Få genvejene til at gøre din drøm til virkelighed og bygge en online forretning, så du kan få en livsstil der giver dig tid og energi til både business, familie og eventyr!

Giv mig 14 dages adgang - kun 95 kr + moms

Er du nysgerrig, og lidt forvirret over, hvad der skal til for at skabe en online forretning, som tjener nok, til at give dig det liv og den livsstil du længes efter? 

Der er en grund til, at så mange mennesker søger efter en ny måde at leve og bidrage på.

 

Det er, heldigvis, blevet tydeligt, at det ikke er holdbart at leve et liv, hvor man udsætter kroppen for knokleri og stress. Man ikke har tid og energi til sine mest dyrebare relationer. Og ikke har økonomi, til at opleve alt det livet har at byde på.

 

Og heldigvis behøver det heller ikke være sådan. Hvis det kalder på dig at bygge en online forretning, så er det helt sikkert ikke uden grund. 

 

Desværre er internettet er fyld med forvirrende råd i 1.000 forskellige retninger, om hvordan du skaber en profitabel online forretning. De lyder noget ala:

 

1: Lav et online kursus og sælg det på Instagram 

2: Lær om salgsmindset og se hvordan pengene strømmer ind 

3: Lav en hjemmeside, sæt seo op og få bookninger hver dag 

4: Lær at manifestere, og lær at tiltrække den ene kunde efter den anden

 

Og selvom der er sandhed i det hele, så er der mere til en virkelig succesfuld online business.

De fleste jagter det ene quick-fix efter det andet i håber om at det er kurset og vejen til det de inderst inde drømmer om. Men i virkeligheden er det der er brug for forandringer i fundamentet - både det indre kompas og det ydre business fundament.

Hvis intet af det har virket for dig, eller du er forvirret og overvældet på et højere plan. Så bare vid, at du ikke er alene. Og du kan gøre noget ved det! Allerede i dag!

 

Stedet hvor online business viden og metode bliver forenet med (k)ærlig sparring, så du kan møde op konsistent og bygge din drømmeforretning og drømmeliv - UDEN at skulle investere mange tusind kroner.

I Templet får du en online klub, hvor du lærer de essentielle strategier og metoder til at bygge en online forretning fra essens, og ikke mindst et sted, hvor du måned for måned kan møde op, få svar på dine mest brændende spørgsmål & møde andre ligesindede.

Templet er ikke et kursus der ender efter 12 uger, men et løfte til dig selv og et sted du kan tjekke ind, som giver dig et løbende commitment til at vækste din forretning i dit tempo.

Min stil er håndgribelig, lavpraktisk & simpel. Jeg er her for at minde dig om, at det ikke behøver være svært at bygge en online forretning, når du får skåret forvirringen fra.

***

Hvor mange business-kurser og -forløb udruster dig med den nyeste shine-object strategi og løsning, så får du i Templet serveret fundamentet til en online forretning.

Samtidig med at du hver måned får et nyt tema med viden, metoder og genveje, som gør det meget nemmere at bygge din forretning. 

 

TEMPLET er anderledes, fordi det gør business simpelt igennem 4 søjler til både viden, fælleskab og gå-vejen-hjælp!

 

I TEMPLET får du:

 

❌ IKKE en quick-fix strategi, som alligevel ikke virker for dig, fordi det enten ikke er det rigtige eller fordi du ikke kan implementere den med din nuværende energi og mindset

❌ IKKE et forløb der slutter efter x antal uger, og stresser dig, fordi du ikke har nået det du “burde”, fordi, hey, livet skete

❌ IKKE 1000-vis af fancy metoder i 1000 retninger. Det er simpelt, effektivt og impactful, så der kun er tilbage at gå vejen

❌ IKKE en der fortæller dig ALT du skal gøre, fordi det har virket for mig. Du er din business og min coaching stil er at empower dig til at træffe dine egne kvalificerede beslutninger og GÅ den vej som er rigtig god dig✅ TEMPLET er for dig, som har erfaret at det ikke nytter noget at hoppe imellem strategier hele tiden, og kan mærke det er på tide at committe dig til din egen succes, ved at lære det essentielle, skrue op for din feminine handlekraft og begynde at skabe en online forretning og livsstil der er perfekt for dig.

