TILMELD DIG NU >

Lær Masterclass Formlen, som har solgt for mere end 1.500.000 kr i forløb og kurser i min online forretning - bare sidste år!

(pssst den virker for alle, nye som erfarne, der gerne vil sælge high-end forløb, uddannelser eller retreats - uanset om du er mentor, coach, healer, rådgiver, sparringspartner, astrolog, terapeut, behandler, inspirator, osv)

FÅ INSTANT ADGANG NU

KUN 1.995 KR + MOMS

Glemt alt om at poste dagligt på sociale medier, forsøge at fiske kunder i andres Facebook grupper, have drænende salgssamtaler eller være i konstant salgs-panik over hvor den næste kunde mon skal komme fra.

Lav i stedet en inspirerende, autentisk og værdiskabende Masterclass

som kalder dine drømmekunder til dig og får dem til at flokkes om dine produkter. Og gør det igen og igen, for til sidst at kunne automatisere dit kundeflow…

Introducerer

Formlen til Masterclass´s der får dine kunder til at flokkes om dit brand og dine produkter

Ja du hørte rigtigt. Dit kundeflow kan automatiseres igennem en enkelt Masterclass.

Forestil dig, at du står op om morgenen og ser den ene bookning efter den anden i din kalender, fordi nye mennesker har fundet dig igennem din Masterclass og har booket en tid til at tale med dig, fordi de er klar til at købe dit produkt. Og det er helt uden du skal hustle og være på konstant. 

Eller forestil dig, at du endelig kan fylde en LIVE Masterclass med 100-vis af dybt interesserede drømmekunder, og interagere og hygge dig med potentielle nye kunder på en autentisk og ærlig måde. Og samtidig få lukket salget.

Nuvel - jeg er sikker på du er her, fordi du gerne vil lære at sælge meget mere online, og det vil jeg meget gerne lære dig.


Men en Masterclass er så meget mere end endnu en salgsmetode. Det er en absolut genial måde at brande, inspirere, skabe værdi og danne relationer i et hurtigkørende og lidt upersonligt online marked.

Ser du, vi køber af dem vi kan resonerer med, har tillid til og som vi stoler på kan hjælpe os.

Det betyder også at salg handler om at bidrage, skabe relationer og skabe værdi, og ikke om at jagte den næste kunde, konstant være på eller presse på, for at tjene penge.

Det er meningen, at dit budskab skal ud og leve i verdenen, så de mennesker der oprigtigt har brug for lige præcis det du kan, kan finde dig, høre dig og købe fra dig.

Jeg kalder det en LYSTÅRNS strategi, hvor dit job er at skinne dit lys på en måde som er simpel og attraktiv overfor de helt rigtige mennesker, i stedet for at knokle afsted uden en retning og uden at få reelle resultater i din forretning.

Med Masterclass Magi lærer jeg dig en simpel måde at være et LYSTÅRN på. 

Sandheden er, at med få produkter og en god salgskanal (som en Masterclass) skal der ikke meget mere til, for at skabe en rigtig smuk og profitabel forretning.

Hvis du er klar til at træde ind i den simpelhed og tage din frihed tilbage, så ville jeg elske at lære fra mig på Masterclass Magi!

FÅ INSTANT ADGANG TIL 1.995 KR + MOMS

FÅ INSTANT ADGANG NU

HER ER HVAD DU KOMMER TIL AT LÆRE

STEP 1

Hvad der gør at en Masterclass virker magnetisk og sælger alt fra online forløb, uddannelser, retreats og medlemsskaber og online kurser (og hvordan du undgår det modsatte 💩)

 

STEP 2

Hvilke elementer der er must-haves i et værdiskabende og stor-sælgende Masterclass Flow

 

STEP 3

Hvordan du udvælger et emne til din Masterclass, som får din drømmekunder til at sige JA TAK og tilmelde sig uden betænkninger

 

STEP 4

De 3 bedste måder at fylde din Masterclass på på under 10 dage

 

STEP 5

Tricket der gør, at folk møder op LIVE og er begejstrede for at lære fra dig

 

STEP 6

Min simple 3 trins opbygning af inspirerende Masterclasses, der mere eller mindre sælger af sig selv (ikke noget pres, manipulation eller sleske sælger-tricks)

 

STEP 7

Mine bedste fifs til at sælge på din Masterclass på en naturlig og inviterende måde

 

