En 6 måneders Mastermind i spirituel business for passionerede kvinder, der er klar til at steppe ind i deres egen power, øge deres indtjening – og skabe ekspansiv business vækst.


Med business- og transformationsmentor

Mia Poulsen


HER FORTÆLLER JEG OM HVORFOR JEG HAR SKABT THE SOULFUL EMPRESS, OG HVAD DU KAN FORVENTE.

 

“Mit højeste selv har taget teten”


Da jeg tilmeldte mig The Soulful Empress, var jeg udfordret i at finde tid til mig og min business. Og samtidig stressede jeg over, at jeg ikke havde kunder nok i kalenderen.

I dag står jeg et HELT andet sted. Der er balance overalt. Jeg elsker mit familieliv og mit arbejdsliv! 

Jeg er fuldt booket med de mest fantastiske kunder. Min omsætning er gået fra 10.000-20.000 kr./md til 60.000-70.000 kr. Og generelt har jeg fået et total abundant mindset. Jeg har kæmpe planer for fremtiden! 

Mit højeste selv har taget teten, og vi skal sammen ud og bidrage endnu STØRRE.

– Marie Fogh Boegh,
Personlig Branding Fotograf

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

Hej, Jeg er så glad for at se dig her!

Universet har prikket dig på skulderen og hvisket dig i øret at nu er du KLAR.

Du er godt i gang med at skabe en forretning baseret på din dybeste passion og din sjæls kald. Alle ideerne er lignet op, du har taget alle kurserne og har været klar til at komme ud over stepperne i længere tid.

Men alligevel er det som om, at alt det du har på hjertet ikke kommer ordentlig ud og de der resultater, du virkelig længes efter, ikke rigtig lande på den måde, du havde set for dig.

For selvom du har god grund til at være stolt af det, du har på hjertet, kan du mærke, at visionen stadig ikke har udfoldet hele sig.

Din sjæl kalder på mere. 

Du ved, du har det i dig, der skal til og at du ved, at du kan få det, du inderst inde ønsker dig.

Du ved, at din business er et direkte spejl af dit indre.

Du ved, at du er sat i verdenen af en grund, og at dine drømme er hos dig af en årsag.

Dit ønske om frihed, suverænitet, mere tid, at leve dit bidrag, et liv i ease og en dybt nærende forretning er allerøverst på din dagsorden. 

Jeg ser dig. Og jeg ser dit potentiale og dine ønsker - også selvom andre synes, det er utopi. 

Du har en større plan. Du er her på en mission og den er først lige begyndt.

Lad os være helt ærlige her:

Du startede ikke din egen forretning for at knokle r*ven ud af bukserne eller brænde dit lys i begge ender, uden næring til dig selv, tid din familie eller din egen udvikling.

Du startede din forretning for at leve dit bedste liv, nogensinde – og hjælpe andre med at leve deres bedste liv.

Du er sat på denne jord, fordi du har en mission, som du kan mærke kalder – måske uden helt at vide, hvad den faktisk vil dig. Og den mission kan du kun udfolde ved at leve et liv, hvor familie og business går op i en højere enhed. Og hvor alt, hvad du foretager dig, stemmer overens med dine værdier og ønsker.

Jeg kalder det SPIRITUELT LEDERSKAB!

Jovist. Det som du har skabt ER fantastisk, men du ved, du er skabt til mere. Og du er klar til at tage din forretning, dit lederskab og dit bidrag til næste niveau. 

Din ambition er at BIDRAGE MASSIVT på en måde, der er AUTENTISK for dig.

 

Samtidig med at du skaber et FANTASTISK LIV for dig selv og din familie. UDEN MANGEL på nogen områder.

Du vil gerne have en millionforretning. 

 

Ikke på grund af pengene. Men fordi du ved, at jo mere du tjener, desto flere mennesker hjælper du.

 

For dig handler det her ikke bare om “at tjene en masse penge”. 

Det her handler om, hvor positivt et impact, du kan skabe. Hvor mange liv du kan forandre. Hvor stor en forskel du kan gøre her i verden!

 … og du ved at pengene blot er et biprodukt af dette. Et middel til et mål.

“Jeg havde brugt tusinder af kroner på forløb, der ikke rykkede mig en meter”

 

Nu ved jeg, at jeg har ikke haft MIG med. Jeg har været meget ubevidst om mine blokeringer og hvad de handlede om. Jeg havde ingen strategi og rodede derfor rundt.

