Få genvejene til at bygge en profitabelt online forretning & brand, tiltrække drømmekunder online og sælge på en autentisk og inspirerende måde!

Jeg er klar til at bygge en profitabel online forretning >>

Er du nysgerrig, og lidt forvirret over, hvad der skal til for at skabe en online forretning, som tjener nok, til at give dig det liv og den livsstil du længes efter? 

Der er en grund til, at så mange mennesker søger efter en ny måde at leve og bidrage på.

 

Det er, heldigvis, blevet tydeligt, at det ikke er holdbart at leve et liv, hvor man udsætter kroppen for knokleri og stress. Man ikke har tid og energi til sine mest dyrbare relationer. Og ikke har økonomi, til at opleve alt det livet har at byde på.

 

Og heldigvis behøver det heller ikke være sådan. Hvis noget kalder på dig, er det fordi noget vil dig noget. Vi har ikke vores drømme og længsler uden grund.

 

Internettet er fuld med råd i 1.000 forskellige retninger, om hvordan du skaber en profitabel forretning og det liv du næsten kun tør drømme om. De lyder noget ala:

 

1: Lav et online kursus og sælg det på Instagram 

2: Lær om salgsmindset og se hvordan pengene strømmer ind 

3: Lav en hjemmeside, sæt seo op og få bookninger hver dag 

4: Lær at manifestere, og lær at tiltrække den ene kunde efter den anden

 

Og selvom der er sandhed i det hele, så er der mere i at bygge en profitabel online forretning som giver dit et stabilt flow af kunder på autompilot.

For, hvis du ikke har styr på det essentielle, kender formlen for at bygge en online forretning og forstår mekanismerne bag salg og markedsføring online, så kan du have en nok så fin hjemmeside, et nok så flot kursus i skuffen, et nok så godt produkt du sælger og et toptunet mindset - men resultaterne og flowet udebliver alligevel.

De fleste jagter det ene quick-fix efter det andet i håber om at det er kurset og vejen til det de inderst inde drømmer om. Men i virkeligheden er det der er brug for er de rigtige metoder til at skabe high-demand produkter, brande dig selv autentisk og sælge og markedsføre dig på en inspirerende måde som tiltrækker præcis de kunder som skal lære af dig!

Tag Testen: Har du styr på dit Indre Kompas og dit Business Fundament?

Sæt et kryds, hvis det her er sandt i din forretning:

 ◻️ Du har taget (en hel del) kurser i emailmarkedsføring, facebook annoncer og salgsmindset, men er stadig rundtosset og ved ikke hvor du skal gribe og gøre. 

◻️Du bruger alt for lang tid på at hænge ud på sociale medier for tjekke andre ud og se hvad de gør. Og alligevel føler du dig handlingslammet og ved ikke hvordan du omsætter det til noget der kan skabe resultater i din forretning.

◻️ Du er konstant overvældet over alt det du “burde” gøre, så du får aldrig handlet på det, som rent faktisk ville give dig dine første kunder og derefter et konsistent flow af kunder.

◻️Du kan ikke mærke din egen unikhed eller se hvordan du skiller dig ud fra mængden

◻️Du har ikke fundet din autentiske stemme, som fredsfyldt skærer igennem støjen på markedet og tiltrækker en Tribe

◻️Du har ikke 100 % styr på hvem din kunde er, på et niveau så du kan tale til dem, så de bliver draget af dig

◻️Du aner ikke hvordan man tiltrækker kunder konsistent ind i din forretning

◻️Din markedsføring og synlighed består af 2 posts om måneden på Instagram, og resten af tiden bruger du på at have ondt i maven over, hvad de to der likede de mon syntes om dine posts.

