekunder. Helt automatisk. 

Ved at være en magnet for de rigtige kunder. Ved at finpudse dit budskab. Ved at bruge Facebook-annoncer til at komme foran de helt rigtige øjne. (Og mange af dem 👀)

“What … Facebook-annoncer?! … Seriøst?”

I know! Det lyder ikke særlig sexet.

Men det er den billigste, hurtigste og bedste måde, du kan få kontakt med dine sjælekunder på – så hvorfor ikke udnytte dette værktøj til at sprede dit budskab om alt det, du har at byde på – så vi sammen kan skabe mere godt her i verden???

For hvis du ikke gør det.

Hvem tror du gør det? 

Dine kon-kollegaer. 
Dem som ikke lader sig holde tilbage af mentale blokeringer og usikkerheder.

Og hånden på hjertet: Tro mig, du er mindst lige så dygtig som dem. Du er måske endda mere oprigtig og hjertedreven!  

Jeg har det med at tiltrække godhjertede kvinder med helt unikke gaver, der VIRKELIG har potentiale til at hjælpe andre mennesker, big time!

Og jeg har på fornemmelse, at du er en af dem.

Derfor er det dit ansvar at sprede dit budskab. Så dem som har brug for dig, finder dig. 

Dét er ægte service. Og det behøver ikke være svært. 

Jeg viser dig hvordan!

KOM MED PÅ

Og lær hvordan du tiltrækker
(nye) købeklare sjælekunder til din forretning,

igen og igen, uden at skulle knokle for det

Få adgang nu >>

Lær at bruge Facebook-annoncer til at amplificere dit budskab. Nå ud til de helt rigtige mennesker, som har brug for netop dét, du kan. Og tiltræk dine sjælekunder automatisk, ligesom en magnet. Uden at presse nogen til noget, og uden at brænde dit lys i begge ender.

Lær alle mine insider-tips til, hvordan du connecter med dine drømmekunder – uden at gå på kompromis med dig selv. F.eks. Hvordan du bruger tak-siden til at sætte turbo på dit salg og dit flow. Eller hvordan du strategisk kan forudsige, om et produkt kommer til at sælge eller ej – før du overhovedet har brugt tid på at skabe det.

Lær, hvordan du bygger en emailliste. Så du ikke står på bar bund, hvis Facebook, Instagram og LinkedIn pludselig lukkede ned i morgen. Eller et nyt socialt medie tog over. Eller algoritmen pludselig ændrede sig og gjorde dig usynlig. Det er sket før. Og det kommer med garanti til at ske igen. Vi er nødt til at tage ansvar og fremtidssikre vores business.

 

Kort sagt:

 

Lær at skabe fundamentet for en forretning i alignment. En forretning der kan vokse uden at dræne dig. Og sælge uden at være afhængig af dig.

“Men … hvorfor bruge penge på Facebook-annoncer, når det er gratis at poste organisk indhold på sociale medier?”


Jeg er SÅ glad for, at du spørger! 

 

Det er en skrøne og en falsk illusion, at det er gratis at lave organisk indhold på sociale medier. For hvis du antager, at det er gratis, antager du også, at din tid ikke er noget værd. Og tiden er det mest værdifulde, du har.

Hvor meget koster du i timen? Hvad koster det dig at bruge time efter time på sociale medier? Hvis du konstant skal producere nyt indhold for at tiltrække nye kunder, løber det meget hurtigt op i MANGE TIMER. Og dermed MANGE KRONER. 

For de fleste iværksætterinder leder denne strategi til overarbejde, stress og lav indkomst. Hvilket leder mig til spørgsmålet: Er det virkelig derfor, du er blevet selvstændig? 

Personligt kan jeg sige, at jeg selv blev selvstændig for at leve et mere frit liv. Derfor nægter jeg at putte mig selv ind i content-hamsterhjul. Hvis jeg kan skrive et opslag én gang og betale for, at det kommer ud til flere – og endda lige præcis de mennesker jeg selv vælger, at det skal ud til – så er jeg mere end villig til at betale de få annoncekroner, det koster. 

Lige nu er Facebook-annoncer så billige, at det er en total no-brainer, hvis vi sammenligner prisen med, hvad det ville koste mig, at skabe samme resultater med organisk indhold. I tabt indkomst, hårdt arbejde – og tid væk fra min familie. 