Forløbet her har mest af alt givet mig indsigt i, hvordan tingene hænger sammen. Jeg arbejder videre på at skabe en forretning, der passer til mig og jeg er ved at justere budskab og målgruppe og strategi. 

Jeg har en følelse af at ha fået vigtige indsigter og super vigtige relationer, der kan hjælpe mig videre. August måned bliver omsætningsmæssigt den bedste måned til dato.


– Pia Maria Manou,
Menopause mentor

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

Måske føler du dig stuck i din nuværende business

Du kender sikkert alle strategierne, fordi du er disciplineret og har taget en masse business-kurser. Og noget har da også virket. Men processen er ikke helt så effortless, og resultaterne kunne være bedre.

Så du spørger dig selv og universet:

 • Er jeg overhovedet det rigtige sted?
 • Hvor er alle de nærende resultater henne? Jeg gør jo alt det rigtige, men hvorfor virker det ikke for mig?
 • Er det virkelig meningen at man skal knokle så meget for så lidt?
 • Hvis det her er min mission, hvorfor kan jeg så ikke få det til at virke for mig?
 • Noget virker off. Jeg føler jeg prøver og prøver og alligevel kommer jeg ingen vegne og føler mig udkørt og småstresset.

 

Måske har du også undret dig over, hvorfor den spirituelle vækst og læren om at være et helt menneske i sin business, ikke har været en del af det, du har lært om business.

Og måske undrer du dig over, hvorfor man skal gøre eller være på en bestemt måde, for at få business-strategier til at fungere i følge guru'erne.

Smukke sjæl, der er intet galt med hverken dig eller din forretning.  Du er præcist der, hvor du skal være lige nu.  

Grunden til at du føler, som du gør, er fordi du er på vej ud af din gamle ham. Du befinder dig midt i en vækstkrise. Du er som en sommerfuglelarve, der er klar til at bryde fri af puppen.

For at nå i mål med dine planer, kræver det nye indsigter, personlig og spirituel vækst og nye måder at gøre tingene på.

I hvert fald hvis du skal leve et liv i flow og balance. 

Og det skal du (selvfølgelig!).

Det er tid til at du begynder at indsætte DIN energi i din forretning og kombinere den med powerfulde business strategier, som har stået testen år efter år!

En 6 måneders mastermind i spirituel business for passionerede kvinder, der er klar til at knække koden til ekspansiv vækst, træde ind i deres egen indre power, flerdoble deres positive indflydelse i verden og deres resultater.

TILMELD DIG VENTELISTE NU

“Der er sket en kæmpe transformation på alle planer i mig selv, i mit liv og i min forretning”

Før havde jeg svært ved IKKE at have for travlt hele tiden. Jeg vidste godt, at jeg var nødt til at passe godt mig selv og min energi, men det var som om, at jeg alligevel kom til at have ALT for mange bolde i luften. 

Det er for VILDT, hvad der er sket siden da! Jeg har været igennem de vildeste indre processer undervejs. Alt det overflødige i mit liv er blevet skrællet af. Og jeg har skåret det helt ned til kernen af min genizone. 

Det er SÅ skønt ikke at skulle være PÅ hele tiden! Og alligevel, så har jeg øget min nyhedsbrevsliste markant – og der kommer hele tiden flere og flere til. 

Nu har jeg mere tid og overskud til at være en nærværende og omsorgsfuld mor overfor mine 2 dejlige drenge. Det er STORT og gør mig dybt taknemmelig.

Eveliina Dahl,
Stemmehealer

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

The Soulful Empress er for dig der ønsker at skabe resultater i din business - uden kamp:

Og indtage et nyt niveau i din forretning både på det strategiske, det økonomiske og det spirituelle plan.

De fleste forløb, der findes derude, fokuserer enten på Business, Mindset eller Spiritualitet.  Dette vækstforløbs fokus er alle 3 dele. 

Vi kan ikke bruge en fantastisk strategi til noget, hvis vi ikke har en dyb forståelse af det spirituelle, for det ender i drama og knokleri. Og vi kan arbejde nok så meget med os selv, hvis vi ikke kan omsætte vores potentiale til business, er vi lige vidt!

Men uden det spirituelle lederskab, troen på os selv, og ansvaret for eget liv og egen succes, så holder ingen af de to andre ting.

