Det er tid at tage din drøm seriøst og gøre den til virkelighed!

 

Gå fra frustration og ustabilt salg til en abundant business og livsstil, der er i alignment med dig og din sjæls kald.

Med business og transformationsmentor Mia Poulsen

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

Vi starter officielt d. 5. maj.

Tilmeld dig inden d. 25. april

 

Uanset hvor du befinder dig på iværksætterejsen lige nu ...


– om du er lige ved at springe ud som selvstændig

– om du lige er begyndt

– om din business er en side hustle, du dyrker ved siden at dit “rigtige job”

– om du har været all in med din business flere år 

… så er det frustrerende ikke at have adgang til et forudsigeligt og konsistent flow i kunder og salg.

"Jeg har i den grad fået meget mere end jeg havde regnet med.

Som nystartet soloselvstændig famlede jeg lidt i blinde. Men Mias undervisning er formidabel, og hun er en fantastisk mentor. Jeg har udviklet mig personligt. Hvilket betyder at jeg i dag har ro, mod og styrke."

– Lene Olsen, Livs- og selvværdskonsulent 
(deltager på et tidligere forløb)

Ræk hånden op, hvis du genkender det her:

 • Din salgsstatistik og dit kundeflow ligner mest af alt en rutsjebane
   
 • Du gør “alle de rigtige ting” (altså de ting som eksperterne sværger til), men du ser ikke skyggen af “de grønne nuller” rulle ind på din bankkonto
   
 • Salg føles mere som noget, der sker pga. held, end som noget du rent faktisk har kontrol over
   
 • Din business vækster ikke, på trods af at du lægger mange (mentale) kræfter i den – og du føler, at du spænder ben for dig selv igen og igen 
   
 • Du ved, at du skal ændre på noget for at få succes, men du er i tvivl om PRÆCIS HVAD, du gør forkert (og alle de lækre kurser du har købt, hjælper desværre ikke) 
   
 • Du prøver, at gøre jonglere mor-rollen, deltidsjob, mand, hus og bygge business ... og ender med at køre dig selv død, så du ingen vegne kommer. 

Og så rammer tanken:

 “Skal livet som business-mama virkelig være så KOMPLICERET!?!
   … Og er det så overhovedet noget for MIG!?” 

Du har svært ved at se, hvordan du skal lykkes med din business
(uden at skulle køre dig selv ned med stress eller gå på kompromis med dine værdier).

Men sandheden er, at alle disse “problemer”
blot er symptomer på et meget dybereliggende problem:

Årsagen til at du ikke opnår de resultater, du forventer, er at du ikke har styr på det indre fundament i din business.  


Og det er faktisk en god nyhed. 

For det betyder, at det her er noget, som du faktisk kan gøre noget ved!

… hvor du er lige nu.

 

99,99% af alle iværksættere har været der.

Så bare rolig. Det er ikke dig, der er noget i vejen med. 

Det er HELT helt naturligt at rende panden mod en mur, når man bygger sin business. Man skal give slip på gamle paradigmer og bane sin egen vej. Det er ikke nogen nem opgave – specielt ikke hvis man er alene om det.

 

Det tog mig mange år, før jeg ENDELIG opgav det opslidende business game og fik styr på mit indre fundament.

Jeg indså, hvor stor en rolle JEG SELV spillede i de resultater, som jeg fik i min business.

Det behøver ikke tage dig så lang tid.

Du kan skrælle flere år af knokle-fasen og i stedet komme meget hurtigere i flow med det, der er autentisk for dig, og som skaber aligned salg i din business.

Mit 9 måneders implementerings- og mentorforløb, hvor du lærer at bygge dit eget online business-imperium, trin for trin.

 

(UDEN at du skal sætte dit liv på pause, mens du gør det!)

 

 • Bliv guidet til at bruge dig selv, din energi og dine ressourcer rigtigt. 
 • Oplev den befriende oplevelse, det er at blive holdt i hånden, når du sidder fast. 
 • Og mærk hvor støttende det er, at blive kærligt heppet på, når du mest af alt har lyst til at give op.
DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

"Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.

Hun udfordrer dine tanker, men respekterer, når der er noget, du ikke er klar til."

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(nuværende kunde)

Lær at bygge en business i balance

50% maskulin action-taking. 

50% feminin empowerment.

Over de næste 9 måneder tager jeg dig på en transformerende soulful business-rejse, der lærer dig at skabe en sund og abundant business ved at balancere både maskuline og feminine business-strategier.