Det bytter jeg ikke for noget som helst.

“På få måneder har jeg kaldt 2800 nye ind i min tribe. Jeg har fået mange flere kunder og mange flere tilbagemeldinger fra overraskede og begejstrede kunder!”

 

– Eveliina Dahl, Stemmehealer

Her er hvad der venter på dig inde i

 

Tilmeld dig i dag og lær hvordan du tiltrækker (nye) købeklare sjælekunder til din forretning igen og igen, uden at skulle knokle for det

Få adgang nu for 1995 kr. >>

Om det er pengene værd?

Det var det i hvert fald for Christine, Lene og Anette

 

"Jeg fik hjælp fra Mia til at sætte annoncer op for at tiltrække nye interesserede kunder med min e-bog. De mærker hurtigt om olierne er for dem eller ej. Så når folk kontakter mig, er de klar til at købe olier. Det bliver jo ikke meget bedre."


– Christine Eilvil,
Forhandler af doTERRA

“Som nystartet soloselvstændig famlede jeg lidt i blinde i forhold til synlighed. Mia har givet mig nye værktøjer, som jeg ved virker. Jeg har fået meget mere end jeg havde regnet med, og jeg er SÅ klar til at være autentisk synlig.”


– Lene Olsen,
Livs- og Selvværdskonsulent

“Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.”


– Anette Kjærgaard,
Mentor for mødre til børn med særlige behov

... Men det betyder selvfølgelig ikke, at
‘Kald din tribe ind’ er det rigtig for dig


❌ Jeg synes, du skal lægge dine penge et andet sted, hvis bare én af disse punkter passer på dig:

  • Du leder efter den næste quick-fix SoMe-strategi (Hint: den findes ikke!) og ønsker ikke at give slip på dit mindset om, at du skal knokle for at skabe resultater
  • Du kun er interesseret i at tjene penge, og er ligeglad med at bruge pres til at lokke kunder ind i folden
  • Du tror business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke, og er ikke åben for at arbejde med din personlige og spirituelle udvikling
  • Du er ikke villig til selv at selv stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske aspekter af at køre en succesfuld business – og du er heller ikke villig at hyre nogen, der kan gøre det for dig.
  • Du insisterer på at din vej, er den eneste rigtige vej – også selvom tallene fortæller, at dine kunder måske ønsker noget helt andet, eller at du burde ligge din energi et andet sted

 

✅ Til gengæld er ‘Kald din tribe ind’ ALLE pengene værd, hvis du kan se dig selv i ét eller flere af de følgende punkter:

  • Du er enten ny i business og ved ikke, hvor du skal få dine kunder fra – eller også har du været i gang i noget tid, men ønsker en nemmere måde at få kunder på
  • Du leder efter en metode, som gør det nemt at tiltrække de rigtige kunder, konsekvent. Uden at bruge beskidte salgstricks eller brænde dit lys i begge ender
  • Du er nysgerrig på at bruge annoncer til at bygge din forretning og er villig til at gøre det forarbejde, der skal til for at høste en større gevinst på længere sigt. (Det her er IKKE en quick-fix metode, selvom det godt kan føles lidt for nemt, når alle brikkerne endelig falder på plads)
  • Du er typen, der har hjertet på det rette sted og elsker at hjælpe andre mennesker. Du ræsonnerer 100% med budskabet om at tiltrække de rette mennesker frem for at presse folk til at købe noget, de i virkeligheden ikke ønsker.
  • Du har et dybfølt ønske om at skabe en business, der kan understøtte en livsstil, hvor du er FRI – både økonomisk, kreativt og spirituelt. Og du er villig til at give slip på gemmelt mindset og gøremåder for at få det til at ske
”Ja, det er mig! Giv mig adgang” >>

 

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at skrive på [email protected]. Jeg svarer så hurtigt jeg kan inden for al rimelighed. Men jeg kan dog ikke love dig et svar før tilbuddet udløber.

Sig farvel til marketing-hamsterhjulet. Én gang for alle.

Og lær hvordan du tiltrækker
(nye) købeklare sjælekunder til din forretning,

igen og igen, uden at skulle knokle for det

 

KOM MED PÅ

Få adgang nu >>