Denne del er alfa-omega! Din strategi og dit tekniske setup kan nemlig kun skabe resultater, hvis du ikke selv står i vejen for din egen magi. (Og det gør vi desværre ALT for ofte!) 

Jeg guider og vejleder dig og gruppen på de dybere lag af dit succesmindset og din spiritualitet, så du kan træde ind i dit next level i din business OG være i komplet alignment med dit eget inderste og dybeste ‘jeg’. 

Jeg hjælper dig med at opdage dine sande styrker, træde ind i en dyb følelse af empowerment og hæve din vibration, så du kan manifestere det du ønsker dig.

TILMELD DIG VENTELISTE

“Mia er meget mere end det jeg så fra starten. Hun er sindssygt dygtig. Faktisk den dygtigste mentor, jeg har haft indtil nu. Og jeg har haft nogle stykker.”

Mia tager fat i problemerne der hvor de er. Om det er helt lavteknisk eller mig der flimrer rundt i en begrænsende overbevisning. Hun efterlader mig ikke hængende et sted hvor jeg  tænker: “Nej, hvordan kommer jeg videre herfra?!”

Hun udfordrer dine tanker, men respekterer, når der er noget, du ikke er klar til.

Jeg kan stole på at Mia ved hvad hun taler om. Det betyder at jeg kun skal lytte til én stemme og jeg får ro til at arbejde – og det betyder at der kommer resultater.

Der har været en god balance mellem den feminine tilgang og den maskuline, hvor vi får tingene gjort.

Hvis du investerer i Mia, skal du være klar til at tage dig selv alvorligt – og ikke have et hobbyforretningsmindset.

– Anette Kjærgaard
Mentor for mødre til børn med særlige behov

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så lad mig præsentere mig selv: 

Hej! Jeg er Mia Poulsen, Business- og Transformationsmentor.

Ligesom dig, har jeg har altid vidst, at jeg skulle noget andet i livet.

Noget andet end 8-til-4-tilværelsen som lønmodtager i et setup, der aldrig var et match til min skæve tankegang, livsfilosofi, ambitioner eller holistiske tankegang.

Min rejse til en succesfuld business var lang og fyldt med bump på vejen. Det krævede en stor indsats og hår på brystet. 

På trods af at jeg kendte alle business-strategierne og havde en overlegen teknisk snilde, formåede jeg alligevel ikke at skabe den business, som jeg vidste, jeg havde potentialet til. 

Noget stod i vejen.

Men på det tidspunkt vidste jeg ikke, at det “noget” faktisk var mig selv.

I 2014 (efter mange år som selvstændig) fik jeg for alvor hul igennem i min forretning. En personlig krise gjorde, at jeg fik det wake-up-call, jeg havde brug for, for endelig at finde ind til mig selv, STOPPE med at være min egen værste fjende og spille meget mindre, end jeg var og er. 

Jeg knækkede koden til mit eget geni og overkom de blokeringer, der før havde stået i vejen for min succes. 

Endelig så jeg resultaterne af min indsats.

 

Nu hjælper jeg kvindelige powerhouse iværksættere med at skabe en soulful online business 

Uden at skulle knokle r*ven ud af bukserne eller gå på kompromis med tid og overskud til børn, kærlighed og sig selv. 

Jeg kalder det Spirituelt Lederskab i praksis! Den typer lederskab som kun en ægte empress kan skabe, når hun skal bygge sit imperium.

Og jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg selv har bygget min egen millionforretning rundt om vores 4 børn lige her fra min sofa. 

 

Som business mentor er det derfor min største opgave at hjælpe dig med at se igennem dine egne blokeringer og transformere både dit mindset og din business. For de to ting hænger unægteligt sammen.

Jeg siger ikke, at det bliver en dans på roser. 

Men jeg lover det bliver VILDT, det bliver STORT og det bliver meget bedre end det, som du lige nu sidder og forestiller dig!

TILMELD DIG VENTELISTE NU

“Jeg har allerede anbefalet Mia til andre selvstændige”


Jeg har de sidste par år fulgt flere andre spirituelle business-mentorer, men ingen af dem har kunnet fremkalde min feminine energi på samme måde som Mia.

Før ville jeg til hver en tid ty til at handle mere og løbe hurtigere. Det hjalp ikke, men gjorde mig til gengæld mere og mere træt og drænet. 