 

Du lærer at tage massiv action og implementere, samt at passe godt på din egen energi, dyrke et abundant mindset og skabe et magnetisk flow i din business.

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

Jeg tager dig med på en magisk 9 måneders iværksætterrejse:

♂Fundamentet 

Få en grundlæggende forståelse for maskinrummet i din business, og lær hvordan du strukturerer det, så det er top-tunet til at bringe millioner ind.

♀Holistisk business

Hemmeligheden til en business i flow, er at forstå og respektere at alt hænger sammen. I dette modul zoomer vi derfor ind på din mind-body-spirit connection som iværksætter – og hvordan du kan skabe en sund og bæredygtig balance i din business fra starten af.

♂Dit emperium

Lær forretningsmodellen for at skabe et online emperium, hvordan du planlægger dine tiltag, og hvilke ting der er vigtigst for økonomisk vækst, så du kun fokuserer din energi netop der, hvor det skaber resultater.

♀Alignment

Hvis du vil bygge et business emperium, er du nødt til at blive The Empress. Men hvem er du egentlig? Hvad er din essens? Og hvad er alignment for dig? Når du har helt styr på dette, kan du stærkt i din egen autoritet og tage de bedste beslutninger for dig og DIN business.

♂The golden spot 

Find din unikke plads på markedet, der gør dine produkter og services så uimodståelige, at det bliver en no-brainer for dine sjælekunder at købe hos dig. Lær de vigtige trin, alle iværksættere skal i gennem for at skabe produkter, der praktisk talt sælger sig selv.

♀Ledestjernen

Når vi er boss i egen business, skal vi lære at lede os selv – også på de svære dage, hvor motivationen er lav og undskyldningerne er gode. I dette modul lærer du feminint lederskab. Vi udforsker dit why, din mission og dit purpose.

♂Dit magnetiske produkt

I dette modul lærer du at skabe dit unikke signatursystem, samt at udvikle dit signaturprodukt, hvad enten det er et kursus, et transformerende forløb eller en uddannelse. Online, in-real-life eller en kombination.

♀Skaberkraft 

Det er sundt at lade sig inspirere af andre, men når vi er nye i business, er det nemt at lade inspirationen tage overhånd (og komme på afveje af, hvad der er autentisk vores), fordi vi ikke stoler nok på vores indre stemme. Jeg lærer dig at kultivere din egen skaberkraft, så du altid kan skabe det, som er AUTENTISK DIT.

♂Autentisk synlighed

Lær mit 5-trinssystem til at skabe autentisk synlighed, der tiltrækker de rigtige kunder. Og lær justere, så synlighed bliver en sjov del af din hverdag – og ikke endnu en pligt.

♀Vibration

Én ting er at lære at skabe et brand. En anden ting er at gøre det magnetisk. Din vibration er ALT. I dette modul lærer du at hæve din vibration, så du tiltrækker bedre kunder, bedre samarbejdspartnere og bedre muligheder i din business.

♂Soulful salg

Hvis du er bange for at fremstå som en slesk sælger, så vil du elske dette modul. Slesk salg er manipulation. Soulful salg er service. Lær at sælge på en sjælfuld måde, der kommer fra hjertet og som bygger et personligt bånd mellem dig og dine kunder.

♀Blokeringer

Du er den eneste, der står i vejen for din egen succes. Det er hverken dine konkurrenter, dine manglende tekniske evner eller problematiske familieforhold. I dette modul lærer du at tackle dine egne blokeringer og kultivere et abundant og limitless  mindset.

♂Byg dit publikum

Få opskriften på de 3 mest simple og effektive metoder at bygge dit aligned publikum på, og lær hvordan du får optimeret dine resultater med den metode, der passer bedst med dit produkt og dit eget unikke human design.

♀Dansen mellem det feminine og maskuline

For meget maskulin energi leder til burn-out. Men for meget feminin energi leder til stagnering. Kunsten ligger i balancen. Derfor lærer du på dette modul, hvordan du transformerer knokleri til aligned action.

♂Sælg dit produkt

Lær hvordan du bruger emails, webinarer og video-serier til at sælge dine produkter og ydelser som varmt brød. Vi gennemgår 3 simple – men effektive – lanceringsstrategier, som du kan tilpasse, så de er i alignment med dine præferencer.