◻️Du møder ikke konsistent op i din synlighed, markedsføring og salg

◻️Du har ikke mindst ét produkt du kan sælge til en større mængde mennesker

◻️Du har ikke mindst ét produkt som du af erfaring VED sælger 

◻️Du føler massiv usikkerhed når du skal arbejde med markedføring og salg, og hver gang du åbner computeren for at skrive den emailserie, så går du i baglås og tænker “jeg kan ikke finde ud af det” “ingen vil købe af mig” “hvorfor er det her SÅ tungt og svært”

◻️ Du spørger konstant HVAD skal jeg gøre, i stedet for at lede indefra dig selv og lade dig guide af dit højere selv og din intuition.

◻️ Du venter, håber og beder til universet vil sende dig et tegn, en instruks eller nogen vil fortælle dig hvad du skal gøre, så du endelig kan få den succes du længes efter

Stedet hvor business viden og metode bliver forsimplet, så du kan møde op konsistent og bygge din drømmeforretning og drømmeliv - UDEN at skulle investere mange tusind kroner.

I Templet får du et space, hvor du lærer de essentielle strategier og metoder til at bygge en online forretning fra essens, og ikke mindst et sted, hvor du måned for måned kan møde op og skabe momentum i din forretning.

Templet er ikke et kursus der ender efter 12 uger, men et løfte til dig selv og et sted du kan tjekke ind, som giver dig et løbende commitment til at vækste din forretning i dit tempo.

Min stil er håndgribelig, simpel og alligevel powerful og dyb. Jeg er her for at minde dig om, at det ikke behøver være svært at bygge en forretning så længe du er villig til at lære, tage din indre vækst og møde op for dig selv.

***

Hvor mange business-kurser og -forløb udruster dig med den nyeste shine-object strategi og løsning, så får du i Templet serveret fundamentet til en online forretning. Samtidig med at du måned for måned kærligt bliver inspireret til sjælefuld vækst, så det eneste der er tilbage, er at folde din vision ud ved at gå vejen. Et skridt ad gangen!

 

TEMPLET er anderledes, fordi det gør business simpelt igennem 4 søjler til både viden, vækst og gå-vejen-hjælp!

 

I TEMPLET får du:

 

❌ IKKE en quick-fix strategi, som alligevel ikke virker for dig, fordi det enten ikke er det rigtige eller fordi du ikke kan implementere den med din nuværende energi og mindset

❌ IKKE et forløb der slutter efter x antal uger, og stresser dig, fordi du ikke har nået det du “burde”, fordi, hey, livet skete

❌ IKKE 1000-vis af fancy metoder i 1000 retninger. Det er simpelt, effektivt og impactful, så der kun er tilbage at gå vejen

❌ IKKE en der fortæller dig ALT du skal gøre, fordi det har virket for mig. Du er din business og min coaching stil er at empower dig til at træffe dine egne kvalificerede beslutninger og GÅ den vej som er rigtig god dig

Og selvom min coachingstil er kærlig, så kommer jeg IKKE til at stryge dig med hårene på vores Q&A calls. Jeg forventer du er med i TEMPLET fordi du er interesseret i at møde op for dig selv, så det holder jeg spacet for.

TEMPLET er for dig, som har erfaret at det ikke nytter noget at hoppe imellem strategier hele tiden, og kan mærke det er på tide at committe dig til din egen succes, ved at lære det essentielle, skrue op for din feminine handlekraft og begynde at skabe en online forretning og livsstil der er perfekt for dig.

TEMPLET er for dig, som er klar til at kigge indad, reflektere over, hvor du holder dig selv tilbage og hvorfor, så du kan tage din power hjem og ikke være et offer for din egen frygt. Og som vil elsket at blive inspireret til at RISE UP, og gøre det der skaber resultater, i stedet for at gemme dig for din egen skæbne.

TEMPLET er for dig, som ville elske et sted, hvor du månedligt kan tjekke ind i energien af business og sjæls ekspansion, uden du skal forpligte dig til en stor sum penge her og nu.

FÅ REJSEPLANEN TIL HOLISTISK SUCCES & EN ONLINE FORRETNING  OG LIVSSTIL SOM NÆRER DIN SJÆL (og pengepung)

The Business Essentials

7 moduler som lærer dig kunsten at få et konsistent kundeflow igennem  autentisk online markedsføring og soulful salg. 