Nu er jeg bevidst om, hvordan jeg ønsker at være i livet og i min forretning, så jeg kan justere lige så stille dag for dag.

Fantastisk sparring fra både Mia og resten af holdet. Jeg har allerede anbefalet Mia til andre selvstændige, som godt ved, at det spirituelle spiller en afgørende rolle i deres forretning.

Det har været hver en krone værd.

– Heidi Collin,
Digital ledelsesrådgiver og mentor

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

Sammen kommer vi til at skabe resultater som

✓ Lær hvordan du nyder din business og skaber fra alignment, frem for at hustle hele tiden. De siger at det ikke behøver at være hårdt, at tjene mange penge. Nu er det din tur til at føle det på egen krop.

✓ Lær hvordan du stepper ind i din egen POWER, så du kan drive din forretning fra et sted der føles både autentisk og rent – samtidig med at du tiltrækker de rigtige kunder.

✓Øg din indtjening så du kan se der begynder at komme afkast af din indsats.

✓ Kald din tribe ind og fyld din kalender med drømmekunder, som du slet ikke kan vente med at arbejde sammen med – og som heller ikke kan vente med at arbejde sammen med dig.

✓ Udfold dit spirituelle lederskab og vær en ledestjerne og rollemodel for mange andre kvinder, og vær en aktiv medskaber af et nyt paradigme i business.

The Soulful Empress er et powerful space for ekspansiv vækst.

Online live møder

Online Live møder med henholdsvis fokus på business mentoring, transformations mentoring & spændende gæstelærere.

Curriculum

9 moduler i Spirituel business og ekspansiv vækst fra sjæl med fokus på mestring af dit sjælsdesign (bla. Human Design) & de universelle love.

Ekstraordinært community

En støttende mastermind gruppe af ligesindede sjælefulde iværksættere der er på helt samme rejse som dig og står klar med hop og sparring.

Curriculum til ekspansiv vækst gennem 9 temaer i Spirituel Business

The Souful Empress er en effektiv kombination af at aligne din energi til din succes og implementere gennemprøvede business-strategier der passer. til dig.

Men den kombination vil du styrke din feminine tiltrækningskraft, dit højere selv vil overtage roret og det vil blive nemmere for dig at ekspandere i flow og tillid og modtage frugterne af dit arbejde i din business.

Igennem vores tid sammen, går vi igennem 9 moduler i Spirituel Business og hele forløbet afsluttes med en LIVE fejring af dig og din vækst.

PRE-WORK
Træd ind i dit ekspansive vækst mindset


Inden vi kick-starter, lægger vi fundamentet for resten af forløbet gennem dette pre-work-modul, som du får adgang til med det samme. Her lærer du at tænke som en Soulful Empress og træde ind i det, der er dit sjælsdesign og højste potentiale. 

Du lærer:

 • Hvordan en ægte Empress tænker for at skabe ekspansiv vækst og massiv handling fra alignment
 • De strategiske elementer enhver succes forretning har bygget ind i dens fundament og hvordan du får dem ind i din forretning
 • At forstå sammenhængen imellem dig, din energi og din forretnings succes, så du kan knække koden til det flow, du længes efter

Rekalibrer din forretning til succes


Her i modulet fokuserer vi på, hvordan vi får dit sjælsdesign ind i din forretning og du begynder at navigere efter din indre GPS, når du skal bygge dit brand, kommunikere dit budskab og tiltrække dine sjælekunder.

Du lærer:

 • At blive knivskarp på hvad dit brand er, og hvordan du skaber et autentisk, magnetisk brand
 • At tune ind på dine sjælekunder og finde de ord der magnetisk tiltrækker præcis dem, der skal have din hjælp
 • At mestre dit sjælsdesign (Human Design) og din indre GPS, så du altid navigerer fra din egen autoritet og ikke blæser rundt i vinden efter de nyeste trends og ‘shiny objects’

Tune ind i din millionstrategi baseret på din sjælsmission

 

I modulet her skal vi dykke dybt ned i dine produkter og priser og rekalibrere dem, så de bidrager til din successtrategi. En stor del af det indre arbejde i det her modul ligger i at forstå din sjælsmission og eje værdien af det kæmpe bidrag, du har. 

