Det er tid at tage din drøm seriøst og gøre den til virkelighed!

 

Gå fra forvirring, frustration, overvældelse og ustabilt salg til at blive en Rising Star med en abundant business og livsstil, der er i alignment med dig og din sjæls kald.

Med business og transformationsmentor Mia Poulsen

DØRENE ER LUKKEDE - KOM PÅ VENTELISTE NU

Uanset hvor du befinder dig på iværksætterejsen lige nu ...


– om du er lige ved at springe ud som selvstændig

– om du lige er begyndt

– om din business er en side hustle, du dyrker ved siden at dit “rigtige job”

– om du er all in med din business 

… så er det frustrerende ikke at have adgang til et forudsigeligt og konsistent flow i kunder og salg.

"Det har været et trygt og kærligt sted at søge hjælp.

Tech-biblioteket har været en fantastisk gave at kunne gå til som supplement til de mange timers videoer fra Business modulerne. Og jeg har elsket at dykke mere ned i de feminine strategier, som jeg har så meget brug for i min hverdag for at komme fra hovedet og ned i kroppen"

– Lena Nielsen, Lenas Olieunivers
(deltager på Rising Star 2021)

Ræk hånden op, hvis du genkender det her:

 • Du ved ikke præcist hvad der skal til for at drive en succesfuld forretning 
 • Du har ikke en salgskanal der virker for dig og din salgsstatistik og dit kundeflow ligner mest af alt en rutsjebane eller eksisterer slet ikke.
 • Du gør “alle de rigtige ting” (altså de ting som eksperterne sværger til), men dine resultater er ikke til at spore
 • Salg føles mere som noget, der sker pga. held, end som noget du rent faktisk har kontrol over
 • Din business vækster ikke, på trods af at du lægger mange (mentale) kræfter i den – og du føler, at du spænder ben for dig selv igen og igen 
 • Du ved, at du skal ændre på noget for at få succes, men du er i tvivl om PRÆCIS HVAD, du gør forkert  
 • Du er forvirret og overvældet over HVAD du skal gøre og HVORNÅR du skal det i din forretning for at få succes
 • Du er hundeangst for at komme ud over rampen
 • Du ved godt du holder dig selv tibage, men du kan alligevel ikke stoppe din selvsabotage
 • Du prøver, at gøre jonglere mor-rollen, deltidsjob, mand, hus og bygge business ... og ender med at køre dig selv død, så du ingen vegne kommer. 

Og så rammer tanken:

 “Skal livet som business-mama virkelig være så KOMPLICERET!?!
   … Og er det så overhovedet noget for MIG!?” 

Du har svært ved at se, hvordan du skal lykkes med din business
(uden at skulle køre dig selv ned med stress eller gå på kompromis med dine værdier).

Men sandheden er, at alle disse “problemer”
blot er symptomer på et meget dybereliggende problem:

Årsagen til at du ikke opnår de resultater, du forventer, er at du ikke har styr på det indre fundament i din business.  


Og det er faktisk en god nyhed. 

For det betyder, at det her er noget, som du faktisk kan gøre noget ved!

… hvor du er lige nu.

 

99,99% af alle iværksættere har været der.

Så bare rolig. Det er ikke dig, der er noget i vejen med. 

Det er HELT helt naturligt at rende panden mod en mur, når man bygger sin business. Man skal give slip på gamle paradigmer og bane sin egen vej. Det er ikke nogen nem opgave – specielt ikke hvis man er alene om det.

 

Det tog mig mange år, før jeg ENDELIG opgav det opslidende business game og fik styr på mit indre fundament og fandt min autentiske stemme.

Jeg indså, hvor stor en rolle JEG SELV spillede i de resultater, som jeg fik i min business.

Det behøver ikke tage dig så lang tid.

Du kan skrælle flere år af knokle-fasen og i stedet komme meget hurtigere i flow med det, der er autentisk for dig, og som skaber aligned salg i din business.

Mit 6 måneders implementerings- og mentorforløb, hvor du lærer at bygge dit eget online business-imperium, trin for trin.

 

(UDEN at du skal sætte dit liv på pause, mens du gør det!)

 

 • Bliv guidet til at omsætte alle strategierne så de passer til dig
 • Lær at bruge dig selv, din energi og dine ressourcer rigtigt. 
 • Oplev den befriende oplevelse, det er at blive holdt i hånden, når du sidder fast. 
 • Og mærk hvor støttende det er, at blive kærligt heppet på, når du mest af alt har lyst til at give op.
KOM PÅ VENTELISTE

"Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.