STEP 8

Mit hemmelige “våben” til at være inspirerende og autentisk når du præsenterer din Masterclass

 

Bonus Bonanza

få alle de her bonusser med

Emne-vælger: Vælg et magnetisk emne til din Masterclass på 3 minutter

Værdi 195 kr. + moms

 

Skabelon til emailserie, der sikre folk møder op (først succeskriterie til at sælge mere)

Værdi 495 kr. + moms

 

Simpel, men effektiv emailserie, til at få folk til at booke en gratis samtale til high-end forløb, retreats og uddannelser 

Værdi 495 kr. + moms

 

Skabelon til at sælge over telefonen på en naturlig og autentisk måde

Værdi 295 kr. + moms

 

Teknisk gennemgang til opsætning af en LIVE Masterclass

Værdi 495 kr. + moms

 

Teknisk gennemgang til opsætning af Meta annoncer til at fylde din Masterclass

Værdi 495 kr. + moms

 

TO EKSTRA  bonusser 

3 små hacks der forvandler din Masterclass til en salgsmaskine af online kurser og medlemsskaber

Værdi 495 kr. + moms 

Masterclassen:

Automatiser din masterclass og sælg på autopilot

Værdi 495 kr. + moms 

Værdien af bonusserne er mere end 4.000 kr 

 

Få Masterclass Magi + alle bonusserne for kun 1.995 kr + moms.

Få Masterclass Magi til kun 1.995 kr + moms

Jeg har arbejdet som online mentor og coach i 10 år og jeg har bygget flere internationale og nationale personlige brands igennem de år og lavet 1000 vis af profitable og autentiske online salgskanaler sammen med mine kunder.

Jeg ved at vores hjertes ønsker er vejen til vores sjæls evolution, og er når du har et ægte ønske om at gøre dit bidrag til en millionforretning, så er det fordi det er det du er her for.

Min mission er at hjælpe kvinder som dig på lavpraktiske og pragmatiske måder, empower dig til at blive den mest succesfulde version af dig selv og hjælpe dig med at gøre din online forretning simpel, autentisk & profitabel, bland andet igennem helt jordnære step-by-step metoder som Masterclass Magi.

Igennem de sidste 10 år har jeg skabt en multimillionforretning herhjemme fra min blå sofa med mine 4 børn rundt om mig. Havde du fortalt mig for 10 år siden, da jeg droppede min ellers gode corporate karriere, at det var her jeg ville være i dag, så havde jeg nok grint af dig. Men min drøm er blevet til min virkelighed, og mit største bidrag, er at hjælpe dig med at få det samme til at ske igennem en powerfuld cocktail af business strategi og personlig empowerment!

Er Masterclass Magi rigtigt for dig?

✅ Du har eller ønsker dig en online forretning og leder efter en måde at få kunder på uanset om du er helt ny eller erfaren

✅ Du leder efter en step-by-step metode som du kan følge og læne dig ind i, så du kan mestre din markedsføring og dit salg på en meget mere simpel måde

✅ Du ønsker en metode hvor du kan være dig selv og møde op autentisk - og som er “nem” at mestre, selvom du ikke er en haj til at skrive salgstekster eller har nogen speciel præsentationserfaring

✅ Du vil gerne sælge gruppeforløb eller 1:1 forløb online uden at lave store lanceringer, poste konstant eller skrive eller snakke med mennesker som reelt ikke er interesseret i det du laver (og spilde en masse tid og energi)

✅ Du vil gerne sælge større kurser på en måde du kan gentage igen og igen

✅ Du drømmer om at sælge retreats eller uddannelser og leder efter en simpel måde at gøre det online på.

✅ Du ønsker dig en måde hvor du kan møde op og dele din viden som både er sjov og effektiv, og hvor du kan være dig selv og hænge ud med potentielle kunder og dele dit bidrag

✅ Du kigger efter en metode du kan bruge LIVE eller optage og som har potentialet til at automatisere, så din markedsføring kan arbejde uden du er på

✅ Du vil gerne igang med at sælge high-end forløb, så du kan gøre din forretning mere profitabel hurtigere og gerne vil lære en ikke-sælger-helge-slesk metode til det

Få Masterclass Magi og lær at sælge online på en autentisk og værdiskabende måde, for kun 1.995 kr + moms.

KØB MASTERCLASS MAGI NU

Har du et spørgsmål? Så har jeg et svar…

FÅ INSTANT ADGANG NU