Du lærer:

 • At skabe originale, autentiske produkter som gør en kæmpe forskel og er transformerende for dine kunder
 • At træde ind i dit next level indtjeningspotentiale
 • At integrere din sjælsmission (bidrag) ind i din forretning og dine produkter

Indtag din scene med magnetisk markedsføring
 

I det her modul skal vi arbejde med magnetisk markedsføring. Vi forvandler din synlighed og din markedsføring fra kedelig og “ikke tilstedeværende” til kreativ, dyb, autentisk og original. Så det er din unikke energi, der skinner igennem i din markedsføring og din synlighed. Arbejdet her bringer dig i vækst og ind på din scene, hvorfor vi også her skal tale om vækstmønstre, og hvordan du undgår at spænde ben for din egen succes. 

Du lærer:

 • Hvordan du skaber synlighed og markedsføring på en måde der er autentisk, powerfuld og ekspansiv lige præcis som dig 
 • At tappe ind i din egen kilde af kreativitet, så du aldrig går tør for idéer til autentisk content
 • Du lærer dine vækstmønstre at kende, og hvordan du undgår at spænde ben for din egen succes og vækst

Skru op for dit salg med sjælfulde salgsstrategier
 

Her skal vi dykke ned i salget. Salg er så ufattelig vigtigt for din business’ vækst. Jeg deler mine bedste salgskanaler, hvordan de er opbygget og mine strategiske overvejelser i mit salg.

Vi undgår ikke at ramme salgsblokeringer og skal i modulet her også arbejde med karma og blokeringer. Savannah Sommer kommer og underviser i, hvordan du clearer karma og blokeringer, så du kan træde ind i abundance.

Du lærer:

 • Hvordan du træder ind i et salgsmindset som indbyder til vækst uden grænser
 • Hvordan du opbygger strategiske salgskanaler
 • Hvordan du spotter karma og blokeringer i din business og clearer dem, så du ikke bliver holdt fast i gamle, snævre mønstre

Expander dit brand med ‘high impact’-lanceringer
 

Her i modulet skal vi arbejde med at skrue op for dine lanceringer og skabe ‘high impact’-lanceringer som fuldstændig ændrer din forretning, skaber massiv synlighed og sætter dit brand i rampelyset igen og igen. Lanceringer skaber momentum og i modulet, deler jeg, hvordan jeg strategisk har brugt lanceringer til at skabe 100 % vækst i min forretning 5 år i træk.

Du lærer:

 • Strategien bag ekspansive lanceringer, som du kan gøre brug af, uanset om du er helt ny eller erfaren launch queen
 • Hvordan du bruger dine lanceringer til at bygge dit brand
 • Hvordan du undgår de klassiske launch-fælder og står stærkt igennem dine lanceringer

Lås op for din indre magiker
 

Her i modulet skal vi dykke ned i de universelle love, så du kan lære at mestre den energi, der altid er til rådighed for dig. Der er altid magi til rådighed til den, der tør tro på det og tør træde ind i den forståelse og mestring, som energi kalder på. Emnet her bliver livsforandrende for dig og din business.

Du lærer:

 • At forstå de 12 universelle love, herunder Loven om tiltrækning
 • Hvordan du mestrer energi i din business, så du åbner for den kraft, der er gemt her
 • Hvordan din egen udfoldelse af dig selv og de universelle love hænger tæt og dybt sammen

Træd ind i din feminine kraft
 

Her skal vi udforske det feminine og skabe en fin balance imellem det maskuline i business og det feminine. Vi dykker ned i bevidsthed og tillid som vækstpraksis. Ligesom du skal lære at mærke ind i dine timings og alignment, for på den måde altid at samskabe for og fra det højeste potentiale.

Du lærer:

 • At tappe ind i alignment og skabe handling derfra, så du kan sige farvel til halvhjertede forsøg og goddag til ‘all in’-beslutninger på en måde, som nærer dig
 • At forstå dine timings, så du ikke behøver knokle og hustle mere og gå imod det flow af energi, der er til dig
 • At dyrke tillid og bevidsthed som en business-praksis, så du altid forstår, hvorfor ting sker og den dybere mening og nemhed kan indfinde sig

Magisk Manifestation
 

I modulet her skal du lære at manifestere på et nyt niveau. Du kommer til at omskrive dine penge historier, så du kan tillade et langt større flow af penge. Her lærer du at mestre dine manifestationer igennem at hæve din vibration. Synkronisitet kommer fra at manifestere fra sjæl og ikke ego, og det dykker vi også ned i her.