 

✅  TEMPLET er for dig, som inderligt ønsker at bygge din første online forretning, men ikke vil knokle, være konstant overvældet eller tvivle på hvert skridt du tager. Du vil i stedet have retning og guidance til at gøre det rigtige første gang.

 

✅ TEMPLET er for dig, som ville elske et sted, hvor du månedligt kan blive støttet i at bygge din første online forretning, uden du skal forpligte dig til en stor sum penge her og nu.

Få 14 dage i TEMPLET for kun 95 kr + moms

MÅNEDENS TEMA

(værdi 995 kr + moms)

 

I MÅNDENS TEMA deler jeg hver måned ud af min egen erfaring med at drive online millionforretning både i ind & udland, og hvordan jeg jonglere det med en anti-stress livsstil, at være mor til 4, gift på 18 (!) år og med en hverdag som virkelig gør mig oprigtig lykkelig. Der er en metode til at få livsstil og en succesfuld forretning til at forenes. Og den deler jeg genvejene til hver eneste måned i TEMPLET!

 

👇🏻 Her er en række områder månedens tema kan handle om. Pssstt faktisk så laver jeg jævnlige afstemninger i TEMPLET, sådan DU kan fortælle mig, hvad du ville elske at lære 👇🏻

Månedens Q&A Call

(værdi 995 kr + moms)

 

Hver måned mødes gruppen  på Zoom, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få sparring fra mig eller en relevant ekspert.

Du vil føle dig motiveret, inspireret, have mere klarhed og være klar til at tage de næste skridt.

Og det bedste, du kommer til at møde ligesindede der har samme vision som dig: En forretning som tjener gode penge og giver dig frihed til at leve et godt liv!

The Business Essentials

7 moduler som lærer dig kunsten at bygge en forretning online igennem autentisk online markedsføring og soulful salg. 

Værdi 9.995 kr + moms

 

Elementerne i en sjælefuld online forretning der nærer dig, verdenen og din pengepung

Her i modulet får du et overblik over, hvad der i virkeligheden skal til, for at skabe en succesfuld online forretning.

Du lærer om den overordnede strategi, som du kan køre på Rinse & Repeat, og gentage indtil du har den størreste forretning du vil drive.


 

Bliv et feminint powerhouse

I modulet her lærer du at træde ind i et feminine flow og tage action fra alignment i stedet for forcering og knokleri.

Du lærer forskellen på handlekraft og knokleri, og selvsabotage og vækstsmerter.

Du lærer også om business som en spirituel praksis, og hvordan du ved at mestre dit mindset, dine følelser og din energi kan skærer år efter år af din iværksætter rejse, og sikre dig den type succes du længes efter.


 

Skab dit Soul Aligned Brand

Lær at skabe et brand fra din essens og indtag din unikke plads i markedet, hvor du skiller dig ud, fordi du er dig i din fulde glorie.

Lær at forbinde dig til præcis din drømmekunde og lær hvordan du bliver en magnet for dem.


 

Hemmeligheden bag et high-demand produkt

Her lærer du hvad der skal til for at skabe et high-demand produkt, uanset om det er 1:1 forløb, gruppe forløb eller kurser - og om det er online eller fysisk.

Du lærer også hvordan du prissætter på en måde der ikke undersælger din værdi, og heller ikke er så høj, at ingen kunder kommer.


 

Magnetisk Markedsføring

Lær hvordan du markedsføre dig autentisk og magnetisk online, igennem værdiskabende synlighed.

Her i modulet får du min simple formel for tappe ind i kreativitet og lave content som taler direkte til din drømmekunde.

Du lærer også at finde din autentiske stemme og gå ud med det du har på hjertet. 

