Lær at sælge mere til flere 
med high impact lanceringer

– og lær at gøre det fra et sted, der føles autentisk, kærligt og ekspanderende for dig og for dine kunder

“Mia har et specielt talent for at gøre komplekse ting, som lanceringer, forretnings- og marketingsstrategier, meget nemme at forstå og handle på. Meget få business mentors er så autentiske, nærværende, varme og stadig resultatorienterede.”

Savannah Sommer - Clearings Master
(Tidligere deltager)

Din business eksisterer, fordi du føler dig kaldet til at bidrage massivt til verden.


Men er det overhovedet muligt at bidrage massivt, hvis kun ganske få køber dine produkter og forløb?

De fleste selvstændige starter deres forretning i god tro. Tro på at deres idé kan bære, og at den gode idé, kærlige dedikation til faget og hårdt arbejde er nok til at få kunderne til at komme. 

Men business-gamet viser sig ofte, at være en tand mere kompliceret (og tidskrævende), end først antaget.

Selvom du har prøvet at gøre “alt det rigtige”, sidder du måske tilbage med en følelse af, at der er noget, der er gået fuldstændig over dit hoved. 

En hemmelighed, som alle de succesfulde iværksætterinder kender til, som du ikke er blevet indviget i. 

Og så begynder tvivlen at krybe sig ind. For når der ikke kommer flere kunder – er du så overhovedet god nok til at være i det her game?

Ræk hånden op, hvis du nogensinde har tænkt noget ala det her:

 • “Hvis jeg bare bliver ved med at give, kommer kunderne nok på et tidspunkt. … Eller gør de?”

 •  “Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tiltrække flere kunder til at fylde mine gruppeforløb”

 •  “Salg føles ækelt. Jeg har ikke lyst til at pådutte andre noget.”

 •  “Der er jo alligevel ikke kunder nok til mig, so what’s the point of even trying?”

 •  “Det føles allerede som en kamp at fylde min kalender med 1:1-kunder. Hvordan skal jeg nogensinde kunne sælge gruppeforløb eller onlineprodukter til flere?“

Jeg har selv været der.

Og jeg ved, hvor hjerteskærende og drænende det kan være at bygge en hjerte-business, for bagefter at skulle kæmpe en brag kamp for hvert et salg.

Men jeg gav ikke op. Og det håber jeg heller ikke, at du gør.

For med den rette hjælp, lærte jeg at tolke mine “fejl”. Hvilket betød at jeg kunne lære af dem, justere, og skabe et andet resultat næste gang.

Jeg har brugt over 10 år på at forfine mine salgsmetoder. Og i dag driver jeg en multimillion business, som jeg har skabt, fordi jeg har lært at mestre kunsten at sælge og lancere.

På samme måde kan du også lære at bruge dine “fejl” til at drive din forretning frem. Det kræver dog, at du er villig til at arbejde med dit mindset og dine metoder.

Det er på tide, at du træder ind i din indre Launch Queen og lærer at sælge fra sjæl.

Her er hvad en ægte launch queen ved:

Salg er det samme som service.

Det betyder, at det er aldrig dit job at overtale, presse eller manipulere til et salg.

Det skal komme som en naturlighed, fordi DU har noget et andet menneske har brug for. Og fordi DU er svaret på deres bønner.

Magnetisk salg handler ikke om, HVORDAN du sælger, men HVORFOR du sælger.  

En ægte launch queen elsker at sælge, fordi hun elsker at hjælpe.  

En ægte launch queen ved, at der seriøst er tonsvis at mennesker derude, der bare venter på, at hun hjælper dem.

En ægte launch queen sælger massivt, fordi hun sælger fra et autentisk, oprigtigt og kærligt sted, hvilket gør hende fuldstændig magnetisk for hendes drømmekunder.

“Jeg har fået 5 nye kunder, uden nogen form for traditionel markedsføring. Blot ved at tale om det, som er min passion. Jeg elsker den meget jordnære og kærlige tilgang til business Mia har, og samtidig er der fuld integritet.”