Elementerne i en sjælefuld online forretning der nærer dig, verdenen og din pengepung

Her i modulet får du et overblik over, hvad der i virkeligheden skal til, for at skabe en succesfuld online forretning.

Du lærer om den overordnede strategi, som du kan køre på Rinse & Repeat, og gentage indtil du har den størreste forretning du vil drive.


 

Bliv et feminint powerhouse

I modulet her lærer du at træde ind i et feminine flow og tage action fra alignment i stedet for forcering og knokleri.

Du lærer forskellen på handlekraft og knokleri, og selvsabotage og vækstsmerter.

Du lærer også om business som en spirituel praksis, og hvordan du ved at mestre dit mindset, dine følelser og din energi kan skærer år efter år af din iværksætter rejse, og sikre dig den type succes du længes efter.


 

Skab dit Soul Aligned Brand

Lær at skabe et brand fra din essens og indtag din unikke plads i markedet, hvor du skiller dig ud, fordi du er dig i din fulde glorie.

Lær at forbinde dig til præcis din drømmekunde og lær hvordan du bliver en magnet for dem.


 

Hemmeligheden bag et high-demand produkt

Her lærer du hvad der skal til for at skabe et high-demand produkt, uanset om det er 1:1 forløb, gruppe forløb eller kurser - og om det er online eller fysisk.

Du lærer også hvordan du prissætter på en måde der ikke undersælger din værdi, og heller ikke er så høj, at ingen kunder kommer.


 

Magnetisk Markedsføring

Lær hvordan du markedsføre dig autentisk og magnetisk online, igennem værdiskabende synlighed.

Her i modulet får du min simple formel for tappe ind i kreativitet og lave content som taler direkte til din drømmekunde.

Du lærer også at finde din autentiske stemme og gå ud med det du har på hjertet. 

Uanset om du ønsker at være synlig igennem skrift, audio eller video, er modulet her fundamentet, for original, magnetisk markedsføring.


 

Autentisk salg

Lær at sælge uden at sælge. 

Hvis du ikke allerede elsker salg, så vil du elske modulet her, for det lærer at transformere dine salgsblokeringer, så du møder op i en magnetisk salgsenergi i stedet for at få lyst til at gemme dig og lukke dine kampagner inden de overhovedet er kommet igang.

Du lærer at sælge, så din drømmekunde bliver draget mod dine produkter og dit brand og imødekomme deres indvendinger på en dragende ikke-overtalende måde.


 

Launch Made Easy

Her lærer du at lancere på en simpel og powerfuld måde, som sælger dine produkter og tilmed er sjov og nærende.

Du lærer min go-to launch metode for begyndere, som er overskuelig, nem at gå til og som giver resultater.

Her lærer du at aligne dig selv til succesfulde lanceringer og holde din energi igennem alle lanceringens faser.

Tilmeld dig TEMPLET i dag

Og lær strategien, metoderne og energiarbejdet der skal til, for at give din markedsføring og salg vinger og møde konsistent op og bygge din drømmeforretning og liv skridt for skridt!

Du får:

  • Business Essentials: Et 7 modulers kursus i strategien bag at bygge en autentisk og succesfuld forretning online - værdi 9.995 kr + moms 
  • 1 månedlig Masterclass eller Workshop eller Challenge i et relevant emne indenfor online business og transformationsarbejde og værdifulde Behind-The-Scenes - værdi 1.995 kr + moms
  • 1 månedlig Q&A LIVE call med mig eller en anden ekspert, som holder dig ved ilden og hjælper dig med at gå vejen - værdi 1.995 kr + moms
  • Et community af andre iværksættere på samme sted og i samme bås som dig (priceless)
  • Ugentlige accountability check-ins i TEMPLETS community - 1.995 kr + moms

 

Total værdi: mere end 15.980 kr + moms

 