♀Vækst som en empress

Lær hvordan du får tiltrækningskraft og magnetisme til at fungere i din business. På dette modul kommer vi ind omkring feminin vækst, kreativitet som kilden og

kunsten at holde snuden i eget spor.

♂Skru op

Lær at evaluere og justere på dine tiltag, strategier og metoder – og skru derefter OP for det der virker UDEN at frygte hvad resultatet mon bliver. (Fordi du allerede VED, at det bliver en succes!)  Dette er hele hemmeligheden til ekspansive vækst, måned efter måned.

♀Penge og overflod

En ting er at lære, hvordan du vækster din business. Noget andet er rent faktisk at GØRE det. De fleste af os er vokset op med falske overbevisninger omkring penge, som holder os tilbage, når vi skal ekspandere vores business. Derfor afslutter vi forløbet med at arbejde med dit pengemindset, så du er klar til at tage verden med storm og skabe overflod i dit liv og i din business.

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

 

Hvis du kan genkende nogle af disse trin, fra kurser du allerede har været igennem før, men “som ikke virkede” 

… så læs lige med her før du trykker på ❌-knappen og fortsætter din dag:

Dette forløb handler ikke om strategien alene. Det handler i høj grad om IMPLEMENTERINGEN af det, som du lærer (og har lært).

Så hvis du allerede har taget +10 kurser i synlighed, annoncering og salgstekster – og stadig ikke har skabt den business, du går og drømmer om – så har du endnu mere grund til at tage med på Rising Star. For det betyder, at du lige nu går glip af en masse ekspansive muligheder i din business.

Vi zoomer ind på, hvad der går galt, hvorfor det går galt – og så gør vi dit fundament og dit set-up 10x bedre.

Det har været en utroligt fin udviklingsrejse ind i det intuitive og feminine univers.
Jeg er vild med Mias måde at undervise og dele sin store viden på. Det har gjort alting enkelt og let at forstå og følge.”

– Marianne Arnkjær, Mastercoach
(deltager på tidligere forløb)

Inde i Rising Star får du alle de strategier, redskaber og færdigheder du har brug for, for at skabe en abundant online business

 

 

Skridt for skridt bliver du guidet sikkert gennem din iværksætterrejse. 

Du får adgang til et skridt på rejsen om måneden, så der er nok tid til at implementere, troubleshoote og få tingene ordentligt ind under huden – uden at du skal gå på kompromis med familielivet. Her er der INGEN STRESS. For stress dræber alt sensualitet og dermed tiltrækning.

Derudover får du tjeklister og implementerings-remindere, som støtter dig i at gå vejen og møde op for sig selv og for din drøm. 

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

 

Rising Star består af så meget mere end “bare” strategi...

 

Du får også:

 

Et opløftende business community
med de fedeste mastermind vibes

Forskellen på de damer, der knokler røven ud af bukserne og stadig ikke tjener nok til at få det til at økonomisk sammen og de damer, der skaber profitable og sjælfulde businesses, er:

De har en tribe, der har deres ryg.

Nogle der løfter dem og som de kan spejle sig i. Både når de har brug for en professionel 2nd opinion og sparring. Men i den grad også når tvivlen dukker op, livet bliver overvældende og de har brug for opmuntring og motivation til at fortsætte arbejdet.

Du har ikke bare brug for at lære at skabe en abundant online business, du har også brug for at være en del af et on-going, inspirerende community af højtvibrerende kvinder, der ikke bare lukker ned efter 8 uger (selvom du selv kun er nået til uge 4.)

De business-venskaber du kommer til at forme med de andre Rising Stars, er meget mere værd end forløbet i sig selv! For den sparring i kan give til hinanden både under og efter forløbet er PRICELESS!

Værdi: 4.497 kr.*

*= numerologisk vibration: 24/6 dronninge-tallet, feminine vibes

Det var rart at være i en Tribe, der er på samme rejse som jeg.
Selvom vi laver noget forskelligt. Mia er god til at holde et trygt og tillidsfuld rum. Jeg oplevede, at komme i dybere kontakt med min essens og mit budskab blev tydeligere.”

– Tanja Tifre, Intuitiv online karrierecoach
(deltager på et tidligere forløb)

The walk-in-closet tech library

 

🙋‍♀️ Ræk hånden op, hvis du nogensinde har været på randen af at rykke håret af, af bare frustration over Facebooks annoncesystem, der bare ikke vil, som du vil? Well… sig farvel til den følelse.