Tanja Neergaard - Ejer af The Mamma Choice
(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

VELKOMMEN TIL

Det eneste forløb på det danske marked, der lærer dig at sælge fra sjæl og vækste din forretning massivt gennem autentiske salgsmetoder og feminint energiarbejde:

Du får adgang til selvsamme salgsstrategier jeg har brugt (og stadig bruger) til at skalere min business til en multi-millionforretning. 

Og du bliver kærligt guidet i at møde magnetisk op og sælge uanset, hvilket rum du placerer dig i: Fra ‘en til en’-salgssamtaler til store opsigtsvækkende lanceringer, der når ud til mange tusinde mennesker.

For honey; hvis du vil bidrage til verden, kan du lige så godt bidrage STORT.

Kom tættere på, mens jeg fortæller dig om den magiske rejse, der venter dig forude ↓

Elementerne i salgsakymi

Salgsalkymi er mødet mellem det magiske (energiarbejdet) og det logiske (strategiarbejdet). På dette modul lærer, du at lægge fundamentet for det skalérbare salg. For hvis du ikke bygger din business på solidt et terræn, kommer korthuset til at vælte, når du senere vil bygge flere etager på. Byg basen til din salgskanal og træd ind i den næste og fuldstændig magnetiske version af dig selv: Hende der elsker at sælge og sælger fra sjæl.

Du vil elske:

 • Sådan lancerer du med high impact lanceringer: Fra one woman show til leder af et lanceringsteam
 • Lær mine 3 levels af high-impact lanceringer: Begynder, øvet og erfaren, så du kan skrue op og justere alt afhængig af, hvor du er i din forretning lige nu.
 • The Golden spot (Launch Version): Connect med din mission og din indre ild, så din energi skinner igennem
 • Forstå din drømmekunde til fingerspidserne, så du kan tiltrække præcis hende
 • Point of Attraction: Lær at bruge manifestation til at sælge til flere
 • Aktivering: Træd ind i dit højste potentiale 

The Launch Journey

High impact lanceringer er nøglen til en skalérbar forretning, hvor du kan bidrage massivt. Du har set andre gøre det, og nu vil du have en bid af kagen. Måske har du endda allerede forsøgt at gøre andre kunsten efter. I så tilfælde ved du godt, at det kan bringe ALLE følelserne frem. Don’t worry. Det er normalt. Men hvis du brænder sig selv ud i forsøget, er det fordi, noget skal justeres. I dette modul lærer du, hvordan du kan lancere i lavt tempo men med high impact – og du lærer hvordan du holder energien højt på hele rejsen.

Du vil elske:

 • Min ‘trin for trin’-plan over alt, hvad der skal til for at lave en succesfuld lancering uden at overkomplicere processen
 • Forstå opbygningen og psykologien bag high-impact lanceringer, der eleverer dit brand, sætter dig på verdenskortet og skaber et kæmpe bidrag i markedet
 • Få helt styr på emails og annoncer: Hvad der skal gå ud og hvornår
 • Lanceringer, salg og følelser: Lær hvilke typiske triggere og blokeringer, de fleste iværksætterinder rammer på lanceringsrejsen – og stå følelsesmæssigt stærkt i hele processen
 • Aktivering der hjælper dig med at få ro og navigere uden om selvsabotage

Sælg fra power når du lancerer

Det her er modulet, hvor vi virkelig skruer op for DIG og aktiverer din magnetiske energi, så du kan tiltrække flere mennesker med mindre arbejde. Vi dykker ned i selve salget i dine lanceringer. Du lærer at stille dig tilrådighed i service og bidrag i stedet for at lade dig styre fra frygt. Du lærer, hvordan du skaber feminint, subtilt salg i de 3 faser af din lancering, aligner din energi til det dit største potentiale lige nu og får succes igennem alle faserne i din lancering. 