Ud over det får du en hel række TEMPEL EXTRAS, som gør dit implementeringsarbejde så meget nemmere:

  • Lanceringsplan: Planlæg en 100.000 krs lancering step for step - værdi 995 kr + moms
  • Skabelon: Salgsside der får dine drømmekunder til at sige JA TAK  - værdi 500 kr + moms
  • Skabelon: Emailserie til at sælge uden at overtale  - værdi 500 kr + moms
  • Mini-kurset: Transformer dine salgsblokeringer  - værdi 495 kr + moms
  • Mini-kurset: Human Design x Business, hvor du lærer at bruge dig selv og din energi på en bæredygtig måde i din forretning - værdi 995 kr + moms.

 

SAMLET VÆRDI: 19.465 kr + moms

 

Kom med for kun 300 kr + moms i dag

Og derefter 500 kr + moms om måneden så længe du ønsker at være medlem

Tilmeld dig TEMPLET i dag

Det behøver ikke koste 50.000 kr at få de bedste strategier og metoder til at vækste en forretning og dig selv.

Det at bygge en forretning fra sit bidrag og sit kald, er ikke for de få heldige. Det at skabe noget bæredygtigt, som man trives i og som passer til det man virkelig ønsker sig, handler ikke om at knokle, forcere og kopiere andres strategier og metoder.

Det handler om at kende sig selv, transformere sine blokeringer, mærke efter og gå efter ens største drøm. Også selvom det betyder man fejler og lærer igen og igen. 

Og ja, selvfølgelig have redskaber, skabeloner og metode-genveje ved hånden som gør den proces nemmere.

Men ægte genius og originalitet er noget der skinner igennem dig, og den kommer ikke ud, bare fordi du betaler mange penge eller booker den bedste coach på markedet. Den kommer ud fordi du GÅR VEJEN, ser din frygt i øjnene og møder op konsistent for din drøm hver evig eneste dag.

Og lærer, justere og gør det bedre i takt med at du bliver klogere.

Er du klar til at møde op konsistent i din forretning og skabe sjælfuld succes?

Her finder du fremtidige Temaer til workshops, masterclass´s & challenges

Juni 2023: Sådan skaber du flere strømme af passiv indtægt.

I junis tema vil jeg dele min vej til flere strømme af passiv indtægt.

Vi skal tale lidt om hvad passiv indtægt egentlig er og hvorfor det er et spændende begreb, hvis du gerne vil multiplicere din indtægt og skabe rigdom på den lange bane.

Juli 2023: Luk mere ind ved at gøre mindre

I julis tema vil jeg guide dig til at lukke mere ind med mindre arbejde, ved at arbejde i at åbne din magnetisme og manifestationsevner.

August 2023: Instagram vækst

I augusts tema skal vi snakke om hvordan man skaber vækst ved hjælp af Instagram.

September 2023: Luk din første million ind uden stress

I temaet for september måned vil jeg tale om hvordan du kan bygge din forretning og skabe din første million med meget mindre stress, jag, knokleri og bekymringer.

og hold øje med siden her, hvor jeg offentliggøre de næste måneders workshops løbende...

TILMELD DIG HER

Når du er med i TEMPLET vil du opleve:

At du har en meget større klarhed over præcis hvad der skal til for at bygge en online forretning på dit bidrag

At du kan spotte dine egne blokeringer så du kan møde op autentisk og fra empowerment i din forretning (og dit liv)

At du kan måde konsistent op i din forretning

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Tilmeld dig TEMPLET til kun 300 kr i dag!

Jeg er din Teacher i Templet.

Jeg hjælper kvindelige powerhouse iværksættere med at træde ind i deres potentiale og skabe en profitabel online businesses, et uimodståeligt brand og tiltrække en konsistent strøm af drømmekunder uden at skulle knokle eller gå på kompromis med tid og overskud til familieog sig selv.  

Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg selv har bygget min egen millionforretning rundt om vores 4 børn lige her fra min sofa. 

Jeg ville elske at se dig i TEMPLET!