Hun udfordrer dine tanker, men respekterer, når der er noget, du ikke er klar til."

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(tidligere kunde)

Lær at bygge en business i balance

50% maskulin business strategi & action-taking. 

50% feminin empowerment & Alignment.

Over 6 måneder tager jeg dig på en transformerende soulful business-rejse, der lærer dig at skabe en sund og abundant business ved at balancere både maskuline og feminine business-strategier.

 

Du lærer at tage aligned action og implementere best practise strategier, samt at passe godt på din egen energi, dyrke et abundant mindset og skabe et magnetisk flow i din business.

SKRIV DIG PÅ VENTELISTE NU

Jeg tager dig med igennem en 6 måneders magisk iværksætterrejse med de 6 Soulful Business Strategier & 6 Feminin Empowerment moduler.

 

Værdi 19.000 kr

MASKULINE BUSINESS MODULER:

De maskuline business moduler er hele rygraden i din soulful business.

De består af de 6 Soulful Business Strategier som er de fundamentale forretningsprincipper alle succesfulde kvinder i business har integreret i deres forretning

På Rising Star lærer du dem til fingerspidserne, så du kan integrere den bedste forretningsforståelse i din forretning og sikre din vækst år for år.

The Golden Spot

Lær at finde den helt rigtige forretningside (eller rekalibrer den du allerede har), så den kommer direkte fra dit hjerte, og du sikre dig at den er 100 % salgsbar.

Din drømmekunde

Lær at tiltrække dine drømmekunder med dine ord, din energi og din tilstedeværelse. Du lærer mine meget enkle, men effektive markedsføringsprincipper der gør dig uimodståelig for dine sjælekunder.

Produkter der sælger

Du lærer at skabe produkter som sælger som varmt brød og som gør en reel forskel. Jeg tager dig igennem min simple model for produktudvikling der kommer direkte fra din sjæl, så du aldrig bliver en kopi af andre.

Ovenstående 3 moduler får du adgang til med det samme OG vi gennemgår det SAMMEN i en co-creating workshop, så du står helt stærkt og trygt i emnet.

Kald din tribe ind

Lær at kalde tusindvis af drømmekunder ind i din tribe - på autopilot vel og mærke. Jeg lærer dig en enkel metode til at skabe en smuk og inspireret tribe omkring dig som virkelig ser, hører og forstår dig og har lyst til at købe dine produkter.

 

Autentisk Synlighed

Lær at blive en synligheds Queen UDEN at bruge tonsvis af timer på sociale medier. Jeg lærer dig principperne bag god synlighed og hvordan du implementere dem i din forretning på en måde der passer perfekt til den du er. Også selvom du er introvert eller ikke har lyst til at være PÅ hele tiden.

Soulful Salg

Lær at sælge online, selv hvis du virkelig hader at sælge. Jeg lærer dig the best off salgsteknikker og metoder, når det kommer til salg online i fuld integritet og uden sælger Helge vibes. Du får formlerne på alle de bedste måder at sælge på og guidance til at vælge ind i hvilken  metode der er bedst for dig og dit produkt.

Der vil være tjeklister, templates og øvelser som gør implementeringen og integreringen nem og overskuelig. 

FEMININE EMPOWERMENT MODULER:

De feminine empowerment moduler er skabt til at vække din indre styrke og visdom, så du kan aktivere din magnetisme og dit genius. Her laver vi det indre arbejde der gør det ydre arbejde muligt, så du kan manifestere det du drømmer om.

For sandheden er, at ingen strategi virker hvis du ikke virker, og alt det vi har inden i af blokeringer er powerfulde katalysatorer til vækst og forvandling - hvis vi stopper med at ignorere det, bare lette r**ven og tage os sammen, men i stedet lærer at tage vores power hjem ved at heale og alkymisere udfordringer til succes.

Og på Rising Star vil du lærer at operere fra dit højste selv og stoppe selvsaboterende mekanismer som holder dig fanget i forvirring, overvældelse og manglende resultater.

Prework

Lær at forstå sammenhængene imellem dine største drømme og dine selvsaboterende mekanismer, så du stopper med at stå i vejen for dig selv og danner fundamentet inden i dig, for massiv succes.

Ovenstående modul får du adgang til med det samme, så du kan komme godt fra start.