Du vil elske:

 • Kunsten at sælge fra power. Vær aldrig mere en undskyldning for dig selv!
 • Lær at tappe ind i dit højste potentiale, så du både kan sælge fra sjæl og leve fra sjæl
 • Få aktiveret din autentiske stemme og træd ind i dit autentiske brand. Når du har lært det her, vil du aldrig mere være afhængig guruernes opkrift mere. For din måde, er den eneste måde for dig
 • Tiltræk kunder fra glæde og service i stedet for frygtstrategier
 • Aktivering: Træd ind i dit ‘unapologetic you’ – og bidrag autentisk og massivt til verden

Ordmagi

Vores måde at kommunikere på ER vores vibration. I dette modul lærer du at kanalisere dit budskab, så du brænder igennem med dine ord. Det her er IKKE det typiske copywriting-kursus, hvor får stukket nogle vage huskeregler i hånden, som føles mere som en stram spændetrøje end et hjælpeværktøj. Det her er ENERGIARBEJDE på højt niveau. Vi kommer til at arbejde med din vibration, så ordene kommer NEMT til dig, samtidig med at du bliver helt magnetisk over for dine sjælekunder. 

Du vil elske:

 • Magnetiser dit budskab: Lær at kommunikere autentisk (både på tekst og video) – så du bliver magnetisk præcis overfor den kunde, du vil elske at tiltrække
 • Autentisk copywriting: Lær hvordan du tryllebinder dine kunder UDEN at gå på kompromis med dit etiske kompas og din fulde integritet
 • Få adgang til mine bedste templates, guides og workbooks til salgstekster, som du frit kan lade dig inspirere af og bruge til at skabe din egen magi ud fra:
  • Opvarmende emailserier, sælgende emailserier, salgssider, annoncer, samt scripts til videoer.
 • Ektivering: Kom i kontakt med din drømmekunde og din autentiske stemme

The Attraction Formula

Din Tribe er ligesom en dam. Den har brug for et konstant flow af vand, for ellers opstår der iltsvind og alt liv forsvinder. På samme måde er du nødt til at tiltrække nye tribemedlemmer, hver gang du lancerer, så du ikke ender med at udtørre din Tribe. Hvordan? Det får du svaret på i dette modul. Her lærer du det måske vigtigste element i at skabe momentum i hver eneste launch, nemlig at tiltrække sjælekunder, som ville ELSKE at købe fra dig. On demand.

Du vil elske:

 • Få min simple Attraction Formula til at tiltrække højrelevante tribemedlemmer, der er interesserede i lige præcis dét, du lancerer, og som har et behov for at få fingerene i det NU
 • Lær at vækste dit brand og skrue op for din synlighed ved at varme din tribe op INDEN du sælger
 • Step by step guide til at kalde dybt aligned potentielle kunder ind på din emailliste, så du nænsomt og kærligt kan varme dem op og sælge til dem i løbet af meget kort tid
 • Adgang til et fuldt inspirationskatalog med annoncer, posts og emails – lige til at omforme og gøre til dine egne, så de matcher din autentiske stemme
 • Aktivering: Bliv et lysende fyrtårn, som kalder kunder ind

Vækst fra sjæl

Let’s take it to the next level. I dette modul skal vi tale om vækst. Maskulin vækst og feminin vækst. Du kommer til at lære, at forstå dine tal og oversætte dem til en konkret handlingsplan til næste lancering. Du kommer til at lære, hvordan du håndterer følelser som succes, skuffelse og panik, så du ikke kommer til at selvsabotere. Og du kommer til at lære, kunsten at være vedholdende, så du bliver din egen bedste ven på vejen til milliondrømmen.