Når du tilmelder dig Rising Star, får du adgang et walk-in-closet tech-bibliotek, som giver dig trin-for-trin vejledninger og genveje til at bygge den tekniske del af dit online imperium. Klar til at trykke play, når du får brug for det.

Der er en gennemgang af alle de systemer og softwares, jeg og mit team anbefaler og elsker: Funnelsystemer, online platforme og annonceringsværktøjer på sociale medier.

Du bliver guidet skridt-for-skridt igennem diverse tekniske opsætninger, så du ikke kan gå forkert i byen.  

Værdi: 3.200 kr.*

*= numerologisk vibration: 5-tallet kommunikation og penge-vibes

 

“Jeg har fået automatiseret en del af mit arbejde, hvilket betyder,
at jeg nu tjener penge og får folk på mit nyhedsbrev,
også selvom jeg tager på ferie.”

– Smilla Lynggaard, Familierådgiver og forfatter 
(tidligere kunde)

Og nu til bonusserne!

Sådan nogen får du selvfølgelig også:

 

MAGNETISK SYNLIGHED (adgang kommer senere)

3 små workshops om synlighed og content creation. Vi gennemgår human design, blokeringer og synlighed på den gode måde.

Værdi: 2.570 kr + moms*

*= numerologisk vibration: 5-tallet kommunikation og penge-vibes

 

VISUEL IDENTITET (øjeblikkelig adgang!)

Et online kursus der lærer dig at skabe et sammenhængende brand med en visuel identitet. Leveret til dig af kvinden, der står bag mit eget visuelle brand: Kamillah Strandville.

Værdi: 3.200 kr. + moms*

*= numerologisk vibration: 5-tallet kommunikation og penge-vibes

 

SHIFTS (øjeblikkelig adgang!)

 

En kollektion af små powerfulde energy shifts der hjælper dig med at slippe dine blokeringer og aligne din energi og geare dig selv til succes.

Værdi 1.750 kr + moms*

*= numerologisk vibration: 4-tallet nytænkning og innovation

 

SOUL PATH (adgang kommer senere)

 

Et deep dive-kursus ind i Human Designs verden, og hvordan du kan bruge det til at forstå dig selv på et dybere niveau og opbygge din business på en måde, der støtter dig i stedet for at dræne dig.

Værdi: 3.200 kr + moms*

*= numerologisk vibration: 5-tallet kommunikation og penge-vibes

 

ABUNDANCE CLEARINGS (hver måned) 

 

Lige tiltrækker altid lige – så enten tillader vi abundance i vores liv eller så gør vi ikke. It's that simple. 

Hver måned tager Savannah Nomonde Sommer din energi og fører den igennem lys-tunnelen til en upgrade, der tillader mere abundance i dit liv, i stedet for at lukke ned for den. 

Værdi: 4.199 kr kr + moms

WORKSHOP I SALGSTEKSTER (foregår live) 

 

Vi kan alle skrive – men det kan være svært at skrive på en fængende og overbevisende måde. Især når vi skal sælge vores hjertebarn og forklare værdien det vi leverer.

Derfor kommer min personlige salgstekstforfatter, Camilla Grøn, ind og holder en LIVE workshop, hvor du bliver guidet til at skrive dine egne salgstekster, så du kan give dine ideelle kunder sommerfugle i maven, når de rækker ud efter dankortet.

Værdi: 5.555 kr + moms*

*= Når engletallet 5555 kommer ind i dit liv, betyder det, at det er på tide at spænde bæltet og forberede sig på at gå op i gear. 

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

Jeg føler, jeg har fundet endnu mere ind til kernen af det, der er mig i min forretning og som menneske. 
Meget af det tillærte traditionelle marketingshalløj er blevet skrællet af igen og blevet transformeret til noget, der er langt mere brugbart og mere i alignment med det, der er mig.”