Skab en business fra essens

Lær dine største talenter og gaver at kende, og hvordan du aktiverer dem, så du kan skabe en forretning fra det mest powerfulde sted der findes - din essens! Du lærer også de typiske tegn på at have ramt sit glasloft og de 5 uvurderlige mekanismer til at sprænge det igen og igen.


 

Naviger fra indre power

Helhjertet commitment og hemmeligheden bag at skabe massiv impact, kommer fra at aligne med din indre gps og aktivere din indre power. Her lærer du at aktivere den stærkeste kraft inden i dig og navigere derfra, i stedet for at navigere efter andres påvirkning eller det næste shiny object.

Synlighedsblokeringer

Lær at elske at være synlig med lige præcis dig. Her lærer du at forløse de blokeringer der står i vejen for at du tør stille dig på scenen og vise verdenen hvem du er og hvad du har på hjertet.Salgsblokeringer

Lær at elske salget og sælg fra indre power. Du lærer det indre arbejde der skal til for at tiltrække mere end nok at kunder og penge, igennem forløsning af de mekanismer der gør at du ikke brænder ordenlig igennem overfor dine sjælskunder.

 
Ej dig selv (og din værdi)

Lær at eje dig selv, din pris og den værdi du bringer til verdenen. Alt for mange kvinder underkender deres egen kraft og bidrag og lever i mangel på penge, tid og energi ene og alene af den grund. I modulet her lærer du at træde ind i den version af dig der for alvor kan se og mærke hvor meget du faktisk er værd og lærer at sætte dine priser efter det!

Vækstformlen

Her lærer du at skrue op for vækst og ekspansion ved at aktivere dit next level. Du lærer bla at sammensætte et fantastisk team og tiltrække dygtige hjælpere i din forretning, som bringer dig til next level med ease (også selvom du er ny eller har ustabilt cashflow lige nu).

 

 Der vil være tjeklister, templates og øvelser som gør implementeringen og integreringen nem og overskuelig. 

DØRENE ER LUKKEDE - KOM PÅ VENTELISTE

 

Hvis du kan genkende nogle af disse trin, fra kurser du allerede har været igennem før, men “som ikke virkede” 

… så læs lige med her før du trykker på ❌-knappen og fortsætter din dag:

Dette forløb handler ikke om strategien alene. Det handler i høj grad om IMPLEMENTERINGEN af det, som du lærer (og har lært) på en måde som er autentisk for dig og som giver dig resultater.

Så hvis du allerede har taget +10 kurser i synlighed, annoncering og salgstekster – og stadig ikke har skabt den business, du går og drømmer om – så har du endnu mere grund til at tage med på Rising Star. For det betyder, at du lige nu går glip af en masse muligheder i din business.

Vi zoomer ind på, hvad der går galt, hvorfor det går galt – og så gør vi dit fundament og dit set-up 10x bedre.

“Det har været meget mere dybdegående, end jeg først havde antaget.”

“Jeg var bange for, at det bare var endnu et kursus, der ikke førte til noget konkret, men det har været hver en krone værd. Uden Rising Star ville jeg ikke have anet, hvor jeg skulle starte, og i hvilken rækkefølje, jeg skulle gøre hvad.”

– Lena Nielsen, Pædagog og doTERRA forhandler
(deltager på Rising Star 2021)

BUSINESS & TRANSFORMATIONS MENTORING  HVER 2. UGE

 

Jeg er din personlige business mentor på din rejse.

Jeg mentor og guider dig på dit lederskab, din business og din energi hver 2. uge.

Min tilgang er meget lavpraktisk, empatisk og stadig resultatorienteret.

Det er praktisk talt umuligt at sidde fast og ikke rykke sig, med det niveau af støtte du finder i Rising Star.

Værdi: 50.000 kr

Inde i Rising Star får du alle de strategier, redskaber og færdigheder du har brug for, for at skabe en abundant online business

 

 

Skridt for skridt bliver du guidet sikkert gennem din iværksætterrejse. 

Du får adgang til en fast start pakke, så du kan komme hurtigt i gang.

Derefter er der massere at tid og hjælp til at implementere, troubleshoote og få tingene ordentligt ind under huden – uden at du skal gå på kompromis med familielivet.

Her er der INGEN STRESS. For stress dræber alt sensualitet og dermed tiltrækning.

Derudover får du tjeklister og implementerings-remindere, som støtter dig i at gå vejen og møde op for sig selv og for din drøm. 

KOM PÅ VENTELISTE

 

Rising Star består af så meget mere end “bare” strategi...