Du vil elske:

 • Sådan skaber du vækst i dine lanceringer – gang efter gang
 • Evalueringer på dine tal: Lær at forstå dine tal og drage indsigtfulde konklusioner, frem for at tage dine resultater personligt og gå i drama mode
 • Evaluering af din egen rejse: Forstå og bearbejd dine følelser under og efter en kampagne. På den måde tillader du dig selv at udfolde de skridt, der vil udfoldes
 • Bæredygtig vækst: Lær at være stabil, vedholdende og gå med dit hjerte (frem for dit ego.) Tro mig så kan du ikke nogensinde give op.
 • Aktivering: Bliv støtttet i at se dine timings og dine next steps

“Det var lige det jeg manglede. I forhold til mit brand og mig selv – oplevede jeg, at komme i dybere kontakt med min essens. Hvor jeg vil hen. Mit budskab blev tydeligere.“

Tanja Tifre - Intuitiv online karrierecoach
(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

“Jeg troede faktisk, at jeg var lidt af en teknisk torsk, men når Mia forklarer teknikken, så er det så nemt, logisk og lige til at gå til. Nu har jeg automatiseret en del af mit arbejde, hvilket betyder, at jeg tjener penge, selvom jeg tager på ferie.

Smilla Lynggaard - Familierådgiver og forfatter
(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

Det eneste der står mellem dig og en massivt succesfuld forretning, er:

 1. Dine egne begrænsende overbevisninger omkring, hvad ægte salg egentlig er. En lav salgsvibration resulterer altid i lavt salg. Hvis du ikke selv er i alignment, kan du heller ikke forvente, at du tiltrækker aligned kunder.
 2. Frygten for din egen storhed, som får dig til at spille lille og distrahere dig selv med ‘quick fix’-strategier, der tager dig fra shiny object to shiny object: Webinarer, freebies, gruppe challenges, annoncer – you’ve tried them all. Men intet af det virker efter planen, for du mangler stadig en af de vigtigste ingredienser:
 3. Manglende fundamental viden om, hvad der i virkeligheden skal til for at lancere dine produkter og forløb på en måde, der gør massivt indtryk på dine sjælekunder UDEN at dræne dig. Når først du har det helt fundamentale på plads, vil du opleve, at det bliver 10x nemmere at sælge – uanset hvilken metoder, du vælger at bruge.

Alt dette bliver du kærligt guidet igennem på The Launch Queen.

Når du har været igennem Launch Queens 6 moduler, har du lært:

 • At ELSKE at sælge, fordi du ved at salg er service, og jo mere du sælger, desto mere bidrager du til at gøre verden til et bedre sted.
 • At skabe ægte relationer, der giver loyale kunder – uden at brænde dig selv ud i forsøget.
 • At bruge etiske salgsfremmende teknikker som føles ægte, ærlige og som du kan stå inde for.
 • At skabe en autentisk salgs-, markedsførings- samt branding strategi, der passer til DIG! Som du føler dig godt tilpas i, og som virkelig booster dit salg UANSET, hvad du sælger, og HVORDAN du ønsker at sælge det.
 • At bygge et brand fra din essens og inspirere, så du får oprigitgt interesserede følgere, der virkelig vil elske at arbejde med dig og som er klar til at investere med det samme, de finder dig.
 • At tiltrække de rigtige kunder og frastøde de forkerte, så din forretning fyldes med sjælekunder, der er en drøm at arbejde med.
 • At operere fra tillid og værdiskabelse, fremfor frygt og mangel — så du kan skalere på en måde der føles trygt, godt og nemt.
 • At lave high impact lanceringer af den kaliber, som dem du ser op til, og hvordan du langsomt og nænsomt bygger dine lanceringer op, så de ikke trækker tænder ud – og så du har tid til at implementere din visdom undervejs. At evaluere dine resultater – uden at dømme dem eller nedgøre dig selv, hvis udfaldet ikke blev præcist, som du havde håbet – og hvordan du kan bruge dine tal og data til at skabe endnu bedre resultater næste gang.

Hvem er jeg til at undervise dig?

Godt spørgsmål!

Mit navn er Mia og jeg har siden 2014 hjulpet selvstændige coaches, behandlere, mentors og vidensformidlere med at bygge salgkanaler, kampagner, funnels og lanceringer.

I starten stod jeg for ALT. Strategi, teknisk opsætning, tekstforfatning. You name it. Og i 2016 begyndte jeg at undervise selvstændige i, hvordan de selv kunne opbygge en (næsten automatisk) salgsmaskine i deres forretning.