Du lærer:

 • Hvordan du aligner dig til din sjæls ønsker
 • Hvordan du skruer massivt op for dine manifestationer ved at hæve din vibration
 • Hvordan du skaber handling fra alignment, for uden det virker loven om tiltrækning ikke for dig

Expansiv vækst for et større bidrag
 

I det sidste modul skal vi arbejde med, hvordan du skruer op til dit ‘next level’. Modulet kommer til at handle om at træde ind i ekspansive strategier og energiarbejde.

Du lærer:

 • Hvordan du skaber space for at løfte flere i din forretning
 • Hvordan du træder ind i dit next level lederskab
 • Hvordan du skaber et team, der støtter dig og din mission

AFSLUTNINGSFEJRING!

Vi mødes til slut i forløbet og fejrer hinanden for alt den business-vækst, alle de indsigter og alt den transformation, der er sket de sidste 6 måneder.  

Jeg byder på noget champagne og noget godt at spise, og vi får lov at møde hinanden ‘in real life’.

Online Live-sessioner med Business Transformation & Mentoring

Ingen kvinde kommer til næste niveau uden ekstraordinær støtte og support til at udfolde hendes business-potentialer.

På vores online live sessioner arbejder vi med at skabe gennembrud, lande indsigter og transformere de blokeringer der holder dig fra at lede din business fra dit højste potentiale og feminin empowerment.

Sessionerne kan optages og ses senere, hvis du skulle være forhindret

På Holistisk Business Mentoring-calls mødes vi online til LIVE business mentoring med mulighed for feedback på dit arbejde fra mig eller en gæstelærer.

 Her får du hjælp til at implementere business-strategierne.

Hvis du ikke kan være med LIVE er der mulighed for at stille spørgmål skriftligt og alle calls bliver optaget.


Ud over det finder du sparring i vores fælles Facebookgruppe fra mit team af fantastiske hjælpere:


Kamillah kan give dig sparring på tech & visual identitet i Facebook gruppen

Chaneese kan give dig sparring på dine Facebook & Instagram annoncer i Facebook gruppen

Community af ligesindede Soulful Business Kvinder

På The Soulful Empress er du aldrig alene på din rejse.


Jeg tiltrækker altid kvinder, der løfter og støtter hinanden på smukkeste vis. The Soulful Empress er ingen undtagelse.

Det er guld værd at have andre at følges med, dele med, sparre med og fejre med.

 

Glæd dig til venskaber for livet og et netværk, der rækker langt ud over vores tid sammen.

BONUS

Instant adgang til mine bedste succes-metoder

Når du tilmelder dig The Soulful Empress er du VIP og får INSTANT adgang til mine bedste business-kurser som f.eks.

Kald din tribe ind

Begynderkursus i Facebook-annoncer

Autentisk synlighed

Forvandlende Forløb

Succesfulde Lanceringer

Tech biblioteket

The Soul Path

Human Design x Business

Det er en gave fra mig til dig, så du kan sætte ind med de bedste succes metoder i din forretning, lige der, hvor du har mest brug for det.

BONUS

Smuk og personlig velkomstgave

Smuk og personlig velkomstgave inkl et personligt overblik over dit sjælsdesign i form af en “Soul Path Love Note”, som du kan hænge op og bruge til at minde dig selv om, hvem du er. Samt et personligt olieblend, der passer til din Soul Path, til at støtte din transformation gennem hele forløbet

“Jeg føler mig 100% rummet og forstået, i gruppen og af Mia”

 

Før havde jeg svært ved at navigere indefra, og var meget optaget af at finde “opskriften” på succes hos andre.

På forløbet fik jeg øjnene op for, hvordan jeg kan navigere indefra. Jeg har udviklet min business og skiftet fokus, og den spirituelle del er blevet en naturlig integreret del af både business og mit privatliv. 

Jeg har fået 5 nye kunder, uden nogen form for traditionel markedsføring. Blot ved at tale om det, som er min passion.

Jeg elsker den meget jordnære og kærlige tilgang til business Mia har, og samtidig er der fuld integritet.


– Tanja Neergaard
Ejer af The Mamma Choice

(Tidligere deltager på The Soulful Empress)

 Forløbet for 2022 er i gang, tilmeld dig venteliste og få besked som en af de første, når salget for 2023 starter

“Nu ved jeg, at det kan lykkes!”