 

Du får også:

 

Et opløftende business community
med de fedeste mastermind vibes

Forskellen på de damer, der knokler røven ud af bukserne og stadig ikke tjener nok til at få det til at økonomisk sammen og de damer, der skaber profitable og sjælfulde businesses, er:

De har en tribe, der har deres ryg.

Nogle der løfter dem og som de kan spejle sig i. Både når de har brug for en professionel 2nd opinion og sparring. Men i den grad også når tvivlen dukker op, livet bliver overvældende og de har brug for opmuntring og motivation til at fortsætte arbejdet.

Du har ikke bare brug for at lære at skabe en abundant online business, du har også brug for at være en del af et on-going, inspirerende community af højtvibrerende kvinder, der ikke bare lukker ned efter 8 uger (selvom du selv kun er nået til uge 4.)

De business-venskaber du kommer til at forme med de andre Rising Stars, er meget mere værd end forløbet i sig selv! For den sparring i kan give til hinanden både under og efter forløbet er PRICELESS!

Værdi: 5.000 kr

“Det har været fuldstændig fantastisk at være med i et fællesskab af andre selvstændige kvinder.”

“Jeg sidder nogle gange og tænker, at jeg aldrig ville have nået så langt, hvis jeg ikke havde haft Mia og gruppen med på sidelinjen. Selvom vi var meget forskellige, så kunne hjælpe hinanden undervejs. Det var befriende at opleve, at jeg ikke var alene.”

– Lise Skole Høy, Selvværds- og Aroma Touch-terapuet
(deltager på Rising Star 2021)

Tech hjælp & walk-in-closet tech library

 

🙋‍♀️ Ræk hånden op, hvis du nogensinde har været på randen af at rykke håret af, af bare frustration over Facebooks annoncesystem, der bare ikke vil, som du vil? Well… sig farvel til den følelse.

Når du tilmelder dig Rising Star, får du adgang et walk-in-closet tech-bibliotek, som giver dig trin-for-trin vejledninger og genveje til at bygge den tekniske del af dit online imperium. Klar til at trykke play, når du får brug for det.

Der er en gennemgang af alle de systemer og softwares, jeg og mit team anbefaler og elsker: Funnelsystemer, online platforme og annonceringsværktøjer på sociale medier.

Du bliver guidet skridt-for-skridt igennem diverse tekniske opsætninger, så du ikke kan gå forkert i byen.

PLUS du finder min tech-ekspert Kamillah i gruppen og min Annonce-ekspert Chaneese i gruppen, så du kan stille spørgsmål til dem.  

Værdi Tech Bibliotek: 995 kr

Værdi Tech & Annoncehjælp: 14.000 kr

“Inden jeg tilmeldte mig, var jeg bekymret for, om jeg havde råd.”

“Men nu forstår jeg, at jeg ikke ville have haft råd til at lade være. Det var billigt for alt det, man får med. Jeg havde ikke nået så langt som jeg er, uden Rising Star. Og jeg er ikke klar over, om der findes andre kurser, der når så vidt omkring på alle parametre.”

– Anna Hanash, Musikpædagog og ejer af Nayanna
(deltager Rising Star 2021)

“Det er selvudvikling på fineste niveau!”

“Mine bekymringer gik mest på om jeg var klar, da jeg stod i en omvæltningstid. Men jeg har elsket at lade Mias stemme øse visdom i mine ører, mens jeg har bevæget mig rundt i livet. Og jeg er glad for, at der stadig er et solidt bibliotek at gå tilbage til her efter forløbet.”

– Trine Lauritzen, Psykoterapeut & Totum kropsterapeut
(deltager på Rising Star 2021)

Rising Star er mere end blot “endnu et business-forløb”

 

Dette forløb handler i høj grad om at:

 • Bygge et solidt og strategisk fundament for din business.
 • Skabe en sund balance mellem din feminine og maskuline energi.
 • Træde ind i din power i stedet for at handle fra din frygt – så du kan stole på din intuition og være dit autentiske jeg (i stedet for at være afhængig af inspiration eller bekræftelse fra eksperter og andre udefrakommende.)
 • Stå ved dig selv og din business i stedet for skrue ned for dit eget lys ved at gemme dig i tvivlens skygge.
 • Transformere din tankegang og gøre tingene på en måde der føles fuldstændig aligned med hvem du er og din sjæls mission.
 • Rydde op i din værktøjskasse af komplekse strategier og omsætte dem til enkle systemer, der passer til dig og som rent faktisk giver dig resultater
KOM PÅ VENTELISTE

Rising Star tager gætteriet ud af at drive en soulful business, du kan leve godt af, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget:

At hjælpe de mennesker, der har brug for dine unikke gaver og talenter.