Det betyder, at jeg nok er en af de danskere, der har været i gamet længst tid. Jeg har prøvet lidt af hvert og jeg har haft hænderne helt nede i kagedejen og ved hvad der virker, og hvad der ikke virker. 

Både i Danmark og på det internationale marked.

"Vi fik Mia anbefalet af en iværksætter, som havde fordoblet sit salg med Mias hjælp. Vi havde ikke før solgt det produkt, som vi sendte ud i verden, men med Mias hjælp solgte vi over forventning, og havde en god oplevelse undervejs, fordi vi kunne være os selv."

Kristian Humaidan & Maj My - Bloggere og iværksættere

(Tidligere kunder der fulgte samme metoder, som jeg deler på Launch Queen)

TILMELD DIG LAUNCH QUUEN I DAG

 

 

 

 • 6 moduler der tager dig fra sparsomt salg til high level salgsmagi 
 • 4 støttende bonusser der gør det nemmere at gå vejen i feminint flow
 • Et fuldt kartotek af skabeloner, guides og workboks, der er lette at udfylde og bruge direkte i din forretning
 • 6 aktiveringer der hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og sælge fra service 

For kun

Én betaling á 15.000 kr + moms

Giv mig adgang nu

6 månedlige betalinger á 2.750 kr + moms

Giv mig adgang nu

Eller giv dig selv

The Empress Treatment

upgrade til at få mig som din lancerings ekspert i 3 måneder, hvor jeg guider dig personligt gennem hvert step i lancerings processen

Én betaling á 50.000 kr. + moms

Inkl. adgang til kurset Launch Queen

Ansøg om The Empress Treatment

Om det er pengene værd?

Det var det i hvert fald for Marie, Rose og Anette

“Min omsætning er gået fra 10.000-20.000 kr./md til 60.000-70.000 kr. Og generelt har jeg fået et total abundant mindset. Mit højeste selv har taget teten, og vi skal sammen ud og bidrage endnu STØRRE.”

 

- Marie Fogh Boegh, Personlig Branding Fotograf

(Tidligere deltager på forløbet The Soulful Empress)

“Efter samarbejdet med Mia har vi fået 50% flere deltagere på vores uddannelse. Vi har fordoblet vores omsætning og tredoblet vores overskud, hvilket er meget konkrete resultater.”

 

Rose Maimonide, Uddannelsesleder, mentor og forfatter

(Tidligere kunde der fulgte samme metoder, som jeg deler på Launch Queen)

“Jeg kan stole på at Mia ved, hvad hun taler om. Det betyder, at jeg kun skal lytte til én stemme, og jeg får ro til at arbejde. Og det betyder, at der kommer resultater. Hvis du investerer i Mia, skal du være klar til at tage dig selv alvorligt og ikke have et hobbyforretningsmindset.”

 

Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

“Jeg var nået til et sted, hvor jeg gerne ville vækste mere, men markedsføring er ikke min genizone. Nu oplever, jeg at der kommer flere og flere kunder, hver gang en lancering har kørt.”

 

Sine Parez, Healer

(Tidligere kunder der fulgte samme metoder, som jeg deler på Launch Queen)

Mia er ser skarpt på alle processerne i en lancering og justerer efter virkelighedens resultater. Hun guider hele tiden ud fra, hvad man selv gerne vil og hjælper med at få en ekstra bevidsthed på sin forretning."