 

Det har været en utroligt fin udviklingsrejse ind i det intuitive og feminine univers, som jeg længe har drømt om at forene med al min viden om økonomi, penge og coaching.

Jeg har lært konkrete synlighedsværktøjer og fået hjælp til at implementere.

Jeg er vild med Mias måde at undervise og dele sin store viden på, som har gjort alting enkelt og let at forstå og følge.

Timingen har for mig været synkron og perfekt for nye, dybe indsigter om min vej og gerning som coach og selvstændig.

Mia har mine varmeste anbefalinger.


– Marianne Arnkjær
Mastercoach

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

The Soulful Empress er et forløb der er dybt forankret i forståelsen af DIG

Forløbet er IKKE et one-size-fits-all-forløb. Det er et forløb i at udfolde og mestre din egen magi igennem ved at lære at leve fra sjæl og mestre bla dit human design. Og kombinere det med business strategier der er skræddersyet til dig.

I corporate bliver ledere uddannet til at lede dem selv og derigennem andre. På The Soulful Empress bliver du uddannet i at lede dig selv fra dit højste potentiale. Det er den eneste måde du kan udleve din sjælsmission og servicere andre - både din tribe, dine drømmekunder og din familie.

Vi kommer til at arbejde med feminint indre arbejde, hvilket betyder, at du skal være indstillet på at kigge indad, finde svar inde i dig, tage 100 % ansvar for hvad der sker inde i dig og udenfor dig, skrue op for dig selv og steppe ind i dit personlige lederskab. 

Jeg arbejder med timing og alignment – ikke med pres, forcering og fuld speeder. Nogle typer har brug for at skrue ned for deres tempo for at mærke og andre har brug for at sætte mere handling på.

Jeg, mit team, og dine andre soulsisters står ved din side hele vejen. Men det er DIG, der skal sige JA, og som skal kunne se værdien af at blive guidet til en succesfuld forretning med dig i ledersædet.

Det er vigtigt for mig, at vi er et match både i kemi og ståsted. For eksempel behøver du ikke at være en spirituel junkie, men det er et absolut MUST, at du er åben for det spirituelle aspekt af at drive virksomhed. Det er nemlig her, magien skabes.

Derfor er første skridt på vores rejse sammen er at booke en gratis og uforpligtende samtale med mig på knappen nedenfor, så vi begge kan se og få en fornemmelse for, om forløbet er det rigtige for dig.

TILMELD DIG VENTELISTE

The Soulful Empress er for dig som vil leve dit kald, og som er klar til at kombinere spiritualitet med business

The Soulful Empress er perfekt til dig, hvis ...

 • Du sælge produkter, services og ydelser, der inspirerer og hjælper andre enten online eller fysisk, og ønsker at booste din salg online
 • Du føler dig stuck og har ikke de resultater du ønsker dig
 • Du oplever svingende selvtillid og ryger for let ud af kurs
 • Du mangler retning og konsistent handling som giver dig resultater
 • Du har et dybtfølt ønske om at bidrage positivt til verdenen, samtidig med du skaber et fantastisk liv 
 • Du ønsker dig en succes forretning - også økonomisk
 • Du ved, at du er skaberen af hele din verden og du ønsker at lære at guide dig selv fra dit højere selv
 • Du har et iværksætter-mindset, er selvdreven og elsker at arbejde med dig selv for at skabe success
 • Du ønsker at tage din forretning og dit liv til det næste niveau og skabe ekstraordinær vækst og du er villig til at investere tid, energi og penge i rejsen
 • Du savner sparring på din business, og​​ ønsker en mentor med erfaring, der kan se dig klart og tydeligt og som selv har gået vejen år efter år (og ikke en "one hit wonder")
 • Du savner soul sisters; kvindelige powerhouse iværksættere med samme verdenssyn som dig 
 • Du ønsker at skabe succes – ikke på den maskuline måde, men i et feminint miljø uden kamp, konkurrence og jalousi
 • Du har et kæmpe ønske om at være medskaber af et nyt feminint business-paradigme, hvor succes og penge ikke betyder 80 timer om ugen, stress og meningsløshed, men involverer vitalitet, sjæl og høje vibes.

 

The Soulful Empress er derimod IKKE for dig, hvis ...