Uanset om du ønsker at være synlig igennem skrift, audio eller video, er modulet her fundamentet, for original, magnetisk markedsføring.


 

Sjælefuldt salg

Lær at sælge uden at sælge. 

Hvis du ikke allerede elsker salg, så vil du elske modulet her, for det lærer at transformere dine salgsblokeringer, så du møder op i en magnetisk salgsenergi i stedet for at få lyst til at gemme dig og lukke dine kampagner inden de overhovedet er kommet igang.

Du lærer at sælge, så din drømmekunde bliver draget mod dine produkter og dit brand og imødekomme deres indvendinger på en dragende ikke-overtalende måde.


 

Simple Lanceringer

Her lærer du at lancere på en simpel og powerfuld måde, som sælger dine produkter og tilmed er sjov og nærende.

Du lærer min go-to launch metode for begyndere, som er overskuelig, nem at gå til og som giver resultater.

Her lærer du at aligne dig selv til succesfulde lanceringer og holde din energi igennem alle lanceringens faser.

Tilmeld dig TEMPLET i dag

Og lær strategierne & metoderne der skal til, for at give din markedsføring og salg vinger og møde konsistent op og bygge din drømmeforretning skridt for skridt!

 

Du får:

  • Business Essentials: Et 7 modulers kursus i strategien og energien bag at bygge en succesfuld forretning online - værdi 9.995 kr + moms
  • 1 månedlig TEMA i et relevant emne indenfor online business & værdifulde Behind-The-Scenes - værdi 995 kr + moms
  • 1 månedlig Q&A LIVE call med mig eller en anden ekspert, som holder dig ved ilden og hjælper dig med at gå vejen - værdi 995 kr + moms
  • Facebookgruppe, hvor du kan mødes og sparre med andre ligesindede

Total værdi: mere end 11.985 kr + moms

 

Normal pris 500 kr + moms per måned, så længe du ønsker at være medlem.

Prøv TEMPLET for 95 kr i 14 dage

Det behøver ikke koste 50.000 kr at få de bedste strategier og metoder til at vækste en forretning og dig selv.

Det at bygge en succesful online forretning, er ikke for de få heldige. Det at skabe noget bæredygtigt, som man trives i og som passer til det man virkelig ønsker sig, handler ikke om at knokle, forcere og kopiere andres strategier og metoder.

Det handler om at kende sig selv, tro på sig selv og gå efter sin største drøm. Også selvom det betyder man fejler og lærer igen og igen. 

Og ja, selvfølgelig have redskaber, skabeloner og metode-genveje ved hånden som gør den proces nemmere.

Men ægte genius og originalitet er noget der skinner igennem dig, og den kommer ikke ud, bare fordi du betaler mange penge eller booker den bedste coach på markedet. Den kommer ud fordi du GÅR VEJEN, ser din frygt i øjnene og møder op konsistent for din drøm hver evig eneste dag.

Og lærer, justere og gør det bedre i takt med at du bliver klogere.

Er du klar til at gøre din (business)drøm til virkelighed?

Giv mig 14 dages adgang kun 95 kr + moms

Når du er med i TEMPLET vil du opleve:

 😎 At du har en meget større klarhed over præcis hvad der skal til for at bygge en online forretning! 

 

💰 At du ved præcis hvad der skal til for at få kunder!

 

👑 At du får modet til at møde op i din forretning og bygge den så den passer til dig!

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Ja jeg vil bygge min drømmeforretning

Jeg er din guide i Templet. Jeg er Online Business mentor.

Jeg har gået vejen de sidste 10 år. Og i dag hjælper kvindelige powerhouse iværksættere med at træde ind i deres potentiale og skabe en succesful & profitabel online businesses uden at skulle knokle eller gå på kompromis med tid og overskud til børn, kærlighed og sig selv.  

Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg selv har bygget min egen millionforretning rundt om vores 4 børn lige her fra min sofa. 

Jeg ville elske at se dig i TEMPLET og dele alle mine (guld) genveje med dig!