 

Estel Ehvass, Danmarks førende numerologiskole

(Tidligere kunder der fulgte samme metoder, som jeg deler på Launch Queen)

Launch Queen er hele investeringen værd, hvis:

 • Du har noget, du gerne vil sælge eller være bedre til at sælge. Uanset om det er LIVE eller online vidensprodukter, 1:1 services, forløb eller uddannelser, så er Launch Queen til dig.
 • Du vil gerne lære at NYDE at sælge, så salg kan føles let og autentisk
 • Du har et dybfølt ønske om at skabe en business, der bidrager massivt til verden, men du mangler autentisk salgstræning og -strategi, så du kan nå ud til drømmekunderne og bidrage stort.
 • Du vil gerne lave store flotte kampagner, men er overvældet over, hvad du skal gøre, hvor du skal starte og hvilke værktøjer du skal bruge.
 • Du har en drøm om at skalere din forretning, men du er i tvivl om du har det, der skal til for at få det til at ske.
 • På trods af at du (måske) har gjort som alle business-guruerne foreskriver, oplever du lige nu et manglende eller ustabilt flow af kunder, penge og resultater – og du har indset, at du er nødt til at arbejde med dit mindset og din energi, når det kommer til salg.
 • Du ønsker at finde din autentiske stemme og knække koden til at drive en forretning, hvor salg er let, fordi du er magnetisk og vibrerer fra en høj frekvens.
 • Du er er ikke bare villig, men klar og topmotiveret til at gøre det indre energiarbejde og det ydre strategiarbejde.

 

Launch Queen er ikke for dig, hvis:

 • Du er så ny i business at du ikke endnu ved hvad du skal sælge eller har idéen til et produkt, du vil sælge. Det her er et  salgsforløb, som lærer dig at amplificere det, du ved du vil ud med. Tjek mit forløb Rising Star, hvis du ønsker at opbygge en forretning helt fra bunden eller mit online kursus Forvandlende Forløb, hvis du ønsker at skabe et forløb, som du kan skalere og sælge til flere.)
 • Du er kun interesseret i at tjene penge, hurtigt, og du er ikke villig til at lave det indre arbejde og se business i et holistisk perspektiv. 
 • Du tror business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke og er ikke åben for personlig vækst, dit eget potentiale og alt den visdom, det har at byde på.
 • Du ræsonnerer ikke med, at du er skaberen af dit liv og det, der holder dig fra dine drømme er dine blokeringer.
 • Du er ikke interesseret i at blive udfordret på dit mindset og din opfattelse af hvad iværksætterrejsen er.
 • Du er ikke villig til selv at selv stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske og strategiske aspekter af at køre en high impact lancering – og du er heller ikke villig at hyre nogen, der kan gøre det for dig.

Prøv lige at forestil dig det her...

 • Endelig har du skabt en forretning, hvor du har en forudsigelig og skalérbar indtjening måned efter måned
 • Flere mennesker end du nogensinde troede var muligt køber dine forløb og produkter  (og de sender dig kærlighedsbreve som tak for dit massive bidrag til deres liv)
 • Du er i stand til at hæve din indtjening uden at skulle arbejde mere eller hårdere
 • Du har altid et sted, du kan sende nye tribe-medlemmer hen, så de kan gå igennem købsprocessen i eget tempo. Og som resultat oplever du at folk, du aldrig har talt med før, “pludselig” køber dine produkter, uden at du har været indblandet overhovedet
 • Du har en skudsikker proces, som du kan bruge igen og igen til at lancere nye produkter. Og du ved hvordan du kan sætte massive (men realistiske) salgsmål, som du rent faktisk kan nå
 • Du har et abundant mindset og mod på mere, fordi du stoler på din egen værdi og værdien i det du tilbyder. Endelig føles business som en leg, der rent faktisk er sjov at være med i!

Launch Queen lærer dig at sælge fra sjæl,
så du kan leve fra sjæl.

"Okay, Mia. Men jeg har lige et spørgsmål …"

Det var heldigt! For her har jeg samlet mine bedste svar på de hyppigste spørgsmål jeg får

Jeg havde brug for, at fået opbygget et flow af nye kunder, der lander i min forretning og også bliver hængende. Mias strategi er helt genial, og det føles faktisk helt ubesværet.”

Katrine Boel Gjerum - Ejer af Slyngefys

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

Er du klar til at tage dit salgs-game beyond the basic, så du kan tjene flere drømmekunder og bidrage større?

Ja! Giv mig adgang til Launch Queen