 • Du endnu ikke ved hvilken business du vil starte – jeg har flere økonomi-venlige kurser, der er bedre for dig, der er i opstartsfasen
 • Du har ikke et produkt eller service du sælger
 • Du har en ren fysisk forretning og ikke ønsker at tiltrække kunder online.
 • Du kun er interesseret i business strategi, og du er ikke villig til at lave det indre arbejde og se business i et holistisk perspektiv
 • Du ikke er åben for den spirituelle verden og du er ikke interesseret i at vækste i dit mindset og din opfattelse af verden
 • Du ikke ræsonnerer med at du er skaberen af dit liv og det der holder dig fra dine drømme er dine blokeringer
 • Du tror at business-succes udelukkende handler om at udføre en strategi punkt til prikke
 • Du ikke kan se værdien i at lære at lede og mestre dig selv for at opnå succes 
 • Du ønsker dig et forløb, der kun handler om dig og din business - jeg har en VIP 1:1 version af forløbet her du kan høre mere om ved at skrive til [email protected]

Jeg VED, at det er angstprovokerende at stå øje til øje med dine inderste og vildeste ønsker

Noget inde i dig forsøger måske at overbevise dig om, at du ikke skal ændre på noget, der allerede fungerer sådan ok fint.

… Mens din indre stemme fortæller dig, at det er din pligt at stoppe op, mærke efter og ændre kurs, så du i stedet kan træde ind i din autentiske power og lade din sjæl vise vejen. 

Du er kaldt til at gå i spidsen, lede med autencitet og være med til at skabe det nye business paradigme.

Og det første skridt kan du tage lige her på den her side.

For vil du forsøge at gå hele vejen til næste niveau selv?

… Eller er det din tur til at lade dig guide af en business-mentor, der ser dig og får det bedste frem i dig? En der kan stoppe dig, når du ligger begravet i dine egne blokeringer og som kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage og skabe de resultater, du drømmer om?

Det kan godt være, at du er selvstændig. 

Men du behøver ikke betræde nye og ukendte sti alene!

Det kan være ensomt at bygge en forretning, når drømmene er mange, og man ønsker at skabe noget, de færreste har. Sådan behøver det ikke at være. 

Når du skriver dig op til dette forløb, har du støtte fra en din mastermind-gruppe af ligesindede kvinder og ikke mindst fra mig.

Jeg har selv gået hele vejen og kender til alle bumpene på vejen, og jeg guider dig gennem hele processen. 

Hvis min uddannelse taler til dig, så book en uforpligtende samtale før holder er fyldt op. Jeg har meget få pladser og tager kun dem ind, som er et 100% match. 

 

Jeg er klar, når du er. Lad os skabe noget magi!

TILMELD DIG VENTELISTE

“Det var rart at være i en Tribe, der er på samme rejse som jeg”


Selvom vi laver noget forskelligt. Mia er god til at holde et trygt og tillidsfuld rum.
Jeg oplevede, at komme i dybere kontakt med min essens og mit budskab blev tydeligere.


– Tanja Tifre,
Intuitiv online karrierecoach

(Tidligere deltager på et af Mias forløb)

Er du nysgerrig på hvad andre fik ud af
The Soulful Empress?


Lyt med herunder

 
 

Du har længe holdt noget af dig selv tilbage – og nu er tiden inde til at udfolde HELE DIG i din business

Det er tid til at bygge et fundament, som kan holde til din lyst til livet og som kan bære dine skaleringsplaner. 

Det er tid til at skabe en ny struktur, der støtter op om dit inderste væsen og dit mest sande "jeg".  

Det er tid til at opgradere dit eget lederskab og træde ind i din mest autentiske power. 

 

Det er tid til at investere i et next level forløb, som er skabt til at du kan udfolde din unikke essens i din business!

For kun når du selv er i 100% alignment med dig selv, kan du skabe den positive impact, som du virkelig længes efter – og som verden har brug for!

Kom med i klubben af powerhouse-kvinder i business

Og få hjælp til at se gennem dine egne blokeringer, tage dig selv til next level, og stoppe med at stå i vejen for din egen magi, så du kan skalere til en forretning der er bygget på din mission og der gør en forskel for andre.

 

Vi venter på dig anden side!

TILMELD DIG VENTELISTE

Alle rettigheder forbeholdt © Mia Poulsen 
Handelsbetingelser I Cookie- og privatlivspolitik