... Så du kan levere dit bidrag til verden! 

 

Vi kombinerer energiarbejde, mindset-arbejde og empowerment i din iværksætterrejse, så du står stærkt og kan lægge de første byggesten til et imperium, der servicerer dig selv, din familie og verdenen!

Vi tager højde for din succes og din autenticitet, så du aldrig bare bliver en stangvare, men bevarer din originalitet, din unikhed og STRÅLER, fordi du driver din business på en måde, der føles tro mod DIG.

 

Jeg siger ikke, at det bliver en dans på roser.

Eller at du aldrig nogensinde vil komme til at støde på problemer efter de 9 måneder er ovre. For det kommer du uden tvivl til at gøre. Sådan er iværksætterrejsen – og sådan er livet. 

Men med Rising Star i bagagen får du en værktøjskasse fyldt med redskaber, som du kan trække frem, når symptomerne på “at noget er galt”, begynder at melde sig. 

Du lærer at gribe ind de rigtige steder og rykke dig fremad i stedet for at selvsabotere, og trække dig selv ned. 

Og du bliver mentalt gearet til succes, fordi du får et kæmpe vibrationsløft og mindset upgrade.

DØRENE ER LUKKEDE - SKRIV DIG PÅ VENTELISTEN

Stadig i tvivl om Rising Star virkelig noget for dig?


Du skal helt klart være en af mine Rising Stars, hvis du har det sådan her:

 • Du har et dybfølt ønske om at skabe en business, der kan understøtte en livsstil, hvor du er FRI – både økonomisk, kreativt og spirituelt.
 • Men måske er du helt ny og ved slet ikke hvor du skal starte
 • Eller på trods af at du har gjort som alle business-guruerne foreskriver, oplever du lige nu et manglende flow af kunder, penge og resultater.
 • Du er forvirret og frustreret over din situation, og måske er du ved at miste troen på din drøm.
 • Du tvivler på, om det her med at skabe en abundant og fri business nogensinde vil komme til at fungere for dig.
 • Du kan både se og mærke at noget skal gøres – men du vil ikke gøre det på en måde hvor du skal knokle din røv ud af bukserne. 
 • Du har brug for viden om business og guidance til at se igennem dine egne blokeringer og finde din egen vej til succes, hvor du kan leve på dine egne vilkår.
 • Dit ønske er ikke kun at skabe en business, men en livsstil, hvor drømmen bliver til virkelighed og du lever et frit liv – økonomisk, kreativt og spirituelt. 
 • Du ønsker at finde din autentiske stemme og knække koden til at drive en forretning fra dit sjælsdesign
KOM PÅ VENTELISTEN

 

Hvis du til gengæld, har det sådan her, så er du IKKE klar til Rising Star:

 • Du kun er interesseret i at tjene penge, og du er ikke villig til at lave det indre arbejde og se business i et holistisk perspektiv.
 • Du tror business kun handler om at udføre en strategi punkt til prikke og er ikke åben for den spirituelle verden.
 • Du ræsonnerer ikke med, at du er skaberen af dit liv og det, der holder dig fra dine drømme er dine blokeringer.
 • Du er ikke interesseret i at blive udfordret på dit mindset og din opfattelse af verden.
 • Du er ikke villig til selv at selv stikke hænderne ned i kagedejen, når det kommer til at lære de tekniske aspekter af at køre en succesfuld business – og du er heller ikke villig at hyre nogen, der kan gøre det for dig.

“Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.
Hun udfordrer dine tanker, men respekterer, når der er noget, du ikke er klar til.

– Anette Kjærgaard, Mentor for mødre til børn med særlige behov
(tidligere kunde)

Universet har din ryg!
Det er meningen at din business skal være en succes.

Det er derfor, at du oplever, at det du gør nu, ikke virker

… Så du kan gøre noget ved det og ændre din kurs!

Men det er dit ansvar at handle på de beskeder, som Universet sender din vej. 

 

Der er ikke plads til flere undskyldninger.
Tiden er inde.

Det er tid at gøre din drøm til virkelighed,
og tage ansvar for din business, dine resultater og din livskvalitet
– som den Rising Star du er!

FÅ BESKED NÅR DØRENE IGEN ÅBNER