– Mette Iversen, Clairvoyant mentor
(deltager på et tidligere forløb)

Rising Star er mere end blot “endnu et business-forløb”

 

Dette forløb handler i høj grad om at:

 • Bygge et solidt og strategisk funderet element for din business.
 • Skabe en sund balance mellem din feminine og maskuline energi.
 • Træde ind i din power i stedet for at handle fra din frygt – så du kan stole på din intuition og være dit autentiske jeg (i stedet for at være afhængig af inspiration eller bekræftelse fra eksperter og andre udefrakommende.)
 • Stå ved dig selv og din business i stedet for skrue ned for dit eget lys ved at gemme dig i tvivlens skygge.
 • Transformere din tankegang og gøre tingene på en måde der føles fuldstændig aligned med hvem du er og din sjæls mission.
 • Rydde op i din værktøjskasse af komplekse strategier og omsætte dem til enkle systemer, der passer til dig og som rent faktisk giver dig resultater
DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

Rising Star tager gætteriet ud af at drive en soulful business, du kan leve godt af, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget:

At hjælpe de mennesker, der har brug for dine unikke gaver og talenter.

... Så du kan levere dit bidrag til verden! 

 

Vi kombinerer energiarbejde, mindset-arbejde og empowerment i din iværksætterrejse, så du står stærkt og kan lægge de første byggesten til et imperium, der servicerer dig selv, din familie og verdenen!

Vi tager højde for din succes og din autenticitet, så du aldrig bare bliver en stangvare, men bevarer din originalitet, din unikhed og STRÅLER, fordi du driver din business på en måde, der føles tro mod DIG.

 

Jeg siger ikke, at det bliver en dans på roser.

Eller at du aldrig nogensinde vil komme til at støde på problemer efter de 9 måneder er ovre. For det kommer du uden tvivl til at gøre. Sådan er iværksætterrejsen – og sådan er livet. 

Men med Rising Star i bagagen får du en værktøjskasse fyldt med redskaber, som du kan trække frem, når symptomerne på “at noget er galt”, begynder at melde sig. 

Du lærer at gribe ind de rigtige steder og rykke dig fremad i stedet for at selvsabotere, og trække dig selv ned. 

Og du bliver mentalt gearet til succes, fordi du får et kæmpe vibrationsløft og mindset upgrade.

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

Stadig i tvivl om Rising Star virkelig noget for dig?


Du skal helt klart være en af mine Rising Stars, hvis du har det sådan her:

 • Du har et dybfølt ønske om at skabe en business, der kan understøtte en livsstil, hvor du er FRI – både økonomisk, kreativt og spirituelt.
 • Men på trods af at du har gjort som alle business-guruerne foreskriver, oplever du lige nu et manglende flow af kunder, penge og resultater.
 • Du er dybt frustreret over din situation, og er ved at miste troen på din drøm.
 • Du tvivler på, om det her med at skabe en abundant og fri business nogensinde vil komme til at fungere for dig.
 • Du kan både se og mærke at noget er galt – og du hungrer efter at skabe noget, der virker og som bringer resultater ind, uden at du skal knokle din røv ud af bukserne. 
 • Du har brug for guidance til at se igennem dine egne blokeringer og finde din egen vej til succes, hvor du kan leve på dine egne vilkår.
 • Dit ønske er ikke kun at skabe en business, men en livsstil, hvor drømmen bliver til virkelighed og du lever et frit liv – økonomisk, kreativt og spirituelt. Hvor du er empress i eget hus!
DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE

 

Hvis du til gengæld, har det sådan her, så er du IKKE klar til Rising Star:

 • Du kun er interesseret i at tjene penge, og du er ikke villig til at lave det indre arbejde og se business i et holistisk perspektiv.
 • Du tror business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke og er ikke åben for den spirituelle verden.
 • Du ræsonnerer ikke med, at du er skaberen af dit liv og det, der holder dig fra dine drømme er dine blokeringer.
 • Du er ikke interesseret i at blive udfordret på dit mindset og din opfattelse af verden.
 • Du er ikke villig til selv at selv stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske aspekter af at køre en succesfuld business – og du er heller ikke villig at hyre nogen, der kan gøre det for dig.

“Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.
Hun udfordrer dine tanker, men respekterer, når der er noget, du ikke er klar til.

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(nuværende kunde)

Universet har din ryg!
Det er meningen at din business skal være en succes.

Det er derfor, at du oplever, at det du gør nu, ikke virker

… Så du kan gøre noget ved det og ændre din kurs!

Men det er dit ansvar at handle på de beskeder, som Universet sender din vej. 

 

Der er ikke plads til flere undskyldninger.
Tiden er inde.

Det er tid at gøre din drøm til virkelighed,
og tage ansvar for din business, dine resultater og din livskvalitet
– som den Rising Star du er!

DØRENE ER LUKKET - KOM PÅ